Diskusie - 950. stránka fóra
11
Internát Družba
Ahojte :) Veľa som si toho o Družbe prečítala, ale väčšina príspevkov je z roku 2011. Sú tam stále sú tie zlé koberce, o ktorých všetci píšu? :D ktoré izby sú zrekonštruované (ak je konktétne nejaký blok... Otvor fórum »
6. 7. 2016 16:56
6
Šikana na CS GO
Čaute, rada si zahrám CS GO ale akonáhle začnem rozprávať do mikrofonu tak chalani v tíme si začnu zo mňa robiť srandu že som noob a že mám ísť do kuchyne tam kde patrím. Niekedy síce dostanem fajn... Otvor fórum »
6. 7. 2016 14:32
15
Filmy s anglickým dabingom a anglickými titulkami
Ahojte, nepoznáte nejakú stránku, kde sa dajú sťahovať filmy po anglicky aj s anglickými titulkami? Viem že aj na ulož to sa dajú také nájsť, ale pri niektorých filmoch to zaberie hrozne veľa času, ďakujem... Otvor fórum »
6. 7. 2016 14:13
12
Femme Fatale
Ahojte. :) Aké vlastnosti má podľa Vás typická "femme fatale"? Popr. nejaká fotka, ako má vyzerať, etc. Otvor fórum »
6. 7. 2016 13:29
5
Zarábanie cez XTrade
Ahojte máte niekto skúsenosti so zarabanim cez XTrade ? Je to tuším platforma cez ktorú sa dá zarábat na Forexe. A práve na to sa chcem spýtat - dá sa cez Forex naozaj zarobit ? alebo je to ojeb... Otvor fórum »
6. 7. 2016 12:52
31
Koniec sveta
Kedy a ako podla vas nastane koniec sveta? Podla vedcov je koniec sveta nezvratny. Vraj sa ma vesmir bud roztrhnut, alebo donekonecna rozpinat co znamena ze vsetka energia sa vycerpa a svet sa premeni na chladne tmave a... Otvor fórum »
6. 7. 2016 10:19
3
Práca v reklamnej agentúre
Je tu niekto kto pracuje v reklamnej agentúre a popíše mi čo vykonáva? Otvor fórum »
6. 7. 2016 00:56
20
,,* MLM, Social Media, Rev Share *,,
Pocul niekto o FutureNet? Ja som doteraz nevidela nic lepsieho v MLM. Rec je o novej socialnej platforme FutureNet ktora bola zalozena v roku 2012 a ponuka viac ako 8 sposobov na zarabanie. Cakam na... Otvor fórum »
5. 7. 2016 22:35
11
Verejná správa UCM
niekto má osobnu skusenosť ? viete o tomto odbore niečo viac ? prípadne uplatnenie ? , vaše názory (ale nie že ste počuli a z toho si utvorili, lebo to je neobjektívne... Otvor fórum »
5. 7. 2016 21:18
20
Ako môže laik zhodnotiť peniaze?
- Využiť svoje stavebné sporenie + vytvoriť sporenia na členov rodiny
- Sporenie - Sporiaci účet
- Sporenie - Termínovaný vklad
Ďalšie možnosti »
5. 7. 2016 21:15- Sporenie - Sporiaci účet
- Sporenie - Termínovaný vklad
Ďalšie možnosti »
5
Hľadám jeden film
Hľadám film. Jedná o teenagerský film, ktorý som raz videla. Bolo tam mladé dievča, ktoré robilo na kúpalisku plavčíčku. Skúšala všetko možné z oblasti sexu a robila si zoznam. Proste neviem to nájsť ani... Otvor fórum »
5. 7. 2016 21:13
2
Podomový predaj
čaute. nepoznáte náhodou nejakú brigádku kde sa robí podomový predaj prípadne volanie a otravovanie ľudí? ďakujem Otvor fórum »
5. 7. 2016 21:01
6
Sofiina volba online
Ahojte ludkovia poradte kde si mozem pozriet sofiinu volbu v cz alebo s titulkami online? Lebonikde sa mi to neda. Dakujem Otvor fórum »
5. 7. 2016 20:16
3
Balik-pošta
Chcem sa vás opýtať kamarát mi zajtra ide poslať balík 1 triedo zo švajčiarska na slovensko za kolko dni to cca mám doma ? Otvor fórum »
5. 7. 2016 20:07
2
Erasmus predmety
Ahojte! Chystam sa na Erasmus+, podla čoho si vyberiem preedmety? Otvor fórum »
5. 7. 2016 19:33
24
Jeden film
Ak by ste mali vidieť za život len jeden jediný film, ktorý by to bol? ( môže byť aj viacdielny ) Otvor fórum »
5. 7. 2016 18:49
1
Stredná Súkromná Pedagogická Akadémia
Čauko kto ide na EBG v Brezne??alebo na internát v Brezne?Na ktorý idete? Otvor fórum »
5. 7. 2016 18:30