Diskusie - 953. stránka fóra
3
Farbenie vlasov
Keď mám vlasy hnedé, ale skôr svetlo - taký veľmi špinavý blond a zafarbim si ich loreal casting creme gloss odtieňom 1021-najsvetlejsim, do biela, čo mi to urobí s vlasmi? Môžem si ich zafarbit dva krát po... Otvor fórum »
3. 7. 2016 16:29
9
Bozkávanie sa
Ahojte možno to teraz vyznie fakt divne ale neviete mi niekto poradiť ako sa bozkávať alebo dat nejaké rady pretoze je to pre mna poprve a dost sa toho obávam ( Otvor fórum »
3. 7. 2016 15:44
15
Tý ktorý viete francúzsky, je to ťažší jazyk ako angličtina?
A akú motiváciu ste mali, že ste sa učili práve francúzsky jazyk? Otvor fórum »
3. 7. 2016 14:43
24
Pomoc, nemám čo pozerať
Viete poradiť nejaký seriál medzi Game of thrones, Sherlock, Prison break, Dexter, The walking dead, Spartacus a American horror story? Breaking bad nie, skúsila som 4 časti a nič... :D som zúfalá, ... Otvor fórum »
3. 7. 2016 13:46
5
Žiadosť o internát EUBA
Ahojte, mam otazku. Ak si v AISE možem vybrať z cca 10 intrakov tak ak si vyberiem napriklad ŠD Ekonoma tak ho aj dostanem?či mi to môžu zamietnuť?A ak zamietnu tak si vyberam zase alebo oni mi potom... Otvor fórum »
3. 7. 2016 13:42
5
Brigada
Čaute, mate niekto skusenost s brigadou v čechách v zmysle ze ste sadli na vlak/autobus alebo iné, a prácu ste si hľadali na mieste??, bol to problém??, ak máte akékoľvek skúsenosti, bidem rád :-) Otvor fórum »
3. 7. 2016 13:22
2
Miesanie Suplementov
Mozem brat Kreatin, Glutamin, Protein, BCAA zaroven ? alebo mozem to dokonca zmiesat do jedneho sejkra ? Otvor fórum »
3. 7. 2016 12:55
13
Ľudia ja vážne neviem čo s tou VŠ
Ahojte. Na medicíne som skočila pod čiarou. Posla som si ešte na stavebnu STU nieco mi oroste povedalo ze si tam mam dať aj keď technika ma moc nebaví..som tvorivý typ a chcela som skusiť graf. dizajn... Otvor fórum »
3. 7. 2016 11:50AVOIDANCE
Launch mojej 2. hry na Play Store. https://play. google. com/store/apps/details?id=com. theheksiii. avoidance Otvor fórum »
3. 7. 2016 08:30
2
UK Prekladateľstvo Anj-Sj
Ahojte, je tu niekto kto ide tento rok na Komenského na daný odbor? :) Alebo niekto kto tam už študuje a vie mi povedať čo očakávať? Otvor fórum »
3. 7. 2016 00:41
9
Cestovanie v BA
Dobrý deň mám otázku ohladom cestovania v BA. Dostal som ponuku prácu vo volkswagene. A našiel som si krásny 2izbový byt v ružinove konkrétne vlčie hrdlo. Chcem sa spýtať ako to bude z cestovaným do vw či treba MHD alebo... Otvor fórum »
2. 7. 2016 22:11
17
Kamaráti
Máte kamarátov ktorý sa s vami prestanú baviť v tej chvíli keď sa bavíte s niekym iným ? Ak hej čo im hovoríte lebo proste oni si myslia že ja sa s nimi len kamarátim a s nikým iným nemôžem.... Otvor fórum »
2. 7. 2016 21:37