@najivna OMG ty nemas len nick takeho mena ty si ozaj ... no a preco by som sa nepýtal, to ci fajcim alebo nie je moja vec, plss sa do toho nemontuj, yo ? Diký
@najivna dobre mojqo dobre, maj si aj 120 mne je to sumafuk, ale ked nemas napad ako NORMALNE prispiet do diskusie, tak nepis nic. Osobne by som si nikdy nedowolil hovorit cloveku ktoreho som v zivote newidel ze je trapny a podobne debiliny. LOL sa spamataj
ty chces radu hej?! na toto chces radu ty pica mala skurvena udus sa debilny detsky zmrd co chces byt cool pred kamaratmi.... pojeb sa nech ta mater chyti zo smradlavymi vecami a nech ti foter gebulu rozmlati dakujem uz som kludny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
len nechapem ze ti nepride trapne sa to pytat vsetci velmi dobre chapeme preco sa pytas
Este z ruk to zide lahko, ale vlasy a saty sa nedaju
mne tiež páchnu od toho všetky veci, ale nie kvôli mne, ale kvôli mojim rodičom, ktorí fajčia vo vnútri
toto uz bohuzial neni ani vtipne ani nic -.-
niekedy je trapnost az prilis ocividna bohuzial
P.S Kto je trapny, ked ja ti napisem co si myslim a ty tu daco zacnes o pismenkach.