Ako často sa fotíte? (selfie sami/ s inými ľuďmi) + motivácia
Ja sa nezvyknem fotiť skoro nikdy ale si ľudia čo sa fotia takmer denne.
-Ako často sa fotíte, fotíte sa sami alebo s niekým? A čo vás k tomu motivuje? Zdieľate tieto fotky ďalej so svetom? Upravujete potom tie fotky? Používate filtre? Dajte vedieť :
Selfie nikdy, lebo podľa mna su to najskaredsie fotky ake ludia maju..
A zvyčajne sa fotím len na výletoch alebo ked sme s partiou niekde. A to robim len pre to, lebo si to potom lepim do albumov. Chcem mať proste pamiatku, ze som tam niekde bola + s kym som tam bola, bez fotiek na to zvyknem zabudnúť.
Ked si teraz pozerám albumy spred 10 rokov, tak na väčšinu situácii a udalosti by som dávno zabudla, keby tie fotky nemám
Nefotim a tiez nevim akoze naco. Trochu som zacal fotit ked som zacal pouzivat apku mapy, tam to mas taku ako minihru ako ked zbieras pokemonov ale zname miesta su pofotene a ked som objavil nieco nove tak to ti musia schvalit a povecsine sa ti na to vyseru. Aj ked to boli zaujimave miesta a ked mi jedno aj schvalili tak mi tam nepridali moju fotku. tak som sa im na to vysral.
Ked mam pekne vlasy a mejkap tak sa odfotim, ale mimo mojej galerie sa tieto fotky aj tak nedostanu. A na vyletoch a dovolenkach sa tiez odfotim, tie obcas idu niekam do storky alebo do vocapu 💁♀️ filtre nepouzivam, najlepsi filter je spravne svetlo, obcas upravujem teplotu farieb pripadne jas ci svetelnost ci ako sa to vola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ospravedlňujem sa za egotrip:/// kľudne ma zaň hateujte
A zvyčajne sa fotím len na výletoch alebo ked sme s partiou niekde. A to robim len pre to, lebo si to potom lepim do albumov. Chcem mať proste pamiatku, ze som tam niekde bola + s kym som tam bola, bez fotiek na to zvyknem zabudnúť.
Ked si teraz pozerám albumy spred 10 rokov, tak na väčšinu situácii a udalosti by som dávno zabudla, keby tie fotky nemám