Diskusie - 952. stránka fóra
12
FiF UK - rozhodnutie o prijatí
Ahoj ľudia! Mám na Vás otázočku (predovšetkým na tých, čo študuju na Fif UK v BA)... kedy vám došlo písomné rozhodnutie o prijatí resp. neprijatí na vš? Na nete je že vysledky budu 30. juna a už... Otvor fórum »
4. 7. 2016 18:34
4
Dekorácie
kde najradsej nakupujete bytove/zahradne dekoracie, sviecky, lampase, kvetinace a tak? potrebujem nejaku inspiraciu :D Otvor fórum »
4. 7. 2016 17:21
4
STU FCHPT Biotech - SPU FBP Agrobiotech
Neviem sa rozhodnúť kam a keďže sa už blíži zápis, musím zaujať záverečné stanovisko... Žiadam o radu, respektíve komentáre , ktoré by mi mohli pomôcť pri rozhodovaní . Za akúkoľvek odozvu vopred srdečná vďaka . :)... Otvor fórum »
4. 7. 2016 15:31
31
Ake mate najhorsie zlozvyky
Ja po jedle grgam. Ked si dam red bull tak si obhryzam si nechty. Vela rozpravam a casto skacem ludom do reci a zenam tykam aj ked ich estenepoznam. Tiez nikdy nedrzim dvere nenosim kvety ani zenam... Otvor fórum »
4. 7. 2016 14:50
10
Zomriem v kostýme pr 24°C?
Idem rozdávať noviny na dve hodinky a tak rozmýšľam, aké to je byť v takom maskotovom kostýme? Otvor fórum »
4. 7. 2016 12:43
2
Ako na to?! Intráky vs byt
Ako si vybavím lacné ubytko v NR od septembra (nie som student) nejaký cheat na intráky? alebo cheat na cena/kvalita byt? Som otvorený aj "kšeftom" :) Otvor fórum »
4. 7. 2016 12:01
16
TOP 5 v Bratislave
Zdravím všetkých, len tak mi napadlo... :D Keby ste si mali vybrať top 5 vecí v BA, ktoré máte najradšej... čo by to bolo? Môžu to byť miesta či už kavierne... Otvor fórum »
4. 7. 2016 10:26
14
Hľadám spolubývajúcich BA
Čaute idem od septembra na výšku do BA a chcem ísť na nejaký 3 izbák na privát :) ideálne by bolo ak by sme boli štyria, už sme dvaja( ja +priateľ). Ak je tu tiež nejaký párik tak... Otvor fórum »
3. 7. 2016 21:32
11
Romantický film
Ahojte, viete mi poradiť nejaký pekný romantický film pri ktorom budem plakať ? Niečo na spôsob Na vine sú hviezdy? Ďakujem za odpovede Otvor fórum »
3. 7. 2016 21:15
2
6
Film
Prosim poraďte nejaký film na spôsob Magic Mike XXL, 50 shades of grey... Otvor fórum »
3. 7. 2016 20:59
1
TUKE letecká vs berg
Zdravím rozmýšľam, že si dám prihlášku na ďalšiu VŠ externe ale niečo také light :D a tak rozmýšľam nad TUKE letecká fakulta - riadenie leteckej dopravy a fberg - dopravná logistika podniku. Máte skúsenosti s týmito odbormi? Otvor fórum »
3. 7. 2016 20:46
14
Teleport
Máte jednorazový teleport (jedno použitie, jedna cesta, žiadne cestovanie časom, iba priestorom). Kde by ste sa teleportovali, prečo, čo by ste si vzali so sebou, čo by ste tam robili a... Otvor fórum »
3. 7. 2016 20:12
9
Stránka na zoznámenie
Ahojte, nepoznáte nejakú stránku kde sa dá zoznamovať s ľuďmi, písať si s nimi? Niečo iné ako pokec? Otvor fórum »
3. 7. 2016 19:49
2
Babetta |moped
Ahojte, ako fanušik babiet sa vás pýtam aké máte zážitky z cestovania na babete apod... Ďakujem za ozvanie sa Otvor fórum »
3. 7. 2016 19:33
26
Dalsie nahovno leto
Cus birdzmankovia je aj medzi vami niekto u koho je vidina nastavajuceho leta uplne mizerna?? Co sa tyka mna, tak partiu co som mala som stratila, skratka som pochopila ze tam nepatrim s rodinou mame (teda rodicia) nahovno... Otvor fórum »
3. 7. 2016 19:04
1
Babetta 210
Mám otázku pre babettkárov :D chcel by som dať prevodové koliesko vpredu buď 13 alebo 11 zubové a vzadu mám klasiku 51 zubov. Ktoré koliesko je viac do rýchlosti a budem musieť predlížiť/skrátiť reťaz podla kolieska ?... Otvor fórum »
3. 7. 2016 17:53