Ja uz mam toho dost, nikto nevidi to co urobim dobre , ale chyby mi vycitaju kazdy den.stale som ja ta najhorsia najdebilnejsia .....stale sa to musi zviest vsetko na mna... a este k tmu ma matka kramy ...tak dnes toto uz bolo privela na mna .....chcem
ale ked to sa neda....ja priznavam niesom anjelik ...ale ani nie certisko aby na mna neustale vrisiekali..ucim sa na jednotky pamaham upratujem robim co vladzem...ale i tak si to nikto nevsimne...ale ked sa mi podari niekomu zbrklejsie odvrknut tak hned si to kazdy vsimne a nadava mi
@19 vies lenze keby to trvalo jeden den...ale uz cely tyzden sa do mna rodicia navazaju...najprv matka ze som dostala 3 z matiky...potom ze som nechcela ist ku lekarke s nou ale s kamosmom ...lebo sme sa chceli ist niekam zabavit...a teraz kvoli tomu ze foter zduchol na oslavy svojho kolegu a ja som upratala navarila a stale jej to nestaci...ja uz neviem co robit...
a najhorsie na tom vsetkom je to ze osamostatnit sa nemozem reptoze este chodim na strednu a chcem na vysoku sa sama by som to vsetko financne nezvladla... ..ale ja uz nechcem trpiet fortovcov dalsich 7 rokov
@0 - preboha, len neskac pod vlak, dobre? dufam, ze to si napisala len v prenesenom vyzname. samovrazda nic nevyriesi. a ked uz nic ine, tak ber ohlad na rusnovodica a cestujucich. mimochodom - akokolvek sa im podari poskladat ta do povodneho tvaru, aj tak nebudes vyzerat v truhle dobre.
konec hnusneho humoru.
kazdy zazil situacie, ked bol za fackovacieho panaka. ja som fackovaci panak posledne 3 roky vkuse denno denne. vydrz, to prehrmi a bude lepsie.
@28 ked mna tato pozicia najvecsieho kretena v rodine tak ubija.... nikto mi neveri ze nieco vo svojom zivote dokazem ..... dokonca raz mi aj otec povedal : TY si vo svojom zivote este nic poriadne neurobila " ...tak toto ma dostalo maximalne...
Len to, že by si skočila pod vlak by bola prvá stupídna vec, ktorú by si v živote spravila.
Ach jaj, rodičia... To je strašne na dlho. Ale poznám to a počúvam to každý druhý deň.
Ignorujem, usmievam sa, hoci ma to dosť ubíja. Keď si verím, tak ma sprdnú a moje už aj tak nízke sebavedomie je nižšie ešte viac. Atď atď...
Jediná vec, ktorú ti môžem poradiť, je tá, že buď ďalej taká aká si. Nevšímaj si okolie. Rob čo ťa baví. Ľudia si najprv všímajú nedostatky, lebo to dobré nevidia, alebo vidieť nechcú. Možno máš len zlé obdobie.
To prejde
A v živote toho dosiahneš istotne ešte vela
A ak ti povedia ľudia, kt. sama neuznávaš alebo máš proti nim výhrady, že si debil a pod. tak takých by som si strčila vieš kam..
@31 dik za tvoj pozitivny koment..aspon trosku ma upokojil...ked aj uz nenachadzam slova ktorymi by sa dala opysat situacia v nasej rodine...... ja viem ze nijaka robina nieje idealna..ale ziapat na vlastne decko ako na prasiveho psa je kus prehnane...
Hmm.. toto som si pred nedavnom preczil.. bol som uplne ako fackovaci panak... a potom ma napadlo ze preco by som nemohol tie udery vracat... tak bol zomna fackovaci panak ktory vraca dvojnasobne udery.. akonahle niekto zacne pindat domna ze co robim zle a v com sa mam zmenit, zacnem ja komentovat jeho zle vlastnosti a hned je po fackovani...
ono to je vždy tak, človek si skôr všimne to negatívne ale to pozitívne berú všetci ako zamozrejmosť, z toho si netreba robiť ťažkú hlavu, a napríklad mňa nepodporoval v mojom výbere výšky nikto z našej rodiny, všetci len že či som si to nerozmyslela a že čo ak sa tam nedostanem, jediny kto mi veril som bola ja sama, a jedini ktori ma aspoň trochu podporili boli z nevlastnej rodiny, čiže vlastne cudzí ľudia a samozrejme kamaráti, ale rodina? absolútne nič...a keď ti už bude najhoršie, spomeň si že sú niekde aj ľudia ktorí sú na tom oveľa horšie a buď vďačná za to čo máš
Stále platí pravidlo, že druhí nám budú skákať po hlave len do tej miery, do ktorej im to dovolíme. Ak nasadíš látku vysoko hneď od začiatku, nedovolia si toľko. Ak si im to ale už raz dovolil, späť to nevrátiš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Aj ja si obcas tak pripadam, ze kazdy mi vynada za to co spravim zle, ale to co spravim dobre si ani nevsimne...Ale da sa to vyriesit
od života??? ANO
ale ja vám to všetko odpúšťam, ľudia
ja sa ako fackovaci panak citim len v skole a hlavne v piatok ked tooh uz je na kazdeho vela, ale profaci si neuvedomuju, ze uz aj na studentov...
konec hnusneho humoru.
kazdy zazil situacie, ked bol za fackovacieho panaka. ja som fackovaci panak posledne 3 roky vkuse denno denne. vydrz, to prehrmi a bude lepsie.
Len to, že by si skočila pod vlak by bola prvá stupídna vec, ktorú by si v živote spravila.
Ach jaj, rodičia... To je strašne na dlho. Ale poznám to a počúvam to každý druhý deň.
Ignorujem, usmievam sa, hoci ma to dosť ubíja. Keď si verím, tak ma sprdnú a moje už aj tak nízke sebavedomie je nižšie ešte viac. Atď atď...
Jediná vec, ktorú ti môžem poradiť, je tá, že buď ďalej taká aká si. Nevšímaj si okolie. Rob čo ťa baví. Ľudia si najprv všímajú nedostatky, lebo to dobré nevidia, alebo vidieť nechcú. Možno máš len zlé obdobie.
To prejde
A v živote toho dosiahneš istotne ešte vela
A ak ti povedia ľudia, kt. sama neuznávaš alebo máš proti nim výhrady, že si debil a pod. tak takých by som si strčila vieš kam..