ahojte... mam taky "problem". v skole sa mi straaasne paci jeden chalan, ale ze uplne neskutocne!!! mame oproti sebe triedy a je to take..noo... ine. lebo my sme vlastne aj spolu chodili vonku a mame spolocne tajomstva... vzdy ked pride do nasej triedy t
A keď som v škol na chodbe stretla takého jedného, tak sa na mňa vždy pzeral takým desivým vražedným pohľadom. Chcel ma zabiť?! Alebo ešte stále chce?!
ked ste spolu chodili von tak ho pozdrav aspon nie? ved tym nic nestratis.. alebo neodzdravi a vies ze to mas marne, alebo odzdravi a zacnete debatuu..
Ide auto po diaľnici a šofér počuje v rádiu: „Na diaľnici sa rúti šialený vodič v protismere, dávajte si pozor.“ A on na to vraví: „Keby len jeden, ale všetci!“ Presne ten prípad.
A @Petusqakiss Áno chce ťa len sa to hanbí povedať. Takže pekne choď za ním a povedz mu to prvá lebo na seba budete pozerať do konca života. Musíš byť odvážna keď mu to chceš povedať ale keď to zvládneš ver mi že zažiješ krásny vzťah :p
@23 Pamätám. Rehotali sme sa na slovenčine s kamoškou ako šibnuté, ale žiadni debili sa mi nepáčili a nebola som tak TUPÁ KRAVA. Ani tak trápna. Nemala by si skôr navštíviť psychológa?
@27 A čo ešte chceš, keď ti to povedal - @24 . Si fakt blbá.
Ty.
Podľa mňa by malo byť zakázané mať frajerov, aspoň tak do 15 rokov, lebo niektoré deti sú naozaj drbnuté a trápne a vôbec na to nemajú právo ani rozum.
@30 To nesmieš, veď potom čo z takýchto faganov vyrastie, keď sú schopné toto napísať? Vôbec nemajú čo mať frajerov/frajerky. Mala som také tupé spolužiačky, teraz už možno niekde šľapú pri ceste.
@krutafunebracka ty si toho pol roka ci kolko si tu nevlezla bola na neakom skoleni vo vyrivani? Lebo ako tak sledujem tvoj navrat tak si kruta naentu ale ide ti teda xD
v 12tich chalan myslí možno tak na nejakú Angelinu Jolie, lebo mala v Tomb Raiderovi super búchačku a ešte supernejšiu motorku... dievča, prestaň sa tu zbytočne ztrápňovať, toto nie je poradňa v Kamarátovi (alebo čo to teraz čítate), pusti si Twilight a vyplač sa, živ svoju tajnú platonickú lásku a buď rada že ten strašný frajer a najlepší macher nič nevie, lebo by sa akurát tak poškrabkal na hlave a odskákal k nejakému banánovníku... proste... v takomto veku to nerieš... píš si denník, ventiluj sa tam a počkaj si kým dostane rozum... čo sa u niektorých chalanov stáva až okolo 30ky...
p.s.: skôr než začneš niekomu nadávať do tupých a stupídnych, skontroluj si gramatiku
ale ludia ja viem ze je to smiesne, az zalostne, ale zase nemali by sme si z nej robit taku srandu (ved ma 12 )
ved to je pekne nahodou a neviem preco by si s nim nemala zacat ved SNAD deti robit nebudu a skusenost to moze byt dobra
napis mu valentinku abo co ked sa hanbi a neodvazi sa prvy, tak preber iniciativu ty a daj mu trebars pusu a ked zareaguje "fuj bleeeeeee!" alebo tak nejak tak povedz ze to zo srandy alebo ze si chcela veediet co mal na ranajky
..hmmm..každá žena vycíti, keď sa nejakému mužovi páči, proste to máme v sebe..takže ak to tak cítiš, počúvaj pocity a hlavne buď prirodzená..i keď nie vždy sa to dá
@Metanefridia jooo toto je profesionalna odborna rada, sorry ale musim okomentovat, lebo to je dokonale, @Petusqakiss toto co ti teta metanefridia radi urob, to bude take ucinne, ze konec, starsi vedia co a ako
@bunniska ty si vari v tych rokoch nemala svoju lasku ? na ktoru si stale myslela,hambila si sa jej, rozbusilo ti srdce v jej blizkosti...a tie decke chodenia...ak sa dvaja chytili za ruky uz bolo z toho velke haloo triedne a furt sa len dohadovalo ze kto s kym chodi a coja viem co haha to boli casy
@petusqakiss no a co sa tyka toho tvojho fesaka...nic by som s nim este nezacinal , zatial budte len kamarati a mozno ked budete starsi(nemyslim 13,14.. uvidis
@bunniska co tie dvanasky? take iste ako boli moje spoluziacky(nie vsetky)a teraz si to nechcu priznat ...len s tym rozdielom ze pouzivaju net,fejsbuk,pokec a pod to za nas nebolo ,sice bol taky chat ale na nom byvalo asi 40l luid z toho polka bola z nasej triedy ked mala informatiku...a sme tak natahovali baby ze som jano z kosic,modre oci a mam svaly...a oni boli z toho na meko...hned na dalsej informe sli pisat janovi a pytat si jeho cislo sme si vymysleli cislo a oni sa tesili ...no osm sa trosku rozsupol ..a este ten rozdiel ze nepocuvaju britney spears,sarah connor,him,nsync ale cojaviem co teraz sa pocuva ...
@Frxxx ked ti poviem ze moj 13rocny sused za mnou pravidelne chodi ze ako ma sexualne uspokojit svoji 11rocnu priatelnu nestaci ti? 12tky teraz svrby p... viac ako 18tky. ano pocuvali sme britney ale ona sa vtedy hrala na pannu. a v triede kde chodi ten sused sa dievcatam ktore maju 13smeju ze su exte panny... sex je fajn je to super ale nie pre deticky!
No co sa divite zato ze ma 12 rokov , normalne medzi nimi preskocila iskra neboj dievca vidim to tak ze za 2 roky uz budes kocikovat podla toho popisu Chcem hoooo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
@8 no lenze on je akoze tak"najvacsi" frajer na skole a kazdy ho pozna... takze je iny ako ostatny chalani
@9 no sa zadus!!!
Prečo musia tí papľuhovia prechádzať tak drbnutým obdobím?
@10
@11 Ty sa správaš ako decko v škôlke. Ja skapem.
@14 Toto mi pripomenulo jeden vtip.
Ide auto po diaľnici a šofér počuje v rádiu: „Na diaľnici sa rúti šialený vodič v protismere, dávajte si pozor.“ A on na to vraví: „Keby len jeden, ale všetci!“ Presne ten prípad.
A @Petusqakiss Áno chce ťa len sa to hanbí povedať. Takže pekne choď za ním a povedz mu to prvá lebo na seba budete pozerať do konca života. Musíš byť odvážna keď mu to chceš povedať ale keď to zvládneš ver mi že zažiješ krásny vzťah :p
Ja len že si neviem predstaviť čo by si s tým chalanom robila keby si s ním chodila ... myslíš že by sa chcel hrať s bábikami ?
@25 ehm nie nemala... a akoze trapny je tu niekto iny ak to ces vediet
@26 mas nijake cudne pochody.. ale okej
Ty.
Podľa mňa by malo byť zakázané mať frajerov, aspoň tak do 15 rokov, lebo niektoré deti sú naozaj drbnuté a trápne a vôbec na to nemajú právo ani rozum.
To si zapíšem a použijem. S tvojím dovolením
LoL v 12tich najväčší frajer školy =D
a keď som mal 12 tak som sa trápil tým, že či mi oco kúpi bicykel aký chcem a nie týmto pomaly tu budú deti 10- toto písať...
kde to ten svet speje ???
p.s.: skôr než začneš niekomu nadávať do tupých a stupídnych, skontroluj si gramatiku
ale ludia ja viem ze je to smiesne, az zalostne, ale zase nemali by sme si z nej robit taku srandu (ved ma 12 )
ved to je pekne nahodou a neviem preco by si s nim nemala zacat ved SNAD deti robit nebudu a skusenost to moze byt dobra
napis mu valentinku abo co ked sa hanbi a neodvazi sa prvy, tak preber iniciativu ty a daj mu trebars pusu a ked zareaguje "fuj bleeeeeee!" alebo tak nejak tak povedz ze to zo srandy alebo ze si chcela veediet co mal na ranajky
a ako uz niekto povedal, cekni si gramatiku
za chvilu ta to prejde a ked budes starsiu budes smiat sama sebe
zapis si prosim ta tvoj prvy prispevok niekam, kazde styri roky si ho precitaj a UVEDOM SI aku si v zivote spravila NAJVACSIU CHYBU.
@petusqakiss no a co sa tyka toho tvojho fesaka...nic by som s nim este nezacinal , zatial budte len kamarati a mozno ked budete starsi(nemyslim 13,14.. uvidis
vravis ze 12 viac svrbi ako 18nasky....no tak zacnem za tymi doliezat mozno sa mi bude lespsie vodit
@Stage v base maju net?!