Diskusie - 983. stránka fóra
3
UNIZA 2016/2017
Ide odtiaľto niekto na UNIZU na telekomunikácie? Alebo aspoň na Elektrotechnickú fakultu? Muži, ženy alebo deti. Hocikto. Otvor fórum »
2. 6. 2016 22:45
8
Maturita zo SJL
Prajem vsetkym dobry vecer! Mam ustnu maturitu za 4 dni na sukromnej OA Kremnickej v Bratislave. Maturoval tam uz niekto z vas? Co mi staci vediet zo sjl, aby som dostal 3-4? Literaturu viem, ale nie moc... Otvor fórum »
2. 6. 2016 22:43
8
Keď mi vytiahli horný zub múdrosti tak
Koľko hodín/dni/týždňov/milénia ste nejedli na tej strane od zákroku? Otvor fórum »
2. 6. 2016 21:50Ubytovanie Trnava
Ahojte, nie je tu náhodou nejaká baba, ktorá plánuje ostať cez prázdniny brigádovať v Trnave? Potrebovala by som spolubývajúcu na internát. Len seriózne. Ďakujem. Otvor fórum »
2. 6. 2016 20:24
31
Čo podľa vás škodí turizmu na Slovensku?
Teda ak ste sa už nad tým zamýšľali... schválne nenapíšem svoj názor, nechcem vás ovplvňovať. Otvor fórum »
2. 6. 2016 18:59
11
Nejaká Zvolenčanka na BIRDZ ?
Je tu nejaká baba zo Zvolena ? Keby sa dalo vyhľadávať podla mesta že pán programátor tak by som nemusel zakladať tento šialený topic. Otvor fórum »
2. 6. 2016 18:55
7
Zarastené chĺpky
čo mám robiť, keď mi po holení zarástli chĺpky na nohách? ako sa toho môžem zbaviť? ďakujem za rady Otvor fórum »
2. 6. 2016 18:04
2
UPOL/UK
ahojte, je tu niekto, kto chodi na prirodovedecku na UK alebo upol? pomohli by mi postrehy, co sa tyka studia, zivota, prilezitosti. Olomouc ci Blava? diki:) Otvor fórum »
2. 6. 2016 16:25
2
Pomoc s hudbou
Prosím aká hudba hrá 17:00 v tomto videu https://www. youtube. com/watch?v=t5M-GVceBwA ak ju neviete rozpoznať prosím vás posielajte nejake stare pomale piesne bez textu ktora by sa hodila do tej scenky ako sú na plese ... dakujem... :) Otvor fórum »
2. 6. 2016 16:07
4
Aké slúchadlá máte najradšej?
2. 6. 2016 15:32
5
Ako sa starať o mačiatko po pôrode
Ako sa starať o malé mačiatko po pôrode? Keďze, máčka dnes ráno zomrela a mačiatka boli tri, ale keďže 2 mačiatka zomreli, tak oslalo jedno. Mám to niečim krmit, alebo? Mám to nechať spať,... Otvor fórum »
2. 6. 2016 13:18
47
Zahráme sa Birdzovia ^_^
Nech to tu trochu žije a nech je fun, zahráme sa..aj keď to vlastne nie je hra :D tu: http://vocaroo. com/ -sa nahráte, ako 3x po sebe čo najrýchlejšie poviete "sex cez textil" a dajte to sem :D... Otvor fórum »
2. 6. 2016 12:30
2
BBC
Páčili sa mi seriály The Pacific, Bratrstvo neohrožených neviete o niečom rovnakom a kvalitnom? Vraj v súčastnosti pracujú na niečom podobnom ale neviem sa dopátrať čo to je a ako na tom sú :) Otvor fórum »
2. 6. 2016 12:00
6
Seychelly
Zdravím, rad by som sa opytal či niekto neplanuje ist na Seychelly... Mam mensí problem... Mam nejake ich rupie ale problem je ze sa nedaju zamenit nikde inde ako v ich krajine. ... Otvor fórum »
2. 6. 2016 11:15
6
Prijímačky z anglického jazyka
Ahojte :) Budúci týždeň robím prijímacie skúšky z anglického jazyka na Pedagogickú fakultu v BA, vedeli by ste mi prosím Vás povedať čo sa v testoch bude nachádzať? Na webovej stránke fakulty nie sú žiadne informácie o obsahu prijímacej... Otvor fórum »
2. 6. 2016 09:13
14
Friendzone
Je podľa vás možné aby mohlo kamarátstvo medzi holkou a chalanom ďalej pokračovať aj po tom čo jej povedal, že je do nej zaľúbený? Je možné, že to toho chalana raz prejde a bude všetko ako dovtedy alebo... Otvor fórum »
2. 6. 2016 00:34
9
Partner/ka na cvičenie (posilňovňa)
Hľadám partnera/ku na cvičenie do posilky, pravidelne aspoň 3/4 krát do týždňa. (Žilina) Mám 20 rokov (žena), ak by mal niekto záujem tak mi dajte vedieť. Otvor fórum »
1. 6. 2016 23:38