mám taký problém... chcel by som sa trochu zlepšiť v angličtine a myslím že najlepšia je nato konverzácia alebo priamo pobyt v zahraničí ale nemám v okolí nikoho z anglicka alebo USA alebo inej anglicky hovoriacej krajiny a mám pocit že práve s človekom o
» omegle.com/... , si tam anonymne, môžeš v podstate stále s niekym inym konverzovať, keby sa ti pozdáva pri písaní vymeníte adresy fb...sú tam aj úchylovia ale dajú sa nájsť aj zdraví ľudia
@ameryka našiel som tam jedného inda nieje síce z ameriky alebo tak ale vie celkom dobre po anglicky ... teda o dosť lepšie ako ja pridal som si ho aj na facebook vdaka za tip pohodový chlapík
@maycon7 jéj tak super teda tam natrafíš na kadekoho, to je vlastne aj dobré, že ti tam človeka pridá náhodne, lepšie ako čakať či sa niekto ozve alebo nie som rada že som pomohla
Pozri ak sa chceš zlepšiť..tak začni pozerať filmy s titulkami potom bez...čítaj knihy nevadí, že nerozumieš každé slovíčko hlavne kontext..a potom pridaj trošku gramatiky napr dobrá stranka je www.helpforenglish.cz...a na výslovnosť www.howjsay.com..a ešte jedna dobrá stránka www.couchsurfing.com- toto je troška od veci od tých predošlých, ale sú tam ľudia z celého sveta, ktorí sa stretávaju a medzi sebou ubytuvavajú, no myslím,že na zlepšenie jazyka písomnou či skypeovou formou tam možno niekoho nájdeš..best of luck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a filmy s anglickými titulkami
a v škole nejaké projekty výmenné nemáte?
alebo
www.penfriend-club.com
je to super stránka tam máš ľudí z celého sveta, ja som si tam písala s niekoľkými fakt úžasnými ľuďmi