Mám hnedé vlasy, nefarbené, prirodzené a chcela by som ich zosvetliť, ale nie na blond... na svetlo hnedú farbu. Poraďte mi prosím, či existuje zosvetľovač ktorý to spraví, nechcem farbu na vlasy ani ryšavé vlasy z použitia zosvetľovača... ďakujem
citron a slnko (..nemyslim jest citron, ale vyzmykanu stavu na vlasy po umyti.. potom oplachnut... ma to viac dobrych ucinkov, aj na mastne vlasy, pruznost,... )
jeej diky, presne také akože "vyťahané zo slnka" ich chcem mať, tak uvidím, ak slnko nepomôže, zájdem ku kaderníčke. a sama doma to radšej nemám skúšať??
neperoxiduj, možno by to vlasy prežili bez ujmy, ale riskovať to myslím nechceš... máš výhodu v tom že máš svoju vlastnú farbu, takže nebude problém s tým, že by ti farba chytala na rôzne odtiene... ak máš stredne hnedé vlasy a chceš bledohnedú tak skús napríklad Palette color creme odtien Vanilka...
...neboj sa nebudeš to mať ani z ďaleka také svetlé ako na krabičke, na prvýkrát ti to vytiahne farbu možno o 2 odtiene a dodá trochu lesku, ak budeš farbenie opakovať, tak sa ešte viac zosvetlia, ale kým by si sa dostala k odtieňu ako je na krabičke, to by trvalo aj pol roka
zosvetlovala som vanilkou už dve baby a obe boli spokojné
to je môj prípad ale mne sa slniečko každe leto postará ako keby som bola blondína na ofinke to najviac vidieť a konce vlasov a začiatky vlasov to ako keby neboli moje vlasy konce tiež abnormál blede skoro také medové a vrch tmavohnedé odporúčam citron to je dobrý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
...neboj sa nebudeš to mať ani z ďaleka také svetlé ako na krabičke, na prvýkrát ti to vytiahne farbu možno o 2 odtiene a dodá trochu lesku, ak budeš farbenie opakovať, tak sa ešte viac zosvetlia, ale kým by si sa dostala k odtieňu ako je na krabičke, to by trvalo aj pol roka
zosvetlovala som vanilkou už dve baby a obe boli spokojné