cize zacnem...baby maju bod G vo v nutri ale v jednom casaku som citala ze aj chalani maju bod G pytala som sa na to priatela a aon povedal ze o tom nic nevie a ze kazdy chalan ma taky bod G pod zaludom z vnutornej strany tam jak su take zilky urcite viet
ja som ten clanok tiez citala ale neviem v ktorom casaku bol sa mi nezda zeby to bola eva skor rebeca ale tie starsie este som to hladat neskusala asi budem musiet
Aj muži majú svoj bod G a je ním prostata, žľaza, ktorá sa nachádza pod močovým mechúrom. Sexuológovia zistili, že masáž prostaty zosilňuje tri časti mužského orgazmu: sťahy a pulzovanie močovodu, kontrakcie prostaty a svalov panvy. Jednou z možností, ako pri milovaní stimulovať prostatu, je jej masáž cez konečník. Ten je bohatý na nervové zakončenia a veľmi citlivý, preto pri zavádzaní čohokoľvek do konečníka treba byť veľmi opatrný, dodržiavať hygienické zásady a použiť dostatok lubrikačného krému, aby ste predišli poraneniu. Najvhodnejšia pozícia na stimuláciu prostaty je tá, pri ktorej muž leží na chrbte. Prst sa vsunie asi na 5 cm do konečníka, na stimuláciu prostaty treba zatlačiť na prednú stenu trocha smerom nadol - na dotyk je prostata guľatá a mäkká žľaza. Sú muži, ktorí pri jemnom hladení a trení prostaty zažívajú veľmi intenzívny orgazmus. Ak vás tento spôsob masáže nenadchýna, môžete prostatu nahmatať a stimulovať zvonku. Nachádza sa na hrádzi pod semenníkmi. Ale pozor: príliš veľký tlak a trenie môžu natrvalo znížiť citlivosť tohto miesta.
tommyhot...ak si dobre pamätam zaklady slovenciny..tak anal by sa mal sklonovat podla muzskeho rodu,vzor dub, muzske nezivotne...takze ,,v dube,, potom aj ,,v anale,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ak to nebolo vymyslene,mozne to bude...
je pravda, ze je vnutri, ale stimulovat sa da aj zvonku