Zaujimal by ma vas nazor na Slnecne pobrezie a Obzor. Minuly rok som bola v Primorsku a tam sa mi velmi pacilo - lacno, ciste more, restauracie, bary, nocny zivot...ale tento rok uz nechcem ist na to iste miesto, ale rada by som isla bud na SLnecne alebo
Nový Nessebar, jednoznačne kopa obchodíkov, úžasna pekárnička super pláž a skoro žiadny slováci 10 minút pešo UNESCO Starý Nessebar ( o tom nebudem hovoriť lebo to by bolo na dlho! ♥ a je tam česka krčma kde čapujú origoš kofolu a čiernu horu). Inak je asi 10 minút turistickým vláčkom od Slnečného ale skutočne odporúčam
tak paradicka a kedy si tam bola?? v sezone ci mimo, mesiac , rok ? a ubytovana si bola na slnecnom ci priamo v nessebare?? tie kila mi vadit urcite nebudu
@vachtlik neviem tieto domovizmy na dovolenke nemusím, ked idem na 2ttýždne ci mesiac k moru tak nechcem papať bryndzové halušky pit borovičku a kofolu...
Nechcem stretnuť vedla na pláži cecha z umrnčaným deckom, sociopatických Slovákov ako jediných sa hadajúcich o flek čo si nehávaju ceznoc deky aby mohli o 7 ráno už stepovať na pláži...
v skratke ak bulharsko tak uplne mimo turistických destinácii...
Chcem si proste zajebať riadny steak , nejakého kalamára drahú rybu popiť dobré víno a byt na pláži sám...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Nechcem stretnuť vedla na pláži cecha z umrnčaným deckom, sociopatických Slovákov ako jediných sa hadajúcich o flek čo si nehávaju ceznoc deky aby mohli o 7 ráno už stepovať na pláži...
v skratke ak bulharsko tak uplne mimo turistických destinácii...
Chcem si proste zajebať riadny steak , nejakého kalamára drahú rybu popiť dobré víno a byt na pláži sám...