Do školy mame napisat charakteristiku nejakeho hrdinu z detstva ...alebo nejaku spevacku herecku .....a neviem vobec ako to mám napísať ..na nete som nič podobne nenasla ...nevedel by mi niekto pomocť ?
myslim, ze ked to mas napisat ako ulohu do skoly, tak zrejme ste museli preberat charakteristiku, tak skus pohnut rozumom a vymysliet nieco sama nič primitiívnejšie neexistuje..pardón, okrem úvahy
Zacnes vonkajsou charakteristikou , prejdes do vnutornej a zakoncis to svojim osobnym vztahom k tej osobe a hodnotenim.
Uvod nech obsahuje ako si toho hrdinu spoznala (3,4 vety)
Jadro rozdel na vonkajsiu a vnutornu charakteristiku Vnutornu na pozitivne vlastnosti a na negativne.
Do zaveru napis ako si rada, ze ten hrdina ta inspiroval bla bla bla
Tod postup , a obsah si SKUS vymysliet sama, lebo na maturitu z literatury mas gramatiku, sloh a literaturu a sloh je na tom defakto to najlahsie......
bôôôôôôže..... určite vymysli sama. Mám v triede spolužiakov, ktorí chceli slohy z netu, použili ich, a keď nám vracala opravené slhy každý z nich od nej mal dole pripísanú adresu stránky kde to stiahol. Kruto sa im vysmiala a dala im za 5.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Uvod nech obsahuje ako si toho hrdinu spoznala (3,4 vety)
Jadro rozdel na vonkajsiu a vnutornu charakteristiku Vnutornu na pozitivne vlastnosti a na negativne.
Do zaveru napis ako si rada, ze ten hrdina ta inspiroval bla bla bla
Tod postup , a obsah si SKUS vymysliet sama, lebo na maturitu z literatury mas gramatiku, sloh a literaturu a sloh je na tom defakto to najlahsie......
Potrebuješ 5?