Diskusie - 890. stránka fóra
3
Týždeň mobility
Platí aj tento rok cez Európsky týždeň mobility MHD v BA zdarma ak máš vodičský? Neviem sa k tomu dočítať :D Otvor fórum »
13. 9. 2016 11:45
6
Sociálne štipendium
Ahojte, chcela by som sa opýtať či nemá niekto skúsenosť so sociálnym štipkom ale tak že sa posudzoval sám nie s rodičmi. Rodičia mi neprispievajú na školu a bývanie mám tiež vybavené ako podnájom, no len kvôli... Otvor fórum »
13. 9. 2016 11:19Práca v Bratislave.
Zdravím, bývam v Bratislava-Rača, teda nedávno som sa sem prestahoval a potreboval by som prácu. Poradili mi ludia práca vo VW chodia tam ich firemné autobusy. Popr. nevedeli by ste o nejakej robote v okolí Bratislava-Rača atd?Ďakujem Otvor fórum »
13. 9. 2016 10:12
6
činnost procesora GPU nvidia: žiadne
činnost procesora GPU nvidia: žiadne --- toto sa mi vždy objavi po štarte taka mala ikonka a zmizne, robi do od vtedy ako prebehla aktualizácia Win 10. Akosi sa na googli nemozem dopatrat toho co to moze znamenat.... Otvor fórum »
13. 9. 2016 08:36
11
Problém :'(
Ahojte:(chcemsasvamioniečopodeliť. Moji rodičianeakceptujúmôjhopriateľa. Smespolu1, 5 roka, poznajúho, malihoradi. Trávimsnímčonajviacčasu, lebobývavinommeste. Familyzačalaotom, žema obmedzuje, ženikdyniesomdoma, žema všadeťahávon. Vravelasomimpravduaonisimysliasvoje Otvor fórum »
12. 9. 2016 22:50
39
Zvyknete spomínať čo bolo takto pred (dňom, mesiacom, rokom, ,,,, ) ?
Spomeniete si pri niektorom dátume, čo bolo takto pred rokom, dvomi? Alebo nehľadíte do minulosti? Otvor fórum »
12. 9. 2016 22:11
8
Namaxximum ?
Ahoj plánjem kúpiť proteín. Nechcem platiť za značku. Našiel som túto firmu a majú dobré hodnotenia. Má s nimi niekto skúsenosť ? Otvor fórum »
12. 9. 2016 21:31
4
Neabsolvenie predmetu
Zdravim! Ked mal by jednu predmet len s hodnotenim zapocet neabsolvoveny kvoli znamkam , ale napriek tomu dostatok poctov kreditu mohol by som stupit do dalsieho polroku? Otvor fórum »
12. 9. 2016 21:28
31
Aké erotické prádlo/kostým vás najviac poteší?
Ahojte, mám otázku na chlapov. Aké erotické prádlo/kostým vás najviac poteší/vzruší? Ďakujem za odpovede. Otvor fórum »
12. 9. 2016 21:16Trail topánky podrážka
Potrebujem radu, mal niekto skúsenosť s bež. topánkami s mäkkou podrážkou po ktorých sa mu chodidlo buď poškodilo alebo upravilo? Hľadám bež. tenisky s tvrdšou podrážkou, pevné, prevažne na skalu. Vďaka za typy Otvor fórum »
12. 9. 2016 21:01
8
Poznáte seriál Peaky Blinders ?
Viem, že na Slovensku tento seriál nie je veľmi známy, ale som veľmi zvedavá, či sa nájde niekto kto ho pozná a dokonca aj považuje za svoje obľúbené seriály :) Otvor fórum »
12. 9. 2016 20:12
4
Moonwalk
Ako sa dívate na túto tanečnú vsuvku? Aj ju viete? :) https://www. youtube. com/watch?v=zRvboCbwKjA Otvor fórum »
12. 9. 2016 16:34
43
Dosiahli ste za posledných 5 rokov niečo pre vás dôležité?
12. 9. 2016 15:31
1
Práca vo VW.
Zdravím, bývam v Bratislava-Rača, teda nedávno som sa sem prestahoval a potreboval by som prácu. Poradili mi ludia práca vo VW chodia tam ich firemné autobusy. Popr. nevedeli by ste o nejakej robote v okolí BratislavaRača atd?Ďakujem Otvor fórum »
12. 9. 2016 10:56
1
Sieť hotelov v UK
Vie niekto o nejakej sieti hotelov v UK ? :) niečo take ako je vo francúzsku Hotel F1 :) Otvor fórum »
11. 9. 2016 21:44