Diskusie - 983. stránka fóra
25
Váš kúpeľňový rituál
Čo robíte, keď sa sprchujete alebo kúpete, a ako sa umývate potom, čistíte si zuby alebo čúrate pred tým, potom alebo počas sprchy / kúpeľa? Robíte ešte niečo iné, o čom netuším? Napríklad čistenie uší,... Otvor fórum »
3. 6. 2016 19:56
1
Pomoc s hudbou =)
Prosím vás keby ste mi poslali nejaku staru pomalu hudbu do scénky romeo a julia ako tancuju na tom plese , žiaden balet proste staru pomalu hudbu dakujem za všetky odpovede :) Otvor fórum »
3. 6. 2016 18:40
34
Kamarádi s výhodami
Čaute.. Dokázali by ste niečo také s kamarátkou/kamarátom ktorá/ý vám je ako súrodenec? Ja mám kamarátku ktorá mi je ako sestra a myslím že by som nedokázal mať s ňou niečo viac :D Bolo by mi to divné. Ako... Otvor fórum »
3. 6. 2016 16:37
8
Futbal Slovensko Irsko, kto vyhrá v sobotu podľa vás?
Naposledy sme hrali futbal proti majstrom Nemcom, a sme ich porazili. Myslitentak istp dame aj Irov zajtra? Otvor fórum »
3. 6. 2016 15:32
6
Realizácia filmu.
Chcel by som natočiť celovečernú komédiu, niečo na štýl Woodyho Allena, a chcem sa spýtať či sa niekto nevenuje amatérsky filmárstvu, alebo nemá aspoň nejakú radu, kde by som pochodil. Producentov aj audioviz. fond... Otvor fórum »
3. 6. 2016 12:53
3
Nejde mi zapnut ntb asus n53sv
Pri prenasani ntb sa mi odpojil kabel od ntb .. Zo siete a logicky sa vypol .. Po zapojeni mi uz nesiel spustit nic nereaguje ah .. Skusal som vypajat zapajat a drzat tlacido power . baterku mam... Otvor fórum »
3. 6. 2016 03:25
20
Dostať sa nejak na úroveň "človeka"
Ahojte :) prosím Vás o radu a tipy ako schudnúť čo najviac najúčinnejšie. Ja viem že je na túto tému milión diskusií ale väčšinou sa tam nič rozumné nenachádza. Prosím poraďte mi nejakú konkrétnu stravu, potravinu... Otvor fórum »
2. 6. 2016 22:50
3
UNIZA 2016/2017
Ide odtiaľto niekto na UNIZU na telekomunikácie? Alebo aspoň na Elektrotechnickú fakultu? Muži, ženy alebo deti. Hocikto. Otvor fórum »
2. 6. 2016 22:45
8
Maturita zo SJL
Prajem vsetkym dobry vecer! Mam ustnu maturitu za 4 dni na sukromnej OA Kremnickej v Bratislave. Maturoval tam uz niekto z vas? Co mi staci vediet zo sjl, aby som dostal 3-4? Literaturu viem, ale nie moc... Otvor fórum »
2. 6. 2016 22:43
8
Keď mi vytiahli horný zub múdrosti tak
Koľko hodín/dni/týždňov/milénia ste nejedli na tej strane od zákroku? Otvor fórum »
2. 6. 2016 21:50Ubytovanie Trnava
Ahojte, nie je tu náhodou nejaká baba, ktorá plánuje ostať cez prázdniny brigádovať v Trnave? Potrebovala by som spolubývajúcu na internát. Len seriózne. Ďakujem. Otvor fórum »
2. 6. 2016 20:24
11
Nejaká Zvolenčanka na BIRDZ ?
Je tu nejaká baba zo Zvolena ? Keby sa dalo vyhľadávať podla mesta že pán programátor tak by som nemusel zakladať tento šialený topic. Otvor fórum »
2. 6. 2016 18:55
7
Zarastené chĺpky
čo mám robiť, keď mi po holení zarástli chĺpky na nohách? ako sa toho môžem zbaviť? ďakujem za rady Otvor fórum »
2. 6. 2016 18:04
2
UPOL/UK
ahojte, je tu niekto, kto chodi na prirodovedecku na UK alebo upol? pomohli by mi postrehy, co sa tyka studia, zivota, prilezitosti. Olomouc ci Blava? diki:) Otvor fórum »
2. 6. 2016 16:25
2
Pomoc s hudbou
Prosím aká hudba hrá 17:00 v tomto videu https://www. youtube. com/watch?v=t5M-GVceBwA ak ju neviete rozpoznať prosím vás posielajte nejake stare pomale piesne bez textu ktora by sa hodila do tej scenky ako sú na plese ... dakujem... :) Otvor fórum »
2. 6. 2016 16:07
4
Aké slúchadlá máte najradšej?
2. 6. 2016 15:32
5
Ako sa starať o mačiatko po pôrode
Ako sa starať o malé mačiatko po pôrode? Keďze, máčka dnes ráno zomrela a mačiatka boli tri, ale keďže 2 mačiatka zomreli, tak oslalo jedno. Mám to niečim krmit, alebo? Mám to nechať spať,... Otvor fórum »
2. 6. 2016 13:18