Kašli na to... Keď sa ti páči tak choď do toho aj keď sa budeš báť. To ti určite pomôže. Možno to nebude ono, ale ďalšieho vzťahu sa už tak báť nebudeš
Ja som zažila presne to isté. Nad príčinou som sa síce nikdy nezamýšľala, ale bolo to dosť podobné. Skrátka, bola som vonku s jedným chalanom, ale nesadol mi v jedinej veci, tak som ho rýchlo nechala. Páčil sa mi, ale našla som si niečo, pre čo som sa s ním rozišla. S ďalším chalanom som sa rovnako ako ty začala báť vzťahu a hlavne toho, čo by bolo, keby sme sa rozišli. Bolo jednoduchšie skončiť to hneď ako potom...
Ty by si asi chcela poznať nejaké riešenie, hm? Tým riešením je láska. Našla som si priateľa, s ktorým sme sa najrpv len tak stretávali, neboli to rande a ani jeden z nás to tak nebral. Len sme sa občas stretli (a bývali pri tom aj iní ľudia), pokecali sme a tým to skončilo. Počas tých našich nezáväzných stretnutí som sa však zamilovala. Keďže som mu úplne verila, už som sa nebála. On ma uistil, že by ten vzťah mohol stáť za to. A stojí za to už skoro rok
nie si nenormalna, ja mam paniku..tiez mam rozvedenych rodicov ale nemylsim si ze sa bojim preto. proste...mat vztah znamena pustit si niekoho k sebe az prilis blizko a riskovat tym ze ked ho stratis, bud eto este viac boliet. ten strach je normalny....raz to prekonas...raz ta nejaka lask atak dozenie ze prekonas aj strach
dakujem za rady.....viete, ja by som sa nebala, so mnou uz niekolkí chodit cheli, len som do nich nebola volako buchnuta ( ako sa to vraví), takze som sa nebala povedat im popripade nie, keby daco.....lenze na tomto chalanovi mi tak volako zalezi....a ja ...no ved viete
Ked si este nemala predtym vztah tak je to normalne ze mas strach.Ukludni sa porozpravaj sa s tym chalanom o tom,ze niesy pripravena na vztach.Kamaratte sa a po case zistis,ze to neni take hrozne.Ja mam tiez takeho chalana ako ty,ze sa boji vztahu kus je to blbe ale da sa pochopit
kurvy sa neboja chalanov!!!! ak sa bojis tak KONECNE JEDNA DAMA NA SVETE.. poklona slecna ale vydim ze aj ty chces byt kurva no sak dnes to je bezne heh coool ak stretnes podobnu ako si ty a nechcela by to zmenit, posli ju za mnou
no ja som bola kedysi taka ista ...myslim, ze casom ta to prejde
mne sa velmi casto stavalo..ze som niekoho chcela..potom ked som sa dozvedela, ze chce aj on mna..dako sa mu "shnusil"..alebo ako to nazvat noo..nastastie je to za mnou..aspon myslim
presne toto som zazivala ja...a vtedy nebolo nikoho,kdo by mi poradil...Teraz uz viem..ze ked ti chalan bude stat za to,tak ten strach jednoducho vydrzis.ja uz mam chalana velmi dlho a ked som s nim zacinala chodit..od tych nervov/takych ako mas ty/..som tyzden nejedla.
potom to preslo...a bola som v pohode-sak aspon som schudla.xe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ty by si asi chcela poznať nejaké riešenie, hm? Tým riešením je láska. Našla som si priateľa, s ktorým sme sa najrpv len tak stretávali, neboli to rande a ani jeden z nás to tak nebral. Len sme sa občas stretli (a bývali pri tom aj iní ľudia), pokecali sme a tým to skončilo. Počas tých našich nezáväzných stretnutí som sa však zamilovala. Keďže som mu úplne verila, už som sa nebála. On ma uistil, že by ten vzťah mohol stáť za to. A stojí za to už skoro rok
teraz s chalanmi problem nemam
mne sa velmi casto stavalo..ze som niekoho chcela..potom ked som sa dozvedela, ze chce aj on mna..dako sa mu "shnusil"..alebo ako to nazvat noo..nastastie je to za mnou..aspon myslim
potom to preslo...a bola som v pohode-sak aspon som schudla.xe