Zdar, brigádujem v zahraniičí. Robotu nám (mne a spolužiakovi) vybavila jeho teta. Ide tu o náš odchod. Pri prvom stretnutí sme jej povedali, že tu chceme ostať do 15.8 ale nakoniec sme sa rozhodli "len" do 10.8, napísali sme jej sms a vraj sme u nej na..
"čiernej listine" a vraj sme jej hovorili o tom, že odchádzame 1.9, teraz je nan nás najebaná kvôli takejto pičovine, spolužiak tu preto chce ostať minimálne ešte týžden sám. Ako by ste to riešili?
@fakecocacolazero Ok pridám nové informácie, agentúra cez ktorú robím mi klamala už 3x, máme spolubývajúceho ktorého sme nemali mať, platím o 50% viac ako minulý rok za ubytko, presťahovať nás nechcú LEBO... Ide o posraných 5 dní z ktorých robím 3dni Nehovorím, o tom, že 10.8 ušetrím na letenke asi 80-90€...
Ja som v Nemecku na 2.5 mesiaca, robím za pásom, aké za minulý týždeň som robil iba jeden deň napríklad, ostatok platene voľno, je to ako hovorím skôr dovolenka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov