@dzusik2024@21 Aké by mali byť? Chodím v nich doma po kobercoch ,tak je to ok. Ale samozrejme aj na von a vlastne všade nosím biele ponožky (hlavne čiernym rifliam). Dlážky s ponožkami neutieram,ale niektorí asi áno. Lebo raz keď som bol v predajni obuvi, tak jeden chalan mal biele ponožky,ale spodky s prepáčením dosť zajebané. Asi s nimi vytieral podlahu,alebo behal po škole len v ponožkách. Do piči a s takými zajebanými ponožkami si ide skúšať topánky. Sorry za nadávky. S takými ponožkami by som ani z bytu nevyšiel. A ani by som k takým špinavým nemal ako prísť.
@dzusik2024@23 Spodok úplne 100 percetne biely po celom dni nie je,ale zase až také viditeľné to nie je. Ale v minulosti spodok chytal trochu modrý nádych,asi z koberca, čo je divné,lebo koberec nemám modrý,ale do hneda. Ale po vyčistení koberca v čistiarni tento problém zmizol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Je zle na white, tá je tak sexi