BIRDZ straaasne upadaaaa HELP Toto uz neni mozne ja som neni za to aby sa takym ludom smialo ale toto sa proste neda 6 diskusii o tom istom...kokos ja uz nemozem, ludia nastavte si domovsku stranku google a tam hladajte predtym nez sa spytate na taketo dementne otazky....OMG
Miska, so zvedavy na tie jeho upravy...ked chce, podla jeho slov, "brutalne vylepsit forum",tak by sa mal viac venovat foru ako admin, mazat duplicitne temy, a celkovo...Sak si vsimni tu ucelovost fora teraz. Nikto sa uz nepozera do staych tem, kazdy proste iba zalozi novu, vyjadria sa 4-5-ti ludia a konec...no uvidime co prinesu zmeny...
Lenka9: mne raz povedal otec, keď sa mi zdalo, že mi odpovedal hlúpo, že existuje LEN blbá otázka.. veď sa zamysli nad tým, panebože.. keby si to fomulovala aspoň tak, že keby jeden bol HIV pozitivny, tak dobre, ale PREBOHA, šak aids ti nelieta voľne vo vzduchu..
Aku sara hladas "serioznu odpoved", ked ani jeden z vas nie je pozitivny???
To iste, ako keby si sa pytala, ci mozes dostat zltacku od sestry, ktora ju v zivote nemala a nema ju nikto v okoli.
Boze, by som povedal ze ked si 5x zalozila tu temu, tak ze mas vazny pruser a ten tvoj typek Aids ma - ale ked nema...a ani si s nim nesexovala...akoze logika nikde? Ved to by uz ludia na celom svete len AIDS mali, ludstvo by uz vymrelo, keby sa nakazili tak ako to ty opisujes!!!
ide to dolu vodou na Birdz, pravda. Ale takto som sa aj tqak uz davno nenarehotal. A smiech lieci. Mozno ma vylieci aj z tej rakoviny, ktoru som mozno vcera dostal od mojej korytnacky, ktora je prechladena.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Lenka9, povedz mi, asi ako by si to mohla/ mohol dostať, keď "bacila" nemá ani jeden z vás?? och bože...
Lenka9: POzor, este aj ked citas slovo AIDS tak ho mozes dostat!!! Je to veeelmi nakazliva choroba.
tak ale co sta cakali od 15rocneho chalana s nickom Lenka9
kruci, veď kde je ten Tomáš, nech sa pozre, ako vyzerá jeho stránka.aaaa.. či je mu to jedno, hm???
A jedno velke upozornenie: Nesulozte ked mate nieco zlomene, mozete partnera nakazit AIDS a zlomi si nohu!
dospej a až potom rob somariny..
myslim ze ozaj by sa mladi mali naucit pouzivat ten google aspon na niektore veci lol lebo toto no ja mam dost DDDDD
ach jaaj.. a najlepsia je hlaska AIDS lieta vo vzduchu
neco visi ve vzduchu lol
ale ja som to neni
hahahhaha
To iste, ako keby si sa pytala, ci mozes dostat zltacku od sestry, ktora ju v zivote nemala a nema ju nikto v okoli.
Boze, by som povedal ze ked si 5x zalozila tu temu, tak ze mas vazny pruser a ten tvoj typek Aids ma - ale ked nema...a ani si s nim nesexovala...akoze logika nikde? Ved to by uz ludia na celom svete len AIDS mali, ludstvo by uz vymrelo, keby sa nakazili tak ako to ty opisujes!!!
ide to dolu vodou na Birdz, pravda. Ale takto som sa aj tqak uz davno nenarehotal. A smiech lieci. Mozno ma vylieci aj z tej rakoviny, ktoru som mozno vcera dostal od mojej korytnacky, ktora je prechladena.
nuz ked nic ine aspon som sa zasmiala na ostatnych reakciach