Moj chalan ma super vydrz, je to sice super, ale niekedy sa bojim, ze sa spravit ozaj nemoze a ze je to mnou. Aj ked on tvrdi, ze nie a ze dlhsi sex si uziva. Ale aj tak by som chcela vediet, ako najlepsie (mozno aj rychlejsie) dosiahnut jeho vrchol. Diky
@tikoki11 ale on má, len mu to trvá nekresťansky dlho... Ale zrejme to bude tým... že zažil už aj lepší sex. alebo je tu tiež možnosť, že má málo citlivý orgán... To sa stáva často.
@tikoki11 ty si sa teraz rozhodol tie svoje teorie o rozchodoch z nevery prevadzat do praxe a zvysovat tak percento takychto ukonceni vztahu, len aby to sedelo do tvojich predpokladov?
jaj cize chalani sa musia vzdy spravit? sakra, nie som chalan. hlavne ze on urobi teba, to je podla mna zaklad. vsak ked vravi, ze ho dlhsi sex bavi, preco mu chces robit napriek? ale tak strc mu prst do zadku, abo mu pri fajke liz anal a uvidis, kolko sekund vydrzi
no vacsinou byva, ze baba aj som to skusala googlit, a ziadne rady ale tak sparavit sa spravi, o to pokoj, ale niekedy by to chcelo vacsiu rychlost .. a do trojky? to sa zas emne velmi napozdava D
@v3nty no aj on tvrdi, ze si to uziva a ze orgazmus je len taka ceresnicka ...a sex predo mnou nemal, takze nebude to mojou nekvalitou ani si nepripadam nejaka frigidna, skor naopak D
@antifunebracka neviem no, so sexom sa mi spaja hlavne orgazmus, ale fakt to asi nie je vsetko. a na ten anal asi nemam D ale mozno raz, po par poldeci
lenze ked mu to spravis, bude ho mat O DOST intenzivnejsi. tam ma erogenne zony i muzsky bod g. tym padom sa i skor spravi
@istsinka mas malu papulku musis si natrhnut kutiky jaaj sice teraz si spominam, ze tvoj frajer ta tam nechce pustit musis ho opit. som inak pocul, ze muzi sa tomu brania, ale ked im to nejakou nahodou niekto spravi, nechcu s tym prestat
@antifunebracka ja zasa čo viem, tak sa to páči len tak polovici mužov ale ja fakt neviem ako by som mu lízala anál a pritom by som mala pusu plnú ako fakt
@istsinka jezis ja som to myslel tak, ze ked bude robit oral, ma sa presunut i nizsie ved ako inak to pomenovat sprav mu anal? este by mu tam strcila nejaku solnicku ci co
@fellipe13 tak my sme to nerobili iba rukou, to iba na zaciatok, kym sa to rozjelo D a neviem ako ty,a le nepoznam snad nikoho kto s apri sexe nudi takze ani ja som s aurcite nenudila, ale uzila som si t
@nikaslook tak mozno to neni velky problem, ale trochu ma to trapilo. a smozrejme, my sa rozpravame o vsetkom- a on to ako problem nevidi, lebo tvrdi, ze sa mu to tak paci. tak len dufam, ze je to pravda
a este pre ostatnych, urcite si pred tym nehoni lebo aj ked u neho spim, tka viem ze si nehoni a aj tak ta vydrz ale tak co, fakt lepsie ako byt hned hotovy to by som z toho nemala fakt nic
@hajzelbaba no asi tak nejak by som to povedal.. no ukončenie vztahu no .,.. tak ho treba rozdražťi a potom uvidiš tže to bude hned lepšie a chlapec nech si začne častejšie honievať ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ak spolu môžte trtkať, môže ti aj povedať čo ho ukojí instantne
@kachnickaketrin skúste iné polohy
@antifunebracka pri fajke líž anál ? to ako sa dá mať pipik v ústach a jazyk mať pri anále? ešte som neskúšala
@istsinka mas malu papulku musis si natrhnut kutiky jaaj sice teraz si spominam, ze tvoj frajer ta tam nechce pustit musis ho opit. som inak pocul, ze muzi sa tomu brania, ale ked im to nejakou nahodou niekto spravi, nechcu s tym prestat
dnes sme zase asi tak tristvrte hodky D aj som sa pokusala nahmatat ten vas bod g, ale len tak trochu- zajtra sa o to pokusim
Ale ma to aj svoje vyhody, prijemne s uzitocnym - posilujes . A to pri tom sa rozpravate co ma kto nove, alebo sa po tichu nudite?
A inak, možno ako @8 málo citlivý..
mna by skor bavila ta cinnost prist na to ako to dosiahnut...