cestujem do Grecka, ktore ako som sa docitala suhlasilo s ACTA.
Neviem presne, coho sa tie opatrenia txkaju, ale citala som, ze teda ak idem do tej krajiny, mozu mi skontrolovat telefon alebo notebook alebo tak, ci tam nemam nieco pos
najprv musia vsetky krajiny zmluvu ratifikovat, az potom to schvali europsky parlament a potom sa to uvedie do platnosti. Samotne Grecko si to odsuhlasit mohlo, ale to neznamena, ze zmluva plati.
"Ak dohodu neratifikuje hoci aj jediný členský štát, automaticky neplatí v celej EÚ. Aby však dohoda vstúpila v platnosť, stačí, ak ju prijme aspoň šesť krajín. To sa už stalo. Dohoda prešla bez väčších problémov napríklad v Spojených štátoch, Kanade, Japonsku, Južnej Kórei, Austrálii, Maroku, Singapure alebo na Novom Zélande.
Občania EÚ tak môžu dôsledky dohody pocítiť aj v prípade neschválenia v rámci únie. Stačí, ak vycestujú do niektorého štátu, ktorý ju prijme." » www.zive.sk/polsko-a-slovin...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Občania EÚ tak môžu dôsledky dohody pocítiť aj v prípade neschválenia v rámci únie. Stačí, ak vycestujú do niektorého štátu, ktorý ju prijme." » www.zive.sk/polsko-a-slovin...