ahojte potrebovala by som od vas pomoc je to premna velmi doleziteee...takze zacnem tymto: poznam jedneho chalana uz od zakladnej skoly s ktorym som si dobre rozumela na zakladke bavili sme sa robili srandy vzdy sme mali ocom kecat mali sme sa obaja radi
mne sa to chcelo citat, zaujimave, no skus to tak ze sa knemu dajako pridas do partie, pojdete najprv spolocne von aj s inymi a potom uvidis ako sa to bude vyvijat, mozna ma uz ine zalubi ako predtym, vsak za tie roky sa ludia menia, ale uvidis najdete si spolocnu temu, a neboj sa, predca sa poznate len s dajakou prestavkou ale bude to pohode, ...aj ja by som chcel aby sa vratitli stare casy spat ale to uz nepojde...no nic..lovu zdar =D
Počúvaj, pytliaci používajú také železné oká na medvede. Možno by stačilo nenápadne ich pár nastražiť na ceste, ktorou chodí domov....a máš ho...... a možno aj nejakých ďalších náhodne okoloidúcich.
ceď mu zavolaj a normálne sa spýtaj...alebo keď ste v škole tak choď za ním,že či by mal neskôr čas,že sa s ním potrebuješ porzprávať a sa ho spýtaj prečo sa tak zmenil....
Tak asi sa zo začiatku začni na neho usmievať,potom po čase uškierania ho pozdrav,po čase pozdravov sa mu prihovor a potom po čase kecaní že : "HEY YOU! Poď ideme niekam von !" a máš to!
Podla mna sa s nim normalne daj do reci a ak si stale budete sediet, tak nebude divne ho potom niekam von zobrat... nezacni s nim hned nieco riesit, ved utecie...
jezis to je strasne dlhe! ale neva dufam ze to bude k veci: ze nejdes dnes niekam von. alebo davaju dobry film a nemam s kym ist. oni sa vacsinou na to chytia.
@1 to bolo riadne trapne @0vyjeb...na nho nestoji ti za tu namahu ,ak si decko tak uz vobec...ak mas 18 najdi si lepsieho ....tieto vztahy od zakladky dlho nevydrzia su na kkkot
mas jeho nick na pokeci? alebo na facebooku? staci, ak si najdes na facebooku..napsies mu..ak ti odpise..stale s nim pis a pis..a potom navrhni,a by ste sli na kofolu..aa tam mu vsetko povies..hotovo take jednoduche
ja nato kaslem nemaa to cenu....aj tak teraz citim ze to nedopadne dobreee a ze to uz nebude takee ako predtyym...kebyze chce tak on sam pride zamnou a porozprava sa somnou a nie jaa...zbytocne sa tu trapim jak sprostaa serem nanho nemaa to cenu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Tá normálne sa ho spýtaj či nechce ísťs Tebou niekam von =D=D
...Kam ten svet speje?
a podla mna je gay...
k teme: ked ho poznas od zakladnej skoly a boli ste dobri kamosi, tak nevidim problem v tom normalne mu povedat na rovinu: "hej kamo, pod vecer von"
keby ste sa nepoznali je to ina vec, ale ked ste boli kamosi..
nevidim dovod, preco by nesuhlasil