Tak ja mám zmaturuj z chemie (tá je ževraj dobrá aj na prjimačky na vyšku) a zmaturuj z biologie ( učitelka povedala že tam nieje všetko ale tak zdá sa byť aspon prehľadná)
ale tak ked chceš ist niekam na medicinu tak neviem či by ti tieto zmaturuj-ky, stačili..
zmaturuj z chémie (pravdepodobne už vyššie spomenutá) a na biolu Príprava na maturitu (Križan)- ale na biolu sa učím zo všetkých kníh čo sme mali za celé 4 roky (Biologia pre gymnázia 1-6)
A k chemii mi bola dobra kniha od Zahradnika, ma to jednotku aj dvojku. Len uz to nenajdes v knihkupectvach, vypredana, dotlac sa nechysta, ale v kniziciach maju, ja som si to z tade prefotila. » www.martinus.sk/?uItem=18618...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ale tak ked chceš ist niekam na medicinu tak neviem či by ti tieto zmaturuj-ky, stačili..
A k chemii mi bola dobra kniha od Zahradnika, ma to jednotku aj dvojku. Len uz to nenajdes v knihkupectvach, vypredana, dotlac sa nechysta, ale v kniziciach maju, ja som si to z tade prefotila. » www.martinus.sk/?uItem=18618...