Stalo sa vam niekedy toto: existuje osoba zenskeho pohlavia ktora vas od zaciatku nemusi a pri kazdej vhodnej prilezitosti sa vas snazi potopit, povysovat sa, ohovarat a dokonca najhorsie klamat veci o vas ktore ste neurobili alebo nikdy nepovedali?pritom
Tá osoba ma problem hlavne so sebou. Netreba sa hlavne báť, pretože tá osoba to može využiť a ešte viac sa snažiť robyť zlo. Treba sa snažiť ignorovať ,alebo upozorniť na to niekoho blizkeho a treba trošku tu babenu skrotiť.
skus sa jej priamo a surovo opytat, preco sa ta snazi furt potopit, povysovat sa, ohovarat atd....ak arogantne odmietne alebo to poprie, tak jej to zacni vracat, pripadne to vyries rucne-strucne, tomu rozumie kazdy primitiv
hm tazko radit, aj ked som si presla tym istym a dokonca z viacerych stran. dovod si nasli, ale hlupy, napriklad, ze som odmietla ich kamarata alebo zacala chodit s niekoho bratom, jedna baba bola proste len ziarliva, no co ty vies, co je vlastne za tym...
ignoracia moze a nemusi pomoct, zalezi, ako sa k tomu postavis, ci s vyrazom trpitelky alebo s vyrazom "co ty akoze chces moja zlata si myslis, ze si pupok sveta?"
ja keby riesim tento problem dnes by som asi nejako nenapadne pred kamaratmi nadhodila temu o nej, ale zas nie s trpitelskym vyrazom, ale s tym, ze nechapes, preco to robi a ze dufas, ze jej klamstvam uveri co najmenej ludi... vylej sa, ako niektori ludia asi nevedia, co od radosti...
inak takito ludia sa najcastejsie objavuju, ked mame nizke sebavedomie, negativny postoj k zivotu, ked mame pocit, ze trpime a nic s tym nerobime... ja tomu hovorim, ze mi niekto skocil na otlak. skus nad tym porozmyslat a popracovat na tom, "vyliecit otlak"
ja osobne s takými špinami mám tiež dočinenia a došlo to až tak ďaleko, že som musel ustúpiť. keby som bol v živote aspoň o troška priebojnejší mohlo byť všetko inak resp. všetko tak ako som to chcel ja. ešte šťastie, že som od tých špín na stovky kilometrov ďaleko. ale na internete za to voči mne intrigujú jedna radosť. všetko je ale dočasu. takí sú chudáci, že im uniká, že im špehujem profily a kopírujem z nich všetko čo by sa mi mohlo niekedy zísť proti nim.
Statusy tela a duše Tornado1
dnes 16:30
Statusy tela a duše Tornado1 dnes 16:23 Dakujem za rady. Niektore su menej realizovatelne a niektore top. Kedze sa snazim a anonymitu tak by som napisala aj konkretne podrobne situacie ale budem to radsej v tom vseobecnom duchu pisat.Hrat s nou hru je super napad,ale zaroven by som povedala ze nemam o to zaujem, ako sa hovori ze najlepsie mat nepriatela pri sebe,ale mna taketo falosne situacie,kde budem sa pretvarovat netahaju. Pacili sa mi.nazory typu - ze ma problem so sebou, ja si myslim ze ano a dost velky stretla som sa nielen raz s takou podobnou osobou a jej spravanie bolo z dovodu ze jej mozno skor bolo ublizene v detstve a potom sa tak prejavovala ale v tomto.pripade to robila skoro kazdemu okrem chalanov,Mala som dlhy boj ale myslim ze som ho aj vyhrala kedze vtedy vsetci zistili sice po dlhom case ale zistili aka je.a robila take spinavosti v kazdom inom.obdobi inej babe. Lenze to bolo davno a by.ma nenapadlo ze este take nevyzrete osoby stretnem. Ja si nemyslim ze mam.nizke sebavedomie-nie je to na mne poznat,a mam dni ked skor sa citim uzavretejsie a dni ked som priebojna.takze spravam sa aj tak aj tak v blizkosti-podla nalady.no a ona mi pride taka osoba ze je jedno ci ide o mna - potrebuje sa asi predvadzat a byt top a potom robi tieto veci.mozno nielen mbe to uz neviem.takze s tym obdobim maleho sebavedomia z polovice nesuhlasim lebo potom asi.mam ho nonstop take male kedze stale som ako.keby natrafila na take osoby ktore zneprijemnuju zivoty.
Zarucene ti viem poradit, ze ludia jebu len do tych ktori do seba jebat nechaju.. najlepsia obrana je utok a preto ak di na teba vymysli nejake klamstvo sprav to iste. Len delikatnejsie. Ludia su ako ovce a zboznuju senzacie. Neviem sice akeho razu su klamstva co ona hovori o tebe ale ked o nej vymyslis doveryhodnu story o tom ze ma chlamydie ver ze uz len tak o tebe dake klamstvo nevypusti ked zisti ze si srat na hlavu nenechas
neriesim ignorujem su to ich sracky ak mi vezmu kamaratov nie su to potom ti pravy a mozem ich jebac aspon uvidim komu mozem verit a to je celkom uzitocne
@relieforsaddist@silvered suhlasim @tornado1 ja bysom urcite volil tu ignoraciu v štýle mám ta v piči a zaroven hral "s nou hru" @3 ze s nou suhlasis..
v podstate ju maj uplne u riti lebo ak budes mat nervy bude pokracovat, vie ze to na teba funguje a ze ta to serie.. ked si to nebudes vsimat a budes sa jej smiat do ksichtu prestane ju to bavit.. tym myslim priklad
"vcera bola na zabave a s uplne cudzim chlapom sa zacala olizovat , uplna stetka"
- " Nie nebola !"
(nesmies mat nervy)
radsej pouzi nieco typu:
- "no nebol tak uplne cudzi sak s nim spavam uz mesiac"
alebo
- "keby len s jednim, mal aj kamarata.."
kamarati to pochopia mozno sa zasmeju.. ona bud pochopi alebo je tupa a bude si mysliet ze je to pravda a aj tak s tym nic nezmoze.. ak si vymysli este lepsiu story vymysli este lepsi suhlas
Rozpisujem tu kktiny ale POINTA je
"Maj v piči a používaj Sarkazmus"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ignoracia moze a nemusi pomoct, zalezi, ako sa k tomu postavis, ci s vyrazom trpitelky alebo s vyrazom "co ty akoze chces moja zlata si myslis, ze si pupok sveta?"
ja keby riesim tento problem dnes by som asi nejako nenapadne pred kamaratmi nadhodila temu o nej, ale zas nie s trpitelskym vyrazom, ale s tym, ze nechapes, preco to robi a ze dufas, ze jej klamstvam uveri co najmenej ludi... vylej sa, ako niektori ludia asi nevedia, co od radosti...
inak takito ludia sa najcastejsie objavuju, ked mame nizke sebavedomie, negativny postoj k zivotu, ked mame pocit, ze trpime a nic s tym nerobime... ja tomu hovorim, ze mi niekto skocil na otlak. skus nad tym porozmyslat a popracovat na tom, "vyliecit otlak"
dnes 16:30
Statusy tela a duše Tornado1 dnes 16:23 Dakujem za rady. Niektore su menej realizovatelne a niektore top. Kedze sa snazim a anonymitu tak by som napisala aj konkretne podrobne situacie ale budem to radsej v tom vseobecnom duchu pisat.Hrat s nou hru je super napad,ale zaroven by som povedala ze nemam o to zaujem, ako sa hovori ze najlepsie mat nepriatela pri sebe,ale mna taketo falosne situacie,kde budem sa pretvarovat netahaju. Pacili sa mi.nazory typu - ze ma problem so sebou, ja si myslim ze ano a dost velky stretla som sa nielen raz s takou podobnou osobou a jej spravanie bolo z dovodu ze jej mozno skor bolo ublizene v detstve a potom sa tak prejavovala ale v tomto.pripade to robila skoro kazdemu okrem chalanov,Mala som dlhy boj ale myslim ze som ho aj vyhrala kedze vtedy vsetci zistili sice po dlhom case ale zistili aka je.a robila take spinavosti v kazdom inom.obdobi inej babe. Lenze to bolo davno a by.ma nenapadlo ze este take nevyzrete osoby stretnem. Ja si nemyslim ze mam.nizke sebavedomie-nie je to na mne poznat,a mam dni ked skor sa citim uzavretejsie a dni ked som priebojna.takze spravam sa aj tak aj tak v blizkosti-podla nalady.no a ona mi pride taka osoba ze je jedno ci ide o mna - potrebuje sa asi predvadzat a byt top a potom robi tieto veci.mozno nielen mbe to uz neviem.takze s tym obdobim maleho sebavedomia z polovice nesuhlasim lebo potom asi.mam ho nonstop take male kedze stale som ako.keby natrafila na take osoby ktore zneprijemnuju zivoty.
@tornado1 ja bysom urcite volil tu ignoraciu v štýle mám ta v piči a zaroven hral "s nou hru" @3 ze s nou suhlasis..
v podstate ju maj uplne u riti lebo ak budes mat nervy bude pokracovat, vie ze to na teba funguje a ze ta to serie.. ked si to nebudes vsimat a budes sa jej smiat do ksichtu prestane ju to bavit.. tym myslim priklad
"vcera bola na zabave a s uplne cudzim chlapom sa zacala olizovat , uplna stetka"
- " Nie nebola !"
(nesmies mat nervy)
radsej pouzi nieco typu:
- "no nebol tak uplne cudzi sak s nim spavam uz mesiac"
alebo
- "keby len s jednim, mal aj kamarata.."
kamarati to pochopia mozno sa zasmeju.. ona bud pochopi alebo je tupa a bude si mysliet ze je to pravda a aj tak s tym nic nezmoze.. ak si vymysli este lepsiu story vymysli este lepsi suhlas
Rozpisujem tu kktiny ale POINTA je
"Maj v piči a používaj Sarkazmus"