@smajl0 tak sme už dvaja čudáci..ani mne sa to velmi nepáči
páčia sa mi normálne upravené, nie nejaké čo aj šaty trhajú, a tiež nie nejaké dlhé štince aby mohla aj niečo chytiť do ruky..a nalakované tiež by nemusely byť..max nejaký priesvitný aby sa to lesklo
viete čo nechápem? aj z tejto ankety vidno, že sa väčšine ludí nepáči keď majú dievčatá dlhé gélové, či umelé nechty. A predsa má hrozne veľa dievčat takéto nechty. nechápem prečo
@vestox lebo žijú v presvedčení, že sa to chlapom páči a taký chlap keď sa ho to dievča spýta sa nemôže sťažovať len komplimenty hádzať inak lebo ... a viac na domyslenie
ja som zaťažená na svoje nechty a páčia sa mi nalakované, ale nechce sa mi to odlakovávať a je to nepekné, keď to začne opadávať, tak si ich lakujem len na špeciálne príležitosti ale priesvitný lak je jednoznačne naj, hlavne nech sa to leskne
a to vas nenapadlo ze tym dievcatam sa take nechty pacia? ze si to nedavaju kvoli chlapom? ja som si dnes spravila..gelove,francuzska manikura...vyzeraju upravene a elegantne..houk=D
fuj, umele nechty/gelove a take tie srandy by som si nedala ani zadarmo! raz som ich mala, moje sa mi znicili a zozltli mi z chemikalii, tak som si dala hentie gelove.....no strach....po troch dnoch som ich strhla dole a co som videla ma zabolelo....este viac znicene boli,,,,,takze som starostlivost obohatila o zabaly a nocne zabaly a viete za kolko sa spamatali z toho hnusneho lepidla? za 2 mesiace a to nepocitam, kolko sa mi este potom lamali.....
teraz mam svoje, ktore aj ked su dlhe su pevne, zdrave a nikto mi aj tak neveri, ze su moje som na ne pysna.....
napriek tomu ze som dievca nikdy by som nedávala gélove nechty! su hrozne trapne a este aj drahe...blee :S jedna moja znama nevedela ist ani na zachod sama lebo s tymi dlhymi gelovymi nechtami nevedela rozopnut zips na rifliach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
umele ci gelove su hnus
červené
páčia sa mi normálne upravené, nie nejaké čo aj šaty trhajú, a tiež nie nejaké dlhé štince aby mohla aj niečo chytiť do ruky..a nalakované tiež by nemusely byť..max nejaký priesvitný aby sa to lesklo
no a nalakované nechty na nohách sú úplný otras
okusane pahyle po kolena nie su o nic krajsie ako okusane kyptiky
najlepsie klasicky normalna dlzka : troska nad prstami ale pekne dohladka ostrihane a nenalakovane
aha, ja ze ake by mal mat chalan
a ešste CISTE nic nie je horsie ako spinave zajeriňavene nechty
@vestox lebo žijú v presvedčení, že sa to chlapom páči a taký chlap keď sa ho to dievča spýta sa nemôže sťažovať len komplimenty hádzať inak lebo ... a viac na domyslenie
ja som zaťažená na svoje nechty a páčia sa mi nalakované, ale nechce sa mi to odlakovávať a je to nepekné, keď to začne opadávať, tak si ich lakujem len na špeciálne príležitosti ale priesvitný lak je jednoznačne naj, hlavne nech sa to leskne
teraz mam svoje, ktore aj ked su dlhe su pevne, zdrave a nikto mi aj tak neveri, ze su moje som na ne pysna.....
gelove, privelmi dlhe nechty su otrasne, tak ako obycajne nenalakovane, alebo obhryzene O.o