Diskusie - 990. stránka fóra
1
Štátnice po novom
Ahojte, mal tu už niekto štátnice po novom? T. J obhajoba bakalárky a otázky čo sa týkajú Vášho oboru, čiže nie také na ktoré sa dalo presne nachystať? Otvor fórum »
25. 5. 2016 14:38
3
YOGA
Ahojte :) Chcela by som začať s yogou pretože prekonávam ťažké obdobie vedel by mi niekto hodiť link na nejakú stránku pre začiatočníkov? Veľmi dakujem :) Určite napíšte svoje skúsenosti s yogou ak máte :)) Otvor fórum »
25. 5. 2016 13:53
8
Štátnice
Ahojte, je tu niekto koho v najbližšej dobe čakajú štátnice? Ako to zvládate? Ako dlho sa už učíte? Tiež máte taký problém sa dokopať k učeniu? Čo vám pomáha sa sústrediť? Ako sa zvyknete učiť aby ste si niečo... Otvor fórum »
25. 5. 2016 11:47
22
Váš oblúbený kolotoč
Máte radi kolotoče? Ak hej ktorý je váš oblúbený? :) Otvor fórum »
25. 5. 2016 09:58
2
SFX makeup
Ahojte chcem sa spýtať či máme aj tu na Slovensku milovníkov SFX makeupu? Otvor fórum »
25. 5. 2016 07:49
5
Viber/Whatsup
Taka technicka otazocka... ak by som si vymazala niekoho cislo z telefonu, zmizne mu moj kontakt z viberu/whatsupu alebo nie? :) Logicky by podla mna nemal :D ale som si povedala, ze sa spytam mudrych ludi Otvor fórum »
25. 5. 2016 06:33
3
Vsimate si nastenky/tabule v obchodoch/ulici a pod?
Moze byt tym ze som v zahranici, ale si pripadam ze som jediny kto sa zastavi v tescu pri nastenke a cita co sa deju za veci v meste, oznamy, koncert, podujatie... Venujete tomu aspon kutikom oka cas... Otvor fórum »
25. 5. 2016 05:44
2
Fyzioterapia príjmačky SZU 2016
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či je tu niekto z vás kto sa hlási tento rok na fyzioterapiu do Bratislavy. Ak áno, z akých materiálov alebo kníh sa pripravujete na testy z fyziky a biológie?... Otvor fórum »
25. 5. 2016 02:41
33
Máte dobré typy na inštrumentálnu hudbu?
Preferujem rock či metal, ale môžete do pléna hodiť aj iné štýly. Schválne hľadám nespievanú hudbu, ktorá ma nebude vyrušovať pri práci alebo proste nebude rozptyľovať. Niežeby som si nevedel sám nájsť, ale zaujímajú ma... Otvor fórum »
24. 5. 2016 23:21
9
Ísť študovať politológiu?
Čaute, viem, že už tu boli rozoberané kedysi témy na otázku politológie, no už sú pomerne zastaralé a ja by som chcel vedieť či sa to oplatí, ako to je s uplatnením na trhu práce?! :)... Otvor fórum »
24. 5. 2016 21:33
36
Zadaný chalan
Spoznávam sa cez net s jednym chalanom. Ma babu, no tvrdil že s tým vzťahom to už nema buducnosť, že s pocitmi je stále medzi, nwm kedy sa už rozhodne, či to ukončí alebo nie. Čo si o tom myslíte?Stále... Otvor fórum »
24. 5. 2016 21:24
22
Poraďte aplikáciu
Prosím poraďte aplikáciu na Apple, na ktorej možem počúvať hudbu bez wifi, a hlavne nejakú ktorú si nemusím predplácať každý mesiac (ako napr. Deezer, alebo spotify) som zúfalá, pravdepodobne taká aplikácia ani neexistuje. Otvor fórum »
24. 5. 2016 20:21Štátnice FJ
Zdravím, nemáte náhodou niekto vypracovanú morfológiu z FJ (sloveso)? Otvor fórum »
24. 5. 2016 20:16
17
Zoznamka
Ahojte, nepoznáte nejakú stránku, cez ktorú sa možno spoznať s niekým? Otvor fórum »
24. 5. 2016 19:40
35
Ako najdlhšie vydržal váš vzťah s niekým?
Predovšetkým ak ste nejaký mali. :D A pre tých odvážnejších popíšte prečo ste sa rozišli ; ) Otvor fórum »
24. 5. 2016 17:28
18
Prijímačky na lf
ahojte :) vedeli by ste mi pomoct v jednej otazke k prijimacim skuskam. ake je bodovanie pri prikladoch ? odpocitavaju ako pri ostatnych otazkach ? Otvor fórum »
24. 5. 2016 17:06