@krutafunebracka podla mna ty si robis srandu lebo neverim,ze existuje taky clovek co nenavidi sex a vsetko s nim spojene..ved co je na tom?obom stranam to robi dobre,je to zdrave a nema to ziadne zapory
@ooooo Hej, zväčša si rada robím srandu, ale väčšina (!!!, nie všetko) mojich sránd sú založené na pravde. Toto patrí k nim. Ale akože keby som náhodou niekedy tárala niečo moc úchylné (čo ja viem, ohadzovanie sa hovnami, alebo čo, ale to zatiaľ nemám v pláne ), tak to je blbosť.
@sachmer V podhradí, hneď na konci Zochovej. Taký starý, krásny, zarastený, samý brečtan a tak... Evanjelický to je, btw (a tak to bude aj na mape označené).
bala by som sa to jedna spoluziacka mala kazdy den s frajerom vecer rande na cintorine a my sme s jednou uz "kamoskou" zdy sli okolo pustili na plne pecky o zone dragostea din tei a ptm james blunt you´re beautiful a morandi angels a spivali pri cintorine na plnu hubu a ptm sme im privreli na cintorine dvere a odisli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
sexuálny záujem o mŕtvoly, prípadne sexuálny styk s nimi. Je zaznamenaný už Herodotom pri opise starovekého sveta.
» triton.imageshack.us/Himg3/scaled.ph...
@psychozz Ty si FAKT KRETÉN!
Btw, mohli by ste mi niekto aj zmazať ten jeho „pičný“ komentár ( » www.birdz.sk/webka/krutafune...
), prosím.
fakt nechutnáá..môžno to niekomu robí dobre,ale podľa mňa je to svinstvo..
BLEB! skazené ľudstvo!
Myslíte, že @psychozz je @skandinavian ?
(blee)
Btw, čakám ohlasy na môj nanovší stav, aby som si mohla spísať zoznam.
keď sme už takí nechutní
a ja som jej za to neplatil tak isto ani ona mne..neplet si vyznamy slov
>>> Najbližší piatok 13.teho o polnoci, na cintoríne Kozia Brána, potom na Všech svätých na Ondrejskom, tiež o polnoci. <<<
( & grc)
nieco v ba??..a nemusi to byt cintorin...co ja viem daka restika kaviaren cajovna??
Kozia Brána je z roku 1783 a Ondrejský z 1784.
tak dobre, ten cintorin...a kde je ten cintorin kozia brana?! o tom som nikdy nepocul...?!
@nzch @79 Nieeeeeeeee!