hodnenie sa pod vlak##obesenie sa##utopenie sa##predavkovanie sa tabletkami##podrezanie zil na rukach alebo podrezanie krku##skok z vysky##seknutie sekerou do hlavy##injekciou si pichnurt vzduch do zily##zasah elektrickym prudom##natlacit do huby delobuch
Vaňa, horúci vonný kúpeľ, sviečky, dobré šampanské, smutná hudba...a žiletka či ostrý nôž. Mala som obdobie, keď som to presne tak plánovala. Ale už nie.
podvlak by som sa nehodila... kurva šak keď sa zabiť tak prečo dojebať život aj iným? čo to musí byť pre tohto rušňovodiča keď sa snaží tú mašinu zastvaiť qa vidí pred sebou toho človeka :/
alebo by som si dal slučku, potom zjedol krabičku xanaxov alebo by som vypil flaštičku tramalu...a už by som len čakal kedy moje telo spadne a ja sa obesím...
@zelinka preco by to mali riesit samovrazdou,vsetko je o komunikacii,ale to by mali byt ludia a hlavne rodicia vnimavi,pozorovat spravanie ludi..totizto nie je usmev ako usmev..
a preco by to mal vymazat,no lebo mladez si to neuvedomuje co sposobia druhym a takto davat navody ako sa zabit je dost hlupe..
inak poznam aj ine sposoby ako sa zabit..bezbolestne,rychlo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Toto ti vymažuuuuu
zivot ide dalej aj keby fica zabili..
@admin vymaz to hned...
ale keby som musela, tak niečo, pri čom by som nemusela trpieť a čo by prebehlo rýchlo..
@admin
inak suhlas s vymazanim...
@admin
asi by som sa zastrelil alebo by som umrel efektne v boji.. išiel by som dobodať nejakých asociálov na východ
a pretých čo potom jeho zybtky odpravaju?
ale inak originalita ala tabletky+alkohol
alebo elegantna cesta,dat si jed,otvorit sampus popit a v tichosti umriet..
vlaky a podobne veci su blbosti co zbytocne robia bordel..kto to bude potom upratovat
alebo by som si dal slučku, potom zjedol krabičku xanaxov alebo by som vypil flaštičku tramalu...a už by som len čakal kedy moje telo spadne a ja sa obesím...
pistol k hlave, alebo zlatu davku
zamerne som tuto moznost vynechal pretoze pre 99% z nas je pistol nedostupna!
žiadnu
ale keby už tak asi nabehnem dakde do parlamentu so slamolamom nech to má nejaký význam
a preco by to mal vymazat,no lebo mladez si to neuvedomuje co sposobia druhym a takto davat navody ako sa zabit je dost hlupe..
inak poznam aj ine sposoby ako sa zabit..bezbolestne,rychlo..
proste @admin
ale toto nie je návod.. toto je len niečo ako anketa a sú tu už aj divnejšie ankety a fóra..