Diskusie - 890. stránka fóra
9
Výmena čiernej plomby za bielu
Dá sa vymeniť čierna plomba za bielu? (Viem, že by sa to malo dať, ale chcem detaily :D ) Robili vám to? Aká bola cena? A bolelo to? :D A stačí prísť k zubárovi, ... Otvor fórum »
13. 9. 2016 21:08
49
Majú pre vás zmysel svadba a deti?
13. 9. 2016 21:07
4
Cviky
Pekny vecer pre vsetkemu! Mal by som taku otazku , ze kedy zvykol byt cviky na vysku?V rozvrhe nie je tam... Otvor fórum »
13. 9. 2016 21:00
7
Domáca maska na akné
Ahojte. Neporadili by ste mi nejakú dobrú domácu masku na akné? Trápi ma akné, vyskúšal som už hocičo, no chcem vyskusat aj nejakú masku. Vďaka za "recepty" :). Otvor fórum »
13. 9. 2016 18:59
8
Dá sa inštalovať hra na xbox 360 do xbox one?
Chcela som jednu hru ale vidím, že na Xone nie je. Preto ma zaujíma, keď kúpim hru na x360 a budem ju chcieť inštalovať na Xone, pôjde to?? mimochodom píše sa, že hra by mala... Otvor fórum »
13. 9. 2016 17:36
6
Modelové otázky LF UPJŠ
Ahojte. Nevie niekto, ako je to s modelovkami? Na unibook. upjs sa predávajú len z roku 2014, na stránke sa neviem k ničomu dopracovať. Som ochotná si zbehnúť aj na univerzitu, ale najviac by sa... Otvor fórum »
13. 9. 2016 17:12
5
Opravný termín štátnic - vydanie diplomu
Ahoj, známa neurobila štátnice na 1x, preto musela ísť na náhradný termín v auguste, kde ich urobila. Avšak problém je, že prestupuje na inú školu a je 13. 09. 2016 a stále nemá v ruke... Otvor fórum »
13. 9. 2016 16:55
7
Písanie diplomovej práce
Keďže by som už konečne mala začať s tou svojou, zaujímalo by ma, kedy ste na nej začali pracovať vy ? a koľko vám zhruba trvalo jej napísanie ? Horelo niekomu pod pätami, že nestíhal s odovzdaním... Otvor fórum »
13. 9. 2016 15:49
6
Vybavenie odvodu dani
Mate niekto skusenosti s tym ze ste si museli na brigadu vybavovat sami odvod dane? Potrebujem vediet ake papiere mi na to treba a kedy to treba ist vybavit. . Otvor fórum »
13. 9. 2016 15:14
21
Hostina
Kebyze vas pozvu na 2hostiny: na jednej by boli cisto sladke jedla typu zakusky, torty, cokoladove fontany a podobne a na druhej by boli cisto jedla typu klobasky, jaternice, maso rozneho druhu ... na ktoru by... Otvor fórum »
13. 9. 2016 12:07
3
Týždeň mobility
Platí aj tento rok cez Európsky týždeň mobility MHD v BA zdarma ak máš vodičský? Neviem sa k tomu dočítať :D Otvor fórum »
13. 9. 2016 11:45
6
Sociálne štipendium
Ahojte, chcela by som sa opýtať či nemá niekto skúsenosť so sociálnym štipkom ale tak že sa posudzoval sám nie s rodičmi. Rodičia mi neprispievajú na školu a bývanie mám tiež vybavené ako podnájom, no len kvôli... Otvor fórum »
13. 9. 2016 11:19Práca v Bratislave.
Zdravím, bývam v Bratislava-Rača, teda nedávno som sa sem prestahoval a potreboval by som prácu. Poradili mi ludia práca vo VW chodia tam ich firemné autobusy. Popr. nevedeli by ste o nejakej robote v okolí Bratislava-Rača atd?Ďakujem Otvor fórum »
13. 9. 2016 10:12
6
činnost procesora GPU nvidia: žiadne
činnost procesora GPU nvidia: žiadne --- toto sa mi vždy objavi po štarte taka mala ikonka a zmizne, robi do od vtedy ako prebehla aktualizácia Win 10. Akosi sa na googli nemozem dopatrat toho co to moze znamenat.... Otvor fórum »
13. 9. 2016 08:36
11
Problém :'(
Ahojte:(chcemsasvamioniečopodeliť. Moji rodičianeakceptujúmôjhopriateľa. Smespolu1, 5 roka, poznajúho, malihoradi. Trávimsnímčonajviacčasu, lebobývavinommeste. Familyzačalaotom, žema obmedzuje, ženikdyniesomdoma, žema všadeťahávon. Vravelasomimpravduaonisimysliasvoje Otvor fórum »
12. 9. 2016 22:50
39
Zvyknete spomínať čo bolo takto pred (dňom, mesiacom, rokom, ,,,, ) ?
Spomeniete si pri niektorom dátume, čo bolo takto pred rokom, dvomi? Alebo nehľadíte do minulosti? Otvor fórum »
12. 9. 2016 22:11