Diskusie - 896. stránka fóra
3
Internet na internat
Zdravim :) tento rok idem prvykrat na intrak a chcela by som sa dozvediet o moznostiach internetu... chcela by som viacmenej neobmedzeny pretoze sledujem filmy videa atd ... viete poradit? Otvor fórum »
6. 9. 2016 21:30
44
Kto vám tu chýba
Prepáčte, ak to tu už bolo. Aj tak vás to neobťažuje. Ktorý kedysi-Birdziak vám chýba? Lebo mne majuska a boni Otvor fórum »
6. 9. 2016 20:51
17
Aké tenisky?
6. 9. 2016 20:47
55
Dážď a chalani
Veľmi by ma zaujímalo že prečo niektorí chalani nosia dáždniky a iní nie keď prší. Nevidím v tom žiadnu logiku teda ak v tom nejaká je? Prečo? Otvor fórum »
6. 9. 2016 19:39
1
Medicina
Ahojte ludkovia, chcela by som sa Vás spýtat nema niekto podklady na prijmacie skušky z mediciny na UK BA? Stačilo by mi aj testy vo forme pdf. Dakujem. Otvor fórum »
6. 9. 2016 17:37
29
štúdium a uplatnenie
Ahojte, chcem sa spýtať čo si myslíte o vysokých školách zameraných na biológiu, chémiu, fyziku (prírodovedecké fakulty). Zaujímalo by ma, čo si myslíte o uplatnení prírodovedeckých odborov. Oplatí sa vlastne drieť na týchto odboroch... Otvor fórum »
6. 9. 2016 17:29
2
Fakulta Biochémie BA
Čaute, chcel by som sa opýtať či niekto túto fakultu poznate alebo priamo na nej študujete. Chystám sa maturovať tento rok z Bio a Chémie, tak sa stále rozhodujem medzi medicinou a poprípade nejakou takouto školou. ... Otvor fórum »
6. 9. 2016 17:25
1
Vysoká škola
čaute, chodím do 3. ročníka na strednej a chcem študovat zubne lekarstvo neviete mi poradit kde je to najlepšie a či si zhanat aj nejake doučka a podobne? a je to lepšie na SR alebo v čechách? lebo... Otvor fórum »
6. 9. 2016 16:55
2
Máte niekto skúsenosť s Workaway ?
Ahojte, vyskúšali ste už niekto cestovanie spojené s prácou cez Workaway. info ? Budem vďačná za každú radu, tip, pozitívne a negatívne dojmy... :) Vďaka Otvor fórum »
6. 9. 2016 16:40
7
Zlavnenky
čaute, písala som status, ale ten si málokto všimne..vôbec sa nevyznám do autobusových zlavneniek a chcela by som nejakú kartičku čím sa preukážem a dá mi zlavu..niečo čo bude platiť aj pre ostatné autobusy, nie len... Otvor fórum »
6. 9. 2016 15:05
4
Medicína
Zdravím, 1. Ako dlho ste sa pripravovali na prijímačky na medicínu? 2. Ktorá VŠ je na SR najlepšie ohľadom kvality a na ktoré sa dá ľahko prejsť? 3. Chodili ste aj na prípravné... Otvor fórum »
6. 9. 2016 14:48
11
Doplnky výživy na zvíšenie sily
Čaute, chcel by som byt Strongman alebo powerlifter aké doplnky výživy by som mal brať okrem kreatínu. Otvor fórum »
6. 9. 2016 14:48
8
Pomenovanie častí dňa
Od koľkej hodiny do koľkej nazývate časti dňa? Myslím tým večer, noc, ráno... Otvor fórum »
6. 9. 2016 14:10Erasmus plus
čawte ľudia, idem sa vás opýtať , nechystá sa niekto na erasmus plus do chrovátska tento semester? ak ano kontaktujte ma pls :) Otvor fórum »
6. 9. 2016 13:46
12
Predškolská a elementárna pedagogika v Nitre
Ľudia, súrne potrebujem pomoc... nevyzná sa niekto do toho zapisovania predmetov na predškolskú a elementárnu pedagogiku v Nitre? Vôbec som nepochopila čo si vlastne musím zvoliť a čo nie :( Otvor fórum »
6. 9. 2016 11:45
12
Prestup na inu strednu skolu
Ahojte chcela som sa spytat ci stym mate niekto skusenost. Som tu sice len prvy tyzden ale nepaci sa mi intrak, .. chcela by som z odbornej prestupit na gympel. Ako vravim je to len prvy tyzden cize... Otvor fórum »
6. 9. 2016 07:44
2
Zápis na vš
Je tu teraz v noci vôbec niekto? Chcela by som sa spýtať, čo by sa udialo, ak by som sa pri platení zápisného pomýlila a dala zlé číslo účtu školy a zistila by som to až na zápise.... Otvor fórum »
6. 9. 2016 01:47
3
Mp3.. - vrátenie tovaru
čaute, má už niekto takúto skúsenosť s nimi? Včera som si kupil jednu drahšiu vec od nich, bol som si ju vyzdvihnúť, no žiaľ nevyhovuje a chcel by som ju vrátiť, vraj sa to u nich... Otvor fórum »
5. 9. 2016 23:31