Diskusie - 957. stránka fóra
29
Skladujete vajcia v chladnicke alebo von?
Len tak z nudy ma to zaujima, lebo v obchodoch ich nachadzam von a aj ked som v hoteli robil, v kuchyni boli vonku ale vonku ze v chodbe, v hodnom teple. Nie je to nebezpecne?... Otvor fórum »
29. 6. 2016 13:39
3
Konzervatórium
Ahojte ... Strašne by som chcela ísť na Konzervatúrium ... Ak ste taký milí pomôžete ktoré si vybrať - aké su príjmačky , na čo si dávať pozor a tak :D Ďakujem Otvor fórum »
29. 6. 2016 13:37
1
Jedna baba
Potreboval by som pomôcť s jednou vecou. Behali sme po Blave s kamošmi a náhodou som do nej narazil a obliala sa milkshakeom. Snažil som sa jej ospravedlniť, ale nič z toho. Chcel by som to... Otvor fórum »
29. 6. 2016 13:09
19
Ako robíte STK na aute?
Mám pocit, že len málokto sa normálne objedná na tú stanicu tech. kontroly a každý dáva auto nejakému "vybavovačovi" za nejakú odmenu. Takže ako to robíte vy? Objednáte sa? Spravia to na počkanie?, Za koľko to... Otvor fórum »
29. 6. 2016 08:58
2
Informatika MATFYZ Bratislava
Hľadal som všade na internete neaké hodnotenia tohoto odboru no našiel som väčšinou len reakcie ľudí z odboru aplikovanej informatiky. Bol by som veľmi rád ak by sa tu našiel niekto kto má skúsenosti z teoretickej informy. Otvor fórum »
29. 6. 2016 08:45
1
MHD
Nedaju sa niekde zistiť ceny polovičných a celých lístkov na autobusy SAD keď cestujem medzi Hlohovcom a Sereďou? Otvor fórum »
29. 6. 2016 01:29
33
Pacia sa muzom chude zeny?
vsimla som si uz dlhsi cas, ze muzi hovoria o tom ako maju radi zeny s krivkami, ale kazdy vztah co maju maju veeelmi utle ploche zeny. Dokonca som sa uz viackrat stretla ze preferuju velmi chuducke... Otvor fórum »
28. 6. 2016 23:05
6
IPhone SE
poznáte niekoho kto ho má ? máte s ním skúsenosti ? čo sa viacej oplatí iPhone SE alebo iPhone 5S Otvor fórum »
28. 6. 2016 18:06
6
Odhlasenie auta
Caute Chcel by som si na leto kupit nejake auto , nemam s nim v plane jazdit po verejnych cestach, jednoducho zabavit sa cez leto. nieco som uz aj nasiel, ale vydavky s prihlasenym autom, ktore by som... Otvor fórum »
28. 6. 2016 16:16
80
Z morálneho hľadiska. Človek čo neje mäso, ale kúpi si zviera jediace mäso
- Je vegán, lebo neje mäso
- Nie je vegán, lebo užíva luxus mäsa
- A ja to mám odkiaľ vedieť čo on je?
Hlasuj »
28. 6. 2016 15:50- Nie je vegán, lebo užíva luxus mäsa
- A ja to mám odkiaľ vedieť čo on je?
Hlasuj »
7
Hudba na behanie
Moji milí, vďaka vašim radám som si kúpila úžasné bezdrôtové slúchadlá na behanie (lamax prime) a teraz potrebujem ďalšiu vašu radu - tipy na skvelé pesníčky vo svižnom tempe. Nejaké návrhy? :) Otvor fórum »
28. 6. 2016 15:45
1
Stredoškolský internát, Košice
Ahojte. Chcela by som sa opýtať či máte nejaké skúsenosti s nejakými stredoškolskými internátmi v Košiciach ? Ak áno, tak s ktorými ? Otvor fórum »
28. 6. 2016 15:38Brno - psychologická stáž
Viete o nejakom v pohode zariadení v Brne, kde by sa dala absolvovať stáž? Ak ste poprípade praxovali, viete aký je tam prístup, k čomu vás pustia, či vám to niečo dalo.. Chcem to čo najefektívnejšie,... Otvor fórum »
28. 6. 2016 15:16
5
Po roku idem zase busom
A strasne sa nudiiiim, ako zabit cas kym dojdem domov? Este ma caka kolona pred pristavnym mostom :/ Otvor fórum »
28. 6. 2016 15:07
18
Ludia co chodite na dnb
Je tu niekto taký že nemá s kým chodiť na akcie tohto typu? Moji jamarati to nemajú radi a ja hľadám niekoho s kým by som toto leto celkom pochodila :) Otvor fórum »
28. 6. 2016 14:31
4
Právnická fakulta UK
Ahojte, tí čo ste sa hlásili na PF UK tento rok prišlo vám už niečo ? Ďakujem pekne za normálne odpovede ; ) Otvor fórum »
28. 6. 2016 14:19