Diskusie - 896. stránka fóra
8
Pomenovanie častí dňa
Od koľkej hodiny do koľkej nazývate časti dňa? Myslím tým večer, noc, ráno... Otvor fórum »
6. 9. 2016 14:10Erasmus plus
čawte ľudia, idem sa vás opýtať , nechystá sa niekto na erasmus plus do chrovátska tento semester? ak ano kontaktujte ma pls :) Otvor fórum »
6. 9. 2016 13:46
12
Predškolská a elementárna pedagogika v Nitre
Ľudia, súrne potrebujem pomoc... nevyzná sa niekto do toho zapisovania predmetov na predškolskú a elementárnu pedagogiku v Nitre? Vôbec som nepochopila čo si vlastne musím zvoliť a čo nie :( Otvor fórum »
6. 9. 2016 11:45
12
Prestup na inu strednu skolu
Ahojte chcela som sa spytat ci stym mate niekto skusenost. Som tu sice len prvy tyzden ale nepaci sa mi intrak, .. chcela by som z odbornej prestupit na gympel. Ako vravim je to len prvy tyzden cize... Otvor fórum »
6. 9. 2016 07:44
2
Zápis na vš
Je tu teraz v noci vôbec niekto? Chcela by som sa spýtať, čo by sa udialo, ak by som sa pri platení zápisného pomýlila a dala zlé číslo účtu školy a zistila by som to až na zápise.... Otvor fórum »
6. 9. 2016 01:47
3
Mp3.. - vrátenie tovaru
čaute, má už niekto takúto skúsenosť s nimi? Včera som si kupil jednu drahšiu vec od nich, bol som si ju vyzdvihnúť, no žiaľ nevyhovuje a chcel by som ju vrátiť, vraj sa to u nich... Otvor fórum »
5. 9. 2016 23:31
12
Program na preklad z NEJ do SJ
Dobrý večer, potrebujem preložiť súrne jednu zmluvu z nemčiny do slovenčiny. Poznáte nejaký program, ktorý mi to doslovne do bodky preloží? Lekári majú tiež nejaký program, v ktorom si doslovne preložia... Otvor fórum »
5. 9. 2016 21:56
3
POMOC
Prosim vás neviete o neakej dobrej rade ako odstrániť chratsičku z pupačiku ?:) vopred dakujem Otvor fórum »
5. 9. 2016 20:40
2
Prenos čísla do 4rky
Zdravím. Je tu niekto kto si preniesol čislo do 4rky? Kupila som si to z eshopu a dnes mi prišla karta, ktorú som zasunula do mobilu ale nič sa nestalo len som napisala PIN a inač nič. ... Otvor fórum »
5. 9. 2016 20:33
5
Brigáda v hoteloch vo Viedni
Mali ste niekto prácu cez leto vo Viedni v hotely? čo ste tam robili? a ako sa dá dostať k takej brigáde? Otvor fórum »
5. 9. 2016 20:28
11
Otec v base
Má trestne stíhaný rodič vplyv na budúcnosť svojho dieťaťa? Bude sa môcť to dieťa potom hlásiť na vysokú školu? Otvor fórum »
5. 9. 2016 19:43
12
Rýchlejší rast vlasov
Prosím nejaký domáci recept alebo radu, aby mi rýchlejšie rástli vlasy.. (aby boli hustejšie, zdravšie) najlepšie, čo máte sami odskúšané :) Otvor fórum »
5. 9. 2016 19:18Depresia
Ahojte poslednu dobu trpim uzkostou. V skole sa s nikym nerozpravam, nemam chut sa ucit ani robit nejake zaluby. Aj ked vela spim som stale unavena. Rano prezivam hrozne, nechce sa mi stat ani z postele. Ked je tu... Otvor fórum »
5. 9. 2016 18:57
8
Stránka na zoznamovanie
Ahojte , chcem sa spýtať, či nepoznáte nejakú stránku kde sa dá si písať s ľuďmi, zoznamovať sa. Hľadám niečo okrem facebooku či pokecu. Otvor fórum »
5. 9. 2016 18:46
9
Dopravna značka
Ludia help :D Čo je to za dopravnú značku... Myslím že to bola výstražná značka a bol v nej čiernou nakreslený človek stojaci priamo (nie kračajuci ako pri priechode pre chodcov)... v učebnici to nikde neni :D ani... Otvor fórum »
5. 9. 2016 18:24
29
Kamaráti
Čaute, Možno to vyznie nejak namyslene alebo sebecky alebo neviem ako, ale nepatrím k mojim kamarátom. Ide o to že preferujem iný hudobný žáner(punk rock), mám úplné odlišné názory atď. Mám ich rád ale potreboval by som niekoho kto by... Otvor fórum »
5. 9. 2016 17:30
7
Využitie CPU nad 50%
Mám procesy v základe a nemám spustený žiadny program neviem čo s tým skúšam výpnúť procesy čo tam podla mňa nemajú čo robiť ale stále nič poradte pls Otvor fórum »
5. 9. 2016 16:10
7
Zápis predmetov v Aise na UK
Zdravím, vedel by mi niekto poradiť, či aj prváci si zapisujú predmety a tvoria si rozvrh v Aise? Ak áno poraďte prosííím ako :D Otvor fórum »
5. 9. 2016 14:41