Diskusie - 977. stránka fóra
17
The Life is Strange
Dohral som túto skvelú hru a chcel by som sa spýtať či niekto z vás túto hru hral tiež :) priznávam, že predtým než som sa odhodlal si to zahrať som myslel, že je to len pre ženy... Otvor fórum »
9. 6. 2016 20:01
49
Akú máte prácu? Čím chcete byť?
Ahojte. Ako tu pozerám, tak mnoho ľudí tu píše, že chodia do roboty a majú toho veľa, ale nikto nenapíše, že akú má prácu. Takže akú máte prácu? A tí čo ešte študujú- Čím... Otvor fórum »
9. 6. 2016 19:52
3
Známky zo strednej- len prijímačky
Poznáte nejakú univerzitu na Slovensku, kde neberú žiadne známky zo strednej školy ale len prijímačky? Otvor fórum »
9. 6. 2016 19:49
10
Zvracanie z osoby
Nejde o žiadny vtip. Tak sa prosím zdržte uštipačných komentárov, pretože dosť ma táto vec trápi. Ide o to, že v poslednej dobe (asi dva mesiace) zvraciam vždy, keď sa pri mne objaví môj dobrý... Otvor fórum »
9. 6. 2016 18:54
6
Festival
Ahoj, kedže sa blíži leto určite sa veľa z vás chystá na rôzne festivaly a pretože by som potrebovala načerpať inšpiráciu spýtam sa vás- Na aký festival sa chystáte? Otvor fórum »
9. 6. 2016 18:06
33
LF Komenskeho,,uz ste nauceni?
Caute caute..viem ze tato tema uz kazdeho otravuje ale mne sa tak strasne uz nechce ucit ze radsej pisem toto forum Otvor fórum »
9. 6. 2016 17:51
5
Alergia na kofeín?!
Čaute, mám taký problém po káve alebo energetickom nápoji dostanem vždy hnačku. Alebo keď vypijem čaj mám veľké kŕče v črevách, plynatosť. Neviem či to je tým kofeínom. Nebol týždeň kedy mi bolo dobre, ... Otvor fórum »
9. 6. 2016 17:39Letne spoločenské trendy
Minulé leto som si vo svojom okolí všimla, že sa mnoho ľudí povydávalo a poženilo. Tento rok je zas moje okolie tehotné. Som zvedavá čo za trend bude budúce leto. Tiež pozorujete vo svojom okolí... Otvor fórum »
9. 6. 2016 16:57
6
Z ktorej krajiny pochadzaju najsilnejsie zlocinecke rodiny?
9. 6. 2016 16:16
6
Technická škola
Ahojte. Prijali ma na technicku univerzitu do ostravy na odbor telekomunikacni technika. Maturoval som na gympli z biolgie a chemie cize predmety nic moc. Cez leto by som sa chcel teda aspon co to doucit, neviete... Otvor fórum »
9. 6. 2016 15:42
41
Čipovanie ľudí
Ak by štát nariadil zi zákona čipovanie, dali by ste sa čipopvať albo by ste proti tomu protestovali? Ja som určite proti tomu. A čo vy? Btw písal som o tom blog. (Nechcem tu robiť... Otvor fórum »
9. 6. 2016 14:46Kontrola originality
Ahojte, mate niekto skusenosti s overovanim bakalarskej alebo diplomovej prace na stranke plag. sk? Neviete, ci je to doveryhodne? Otvor fórum »
9. 6. 2016 13:36
4
Let
Ahojte ľudia, v Dubaji mám cca 6 hodín čas medzipristátia. Poradíte mi čo počas tej doby robiť teda kam ísť mimo letiska ? Dôležitá informácia je, že bude noc. Vďaka :-) PS: kategória a... Otvor fórum »
9. 6. 2016 06:24
24
Pre konspiratorov: Ktory tajny spolok nastoli svetovladu?
8. 6. 2016 23:33
2
Dve dohody o brigádnickej práci študenta
Viem, že by som to mala asi písať inam ale čo už :D Ak mám v jednej firme uzatvorenú dohodu s tým, že neplatím odvody, ale už tam nič neodrobím a nezaplatia mi, môžem si na... Otvor fórum »
8. 6. 2016 22:35
2
FMK Trnava - Zmena študijného programu
Ahojte! Podala som si prihlášku na FMK v Trnave, ale prehodnotila som svoje rozhodnutie. Je môžné po zápise na program na ktorý som sa prihlásila, požiadať o zmenu študijného programu?? Bodlo by sk ste mali niekto... Otvor fórum »
8. 6. 2016 22:32