@pomoztemi23162 boha mas 17 si z Blavy a nevies si zohnat brigadu ? mojko sa pozri na ponuku na vychode v Blave mate celu skalu normalnych moznosti na brigadu tu na vchode si rad ak si zozenies brigadu za 2e ja mam 16 (pred dvoma mesiacmi som mala este 15) a brigadovala som normalne legalne bez znamosti... tak neverim ze v Blave nieco nenajdes profesia.sk a dalsie portali ti v tom pomozu stacit googlit
Ja som v tvojom veku brigádoval napr. ako pokladník v Tescu, prípadne bol registrovaný v rôznych brigádnickych agenturach, kde som robil fakt všeličo - ťažká manuálna práca, ako kopanie kanálov, fúrikovanie, či niečo jednoduchšie, ako napr. prieskum trhu a verejnej mienky cez telefón, maskotov, dokladal tovar v obchode...
S brigádami nebol problém, uživiť sa dalo. Neviem, ako je to teraz, no nepredpokladám, že by sa to veľmi zmenilo
@simuulka112 Blava je vodný tok. A len tak pomimo ja som si tiež do 18tky v "Blave", nevedela zohnať brigádu, tu ťa proste bez známosti nezoberú hocikam, skoro všade s robí s peniazmi a keď nemáš 18 máš proste smolu. Ja som si okrem roznášania letákov fakt nič zohnať nevedela a to som nebrala ako brigádu ale ako otrokárčenie, to fakt nie je hodné ľudskej práce, Bratislava na tom nie je až tak dobre a čo sa týka tých brigád pod 18 bez známosti je to fakt ťažké.
Inak ako ja mám brigádu cez profesia.sk Tak to skús
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
S brigádami nebol problém, uživiť sa dalo. Neviem, ako je to teraz, no nepredpokladám, že by sa to veľmi zmenilo
Inak ako ja mám brigádu cez profesia.sk Tak to skús