Ahojte potrebujem pomoct možem si od orangeu vybrat mobil.
ked idem na stranku je tam napisane ze pausal: a njaka cena. a potrebujem vediet ci to moze byt hocijaky pausal alebo ten najdrahsi. Diiikes za odpoved
tak ta cena tam byva napisana ze od 150 e napr tak to plati pre tie velmi vysoke pausaly , na daky normalny bude stat dakych 300, pri kazdom mobile je rozpis pausalov a kolko ku ktoremu treba doplatit. a je to aj v tych orange mobilnych letakoch
@agbdlcid na tie 10e zausaly idu iba tie niektore telefony za 1e...pri ostatnych telefonoch plati cim drahsi pausal tym menej das za telefon v hotovosti...
mas nieco vybrate? tak sem hod konkretne co chces..
nekupovala by som už nikdy mobil cez orange, ale šak tvoja voľba. zvyklo to bývať tak, že pri každom modeli telefónu boli napísané paušály, na ktoré si môžeš ten mobil zobrať + cena. čím vyšší a drahší paušál, tým nižší jednorázový poplatok za telefón. nechce sa mi veriť, že by to teraz bolo inak....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A prečo si môžeš ísť vybrať mobil? Tato ti povedal alebo ti zavolali? hm? trošku rozšír popis
hawai: dostals som poštu od orange ze si mozem ist vybrat mobil
dali ti ich na výber viacej? za plnú sumu si môžeš ísť vybrať? so zľavou? na paušál? alebo si niečo vyhrala? ....nechceš sa ich radšej opýtať?
mas nieco vybrate? tak sem hod konkretne co chces..