@lawey ma pravdu tepla voda pomoze viacej jak studena.. ono najlepsie je vlazna, ale nie studena, lebo studena stiahne cievy a clovek sa bude potom potit este viac
inak ja keď sa začnem potiť, jednoducho sa olejem pred domom studenou vodou a nechám to zaschnúť bez použitia uteráku (čo trvá bohužial v týchto horúčavách tak 10 min) a ovievam sa vejárom, mám zapnutý ventilátor, pijem ľadový kokteil...
@lawey ja som asi divny ale na mna tieto protikladne ťahy nezaberaju , ja aj ked si umyvam ruky v teplej , horucej vode tak som spoteny na cele po chvilke
@lesush podla mna sa najebes z vyparov a neriesis teplo
oblec si na seba mokre tricko, je to asi najlepsie co sa da spravit... sice za pol hodinu je triko suche, ale stoji to zato... od rana do vecera namocim tricko mozno aj 7 krat
Alebo si urob teplý čaj. Je to lepšie z toho dôvodu:
Ak dáš si teplý čaj a pod. tvoj organizmus si zvykne na teplotu čaju cca 41°C a to znamená ,že v porovnaní 41°C a 36°C je dosť a to znamená ,že Ti bude automaticky fajne zima
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale je to dobré
P.S. na vlastné riziko za zamrznutie neberiem zodpovednosť
inak ja keď sa začnem potiť, jednoducho sa olejem pred domom studenou vodou a nechám to zaschnúť bez použitia uteráku (čo trvá bohužial v týchto horúčavách tak 10 min) a ovievam sa vejárom, mám zapnutý ventilátor, pijem ľadový kokteil...
@lesush podla mna sa najebes z vyparov a neriesis teplo
Zajtra sme sa dohodli , o 15:30 na stanici
"Ach, dám si ja studenú sprchu"
"Ach, urobím si ja ľadový koktail"
NIE!!!!
Ľudia je dobré ak urobíš toto:
Najlepšie je ak sa osprchuješ v teplej vode.
Alebo si urob teplý čaj. Je to lepšie z toho dôvodu:
Ak dáš si teplý čaj a pod. tvoj organizmus si zvykne na teplotu čaju cca 41°C a to znamená ,že v porovnaní 41°C a 36°C je dosť a to znamená ,že Ti bude automaticky fajne zima