Diskusie - 978. stránka fóra
8
Problém s hlienami
Mam problem s hlienami a to uz dlhodobo... trva to uz cca 3/4 roka, bez kasla alebo inych problemov. Bol som s tym u obvodnej lekarky a akurat dala urobit rozbor... nic sa nenaslo tak to neriesila... ma niekto... Otvor fórum »
8. 6. 2016 21:11
6
Domceky na strome TREEHOUSE
Ahojte :) nakolko je to tu mrtve tak mi napadlo ze skusim prve forko. Zaujima ma ci sa vam spaja nieco(detstvo) s TH,,, alebo ste nejaky mali pripadne si chcete vo vasich snoch o... Otvor fórum »
8. 6. 2016 21:11
6
Ako zbalim babu ktora ma o mne zlu mienku?
Chcel by som zbalit babu. Ma to ale jeden hacik. Mysli si ze som namysleny. Ako to zmenit? Za kazdy rozumny koment dakujem. Otvor fórum »
8. 6. 2016 21:06Next level
Ahojte :) Ak má niekto osobnú skúsenosť s touto firmou poprosím ts alebo pridajte sa do diskusie. :) Otvor fórum »
8. 6. 2016 20:29
7
Písomné vyjadrenie k pracovnej ponuke.
Má niekto skúsenosti čo by malo takéto vyjadrenie obsahovať? Googlil som ale žiadne veci som k tomu nenašiel. Niečo v zmysle, že pracovnú ponuku prijímam spolu s uvedenými podmienkami spolupráce? + mesto, dátum a konec? o. O Otvor fórum »
8. 6. 2016 17:03
11
Vaše Lži , Klamstvá , luhy a iné ,,.
No povedzte tým slovom luhy nemyslím niečo vyluhované ako čaj, alkohol, sirupy, malinovky, vody, elixíry, jedy, lieky , vody po holení ako Pitralon , atď , ani rastlinné výťažky, skysnutú vodu a podobne . Jednoducho klamstvá ja sa... Otvor fórum »
8. 6. 2016 16:54
4
Lf Olomouc prijmackove ulohy
Ludia, pocula som ze su tam tie iste ulohy ako v knihách, je to pravda ? A je to ťažšie ako v ostrave?? Otvor fórum »
8. 6. 2016 16:06
23
Opalovanie
Ako sa opalovat tak, aby som sa potom nešúpal? Kedže som stále v tričku tak mi vadí že mám hnedo-biele prechody. A to leto ani nezačalo. Treba sa po opalovani mazat telovym mliekom alebo ako?... Otvor fórum »
8. 6. 2016 15:00
5
Hudobný štýl
Aký máte názor na ľudí, ktorí počúvajú iný štýl hudby? (toto neberte ako reklamu) https://www. youtube. com/watch?v=kEP9KUI2LJ0 Otvor fórum »
8. 6. 2016 14:07
36
Akú najhlúpejšiu otázku ste položili rodičom ako malí?
Zaujíma ma, na čo inteligentné sme sa zmohli ako malé patkane :D Nemusíte rozmýšľať nad najväčšou hlúposťou čo ste sa spýtali, len napíšte niečo čo si doteraz pamätáte a stálo to za to :) Otvor fórum »
8. 6. 2016 13:48Univerzita Komenského Filozofická fakulta
Ahojte neviete niekto prosím vás koľko je na teste otázok a aký je na ne čas? Hlavne tí čo ich už absolvovali minulí rok alebo o tom majú nejakého info teraz na 13. 6. v pondelok. Dík Otvor fórum »
8. 6. 2016 12:14
8
Filmy
Poraďte mi niekto fakt že super film na ktorý sa budem chcieť pozerať stále dookola :D Otvor fórum »
8. 6. 2016 10:40
6
The simpson/ Family Guy/ Futurama/ The cleveland show
8. 6. 2016 01:52
25
Prvé holenie
Ahojte. Kedy ste sa začali prvý krát holiť? A keď ste išli do toho, pýtali ste sa o pomoc rodičov alebo ste to zrobili sami? Otvor fórum »
8. 6. 2016 00:27
13
Detská relácia
Dnes som s priateľmi spomínala na detské časy. Chcela som spomenúť aj jednu reláciu, ktorej názov netuším..bola to relácia z roku 1999-2001..myslím a v hlave to mám tak, že to boli hnedé postavy, mali veľké hlavy a asi boli... Otvor fórum »
8. 6. 2016 00:24
32
Akí ste someliéri ^^
Čo pijetee? Najradšej. Akú minerálku a aké pivo? Poprípade iný chľast.. Ja mám najradšej Magnéziu a Pilsner, aj keď sa tvárim, že Šariš lebo som šercom vychodňar ale psst nikomu to nepovecte. Pil si? No pil... Otvor fórum »
7. 6. 2016 23:55
2
CS GO
Rozmýšlam, že si ho kúpim, ale nechcem za to dávať 14€ na steame ked viem že to kedysi stálo aj 3€. Nemáte niekto na predaj účet alebo nejakú stránku kde sa dá kupiť lacnejšie? alebo kedy bývajú... Otvor fórum »
7. 6. 2016 22:56