Ahojte, chcela by som vás poprosiť, či by ste mi poradili, ktoré bilingválne gymnázium je lepšie GBAS v Sučanoch alebo GJH v Bratislave. Všetky názory si cením, ďakujem.
@helloxd ano je to super skola... ale je velmi tazka prvy polrok som sa isla zblaznit, ... ja som nebola na pretestovaniach a isla som z osmej triedy a umiestnila som sa na 29. mieste a beru 96 a robilo skusky 500...
neviem objektivne zhodnotit kde sa studuje lepsie, kedze som na GJH nestudovala. ale viem, ze aj na GJH je to fajn. ale tabulkovo sme najlepsie gymnazium a mame najlepsie vysledky z maturit.
a osobne nelutujem, ze som tu sla, je to ina skola ako ostatne, systemom vzdelavania, spektrom studentov, profesorov... vela mi ta skola dala aj ked mi to tam uz mierne lepzie na nervy. ale no fakt nemozem byt objektivna. ak mas nejake konkretne otazky tak sa pytaj
Tak to ti držím palce aby si dobre zmaturovala a mohla by si mi objasniť ako je ti s tým výletom do Anglicka, je povinný alebo nie. A ešte je ťažké sa učiť na internáte? A vlastne aké je ubytovanie a máte v škole aj jedáleň. A čo učitelia dajú sa zvládnuť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
neviem objektivne zhodnotit kde sa studuje lepsie, kedze som na GJH nestudovala. ale viem, ze aj na GJH je to fajn. ale tabulkovo sme najlepsie gymnazium a mame najlepsie vysledky z maturit.
a osobne nelutujem, ze som tu sla, je to ina skola ako ostatne, systemom vzdelavania, spektrom studentov, profesorov... vela mi ta skola dala aj ked mi to tam uz mierne lepzie na nervy. ale no fakt nemozem byt objektivna. ak mas nejake konkretne otazky tak sa pytaj