Ahojte, chcela by som sa prihlasit do knižnici, ktorá sa nachádza v BA-nove mesto. Viem,že na Pionierskej sa da prihlasit,a potom tato knižnica ma pobocky...aja by som sa chcela prihlasit na pobocku Stromova ulica ...neviete mi povedať, ti,co chodia do kn
Najlepsia je mestska. Ta ma oddelenia v starom meste. Beletria je v tej ulicke z kamenneho námestia smerom na hviezdoslavovo. Odborna je na kapicinskej, pod tymi vysokými schodami.
@quixinka ja chodim do Bratislavy obcas, zalozila som si preukaz na Kapucinskej ( kde je ta odborna divadlo a tak ) takze plati mi preukaz aj v inych pobockach vsak?
@alysia jasne plati, len treba ako vsade zaplatit raz rocne clenske.. inac najvacsia kniznica je asi ustredna kniznica SAV-ka a dobra je tiez odborna CVTISR na Patronke.
@alysia nie nie plati sa len jednorazovo, kazdy rok. studentske clenske je 2,80 a mozes si dat spravit preukaz hocikde a plati ti v kazdom oddeleni.. beletria je na Laurinskej..z kamenneho namestia sa prechadza okolo divadla P.O: Hviezdoslava .a vsetky odborne su na klarinskej
@quixinka jaaj no sak som sa zlakla, v TN je to tiez tak, ze staci na jednej pobocke, len som zle pochopila to slovicko vsade ,, treba ako vsade zaplatit rocne..."
No idem kuknut otvaracie hodiny, lebo sobotu idem do ba dik za info
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
nie som z Bratislavy, takze idem guglit beletria je napr kde? odborne ako umenie viem, ze je na klariskej, ale napr psychogia netusim
No idem kuknut otvaracie hodiny, lebo sobotu idem do ba dik za info