cely pokec je o hovne...tu je aspon vidiet ze tomas sa snazi koli nam...na pokeci su 40-50 rocni admini ktory sa snazia pre seba...a ked im napisem ohladom nejakych zlepseni aby prilakali viac este viac ludi a nebolo to tam stale o tom istom tak sa ani neobtazuju odpisat...proste AZet = 0 bodov...spravuje to tam banda chudakov
Kosmiklove - mne hovor nieco o adminoch - minule som od jedneho potreboval radu lebo mi nieco blbo tak sa ho pytam ci sa mi na to nepozrie - vysvetlil som mu problem - a nech sa mi na to pozrie lebo to je urcite nejaky bug - a na to asi o hodinu mi napisal ze zial moj problem nevie vyriesit nech ich kontaktujem cez telefon NEvys..l som sa im na to
Nahodou ja na pokec chodim rada, stretko si tam urcite nehladam, ale na zahnanie nudy a zasmiatie je to dobra stranka
A s vedenim mam tiez skvele skusenosti, na svojom starom nicku som si vytvorila album o tyrani zvierat a ci mi ho do 2 dni nezmazali?A ani sa nenamahali mi to oznamit, sak naco.
Som im teda pisala asi 3 staznosti lebo akosi nereagovali a mi napisali ze bol v rozpore s pravidlami.
Ale ked si tam da nejaka stetka fotky v spodnej bielizni, div ze naha neni, to je v poriadku. Ale ked som si tam ja dala fotky vyhladovenych a ubitych psov, to uz je v rozpore s pravidlami. Ale neriesim
Aduskiss: zalezi od toho aky admin ma prave "sluzbu" a aku ma naladu s tymi akoze "dospelymi" sa tam akosi neda dohodnut...keby to spravovali tak okolo 25 rocny ludia tak by bolo hned vsetko ine...no a ze by sa tam dalo dobre zasmiat o tom este neviem myslim ze tu sa viac zabavis a vzdy je co citat...tam len cakas jak taka krava kym sa niekto "odvazi" ti napisat a aj to je 90% nejaky ubohy chudak co chce sex
dakujem,ale fakt chcem vediet,kto si pozera moj profil a ten sek chcem na to,ze cez sms sa to tusim neda predplatit na rok...alebo hej?A kde mam napisat na aky nick to chcem predplatit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Od vtedy mam stranku azet zakazanu v firewale
njn, a uz kvoli tomu, ze sa tam nieco musi predplacat alebo platit clenske(vsak buuum) ..
Birdz je NAJLEPSI A ZADARMO!!!
ved cez sms to mas zachvilu a nie je to ano drahe.
A s vedenim mam tiez skvele skusenosti, na svojom starom nicku som si vytvorila album o tyrani zvierat a ci mi ho do 2 dni nezmazali?A ani sa nenamahali mi to oznamit, sak naco.
Som im teda pisala asi 3 staznosti lebo akosi nereagovali a mi napisali ze bol v rozpore s pravidlami.
Ale ked si tam da nejaka stetka fotky v spodnej bielizni, div ze naha neni, to je v poriadku. Ale ked som si tam ja dala fotky vyhladovenych a ubitych psov, to uz je v rozpore s pravidlami. Ale neriesim