Diskusie - 979. stránka fóra
3
1
2. LF UK Praha prijimačky
Ahojte, je tu niekto kto ide na prijímačky 15. 6??? :) Otvor fórum »
7. 6. 2016 16:40
40
Kto vám na Birdzi najviac chýba? A kto bude?
Kto vám na Birdzi najviac chýba, kto odišiel z birdzu? U mňa asi Mojdedo aj keď som si s ním nikdy nevymenil názory, vždy som sledoval jeho reakcie. A ak niekto odíde z Birdzu, kto... Otvor fórum »
7. 6. 2016 15:27
17
NEMÁM S KÝM,,,,
Tým že neustále robím a chodím do školy som si neurobila žiadne plány na leto a odrazu zistujem , že každý už niečo ma a ja som zostala sama ako kôl v plote....ako by ste riešili ak... Otvor fórum »
7. 6. 2016 14:59
10
Pod čiarou
čaute, mate nejake skusenosti , ze ste boli tesne pod ciarou na prijimackach a ze sa to posunulo a prijali vas? som 56 a prijimaju 50... dakujem :) Otvor fórum »
7. 6. 2016 12:38
21
Nebo, peklo, ráj - súrodenci
Aký máte vzťah so súrodencami, teda ak nejakých máte. Hádate sa alebo si viac pomáhate? Tancujete na ostrý noža s nimi alebo je to rajom ( ako nebom nie tými mliečnymi výrobkami. ) Ak nemáte súrodencov, chceli... Otvor fórum »
7. 6. 2016 07:37
8
Mám záruku na rootnutý tablet?
Ahojte. Minule sa mi stala taká nehoda, že som si zmazal jeden album na tablete. Tak som podľa návosu nainstaloval jednu aplikáciu a potom ma pýtalo, že si musím ešte rootnuť tablet. Ak mám rootnutý... Otvor fórum »
7. 6. 2016 00:19
30
Meskaju kramy
Priateľke meškaju kramy 2 dni a neviem prečo. Sex sme mali vždy s kondomom, ktorý som vždy po tom dôkladne skontroloval, či je v poriadku. Je to normalne? Styk sme mali deň po menštruacii a týžden... Otvor fórum »
6. 6. 2016 20:54
2
Ostrava LF prijmacky
Ahojte, na co sa najviac zamerat, ake su tam prijmacky?? Otvor fórum »
6. 6. 2016 20:45
2
Matfyz príjmačky
Ahoj, zajtra sú príjmačky na matfyz a tak ma zaujíma či tu sú nejaký matfyzáci čo si pamätajú koľko bodov bolo treba dosiahnuť dokopy z maturity a za test na prijatie na ekonomicku prípadne manažérsku matematiku, prípadne koľko... Otvor fórum »
6. 6. 2016 20:27
13
Sprava pod vplyvom
Nazdar..trochu som popila a kamarátovi (mam ho rada)som napisala, ze mi chyba a take opilecké somariny... a teraz sa vazne hanbím za seba, bojím sa otvoriť spravu..mam sa ospravedlniť alebo to ignorovať? A vobec, ako mam prestať... Otvor fórum »
6. 6. 2016 20:22
13
V ktorej banke si otvoriť účet?
Zdar :) Neviem sa v tom moc orientovať ale potrebujem účet (som študent tak pravdepodobne študentský) ale neviem v ktorej banke ho otvoriť. VUB, Slovenská sporiteľňa alebo Tatra banka? Podľa čoho vyberať? A... Otvor fórum »
6. 6. 2016 19:01
4
Maľovanie na tvár živnosť(áno/nie?)
Dobrý deň, potrebovala by som radu. Vopred ďakujem za každý názor. Chcela by son maľovať detičky na rôznych miestach( súkromné oslavy, v prírode na ihriskách....) len príležitostne. A chcela by som sa Vás spýtať či... Otvor fórum »
6. 6. 2016 17:50
12
Vzťahy s telesne postihnutými
Opustili by ste frajerku/frajera keby náhodou po chorobe/nehode zostal na vozíčku? Otvor fórum »
6. 6. 2016 17:40Brigáda tu alebo v zahraničí
Ahojte, nevie niekto z vás o nejakej dobrej brigáde na leto, alebo nepotrebujete parťáka? Napíšte mi prosím vás TSku.. :) (18 mám až v auguste, preto sa mi teraz ťažko zháňa niečo normálne, tak by som... Otvor fórum »
6. 6. 2016 16:42Korejcina, UK
Ahojte~, prosim vas nie je tu niekto taky (or nepoznate niekoho) kto studuje korejcinu v bratislave na komenskeho?potrebovala by som sa nieco opytat :) Otvor fórum »
6. 6. 2016 15:55
8
Kam na dovolenku?
Máte nejaké typy vážne krásnych oblastí? Najviac sa mi páči Taliansko a Španielsko. Ja by som najradšej išla na takú dedinkovskú oblať na Sicílii a užívala si tu peknú krajinu a ticho. Nejak ma omrzeli tie hotelové rezorty.... Otvor fórum »
6. 6. 2016 15:41