Diskusie - 874. stránka fóra
5
Hlada sa pesnicka
Viem ze to je malo ale mozno budem mat stastie. Pamatam si len slovo fucking, bola anglicka a taka smutna hlucna ale pomala a taky zufaly placo-spev. Spieval chlap pomerne hruby hlas. Velmi sa mi... Otvor fórum »
4. 10. 2016 17:52
18
Všeobecne studijne predpoklady
Co to znamena?? Teda na stranke euba pise, ze prijimacia skuska bude pozostavat z cudzieho jazyka a vseobecne studijnych predpokladov, ak by niekto vedel co to zahrna budem rad. Dakujem Otvor fórum »
4. 10. 2016 17:01
1
Rozprávkový les
Trochu som venčil fantáziu... http://www. ephoto. sk/komunita/clanky-uzivatelov/2212/rozpravkovy-les/ [url=http://www. ephoto. sk/komunita/clanky-uzivatelov/2212/rozpravkovy-les/]Možno sa bude dať kliknúť sem[/url] Otvor fórum »
4. 10. 2016 16:51
21
3
Narok na odskodne
Zdravim mam narok na odskodne ? Ak som sa porezal v robote az tak ze mi to museli zasivat , pracujem cez agenturu v istej firme , vsetko bolo spisane ako uraz , problem mozno je v... Otvor fórum »
4. 10. 2016 16:22
2
Pomooc! Telefónoví znalci poraďte
Potrebujem pomôcť a poradiť. V telefóne mam všetky možnosti skrátené. Napr. keď si označím obrazok nejaký tak medzi možnosťami mi nevyjde odoslať, nastaviť ako ale len odo, nas. A neviem čo s tým. Otvor fórum »
4. 10. 2016 16:21
4
Test z angličtiny
ahojte, mam test ktory by som potrebovala vypracovat. je to test na urovni 2 rocnika na gymnaziu. bol by mi ochotny ho niekto vypracovat? test hned poslem. Otvor fórum »
4. 10. 2016 15:19
7
Hranolky,,.
Znovu som hladná... Ako dlho sa robia hranolky vo friteze? Surne!!! Otvor fórum »
4. 10. 2016 14:41
2
Ľudia nechcete ísť zajtra do Prahy?
Ahojte, mám zaplatený hotel v centre Prahy (118€-2 osoby, 2noci, raňajky) nedá sa to už zrušiť, nechcete niekto ísť? Od Zajtra do piatku Otvor fórum »
4. 10. 2016 14:40
9
Žiadosť k polícii
Ahojte nedávno som si podal písomnú žiadosť k polícii a volali mi že mám prísť na osobný pohovor že ma budú ešte kontaktovať kedy keďže tam kde bývam že je málo policajtov. Je to dobrá cesta že moja žiadosť nezamietli?Čo... Otvor fórum »
4. 10. 2016 14:37US - SVK
Zdravím, nachádza sa niekto práve v US a plánuje v najbližšej dobe ísť na slovensko ? Otvor fórum »
4. 10. 2016 13:13
30
Nesplnený sen
Najde sa tu niekto, kto mal nejaky sen, hocijaky a uz ste mu boli blizsko aby sa splnil ale nieco sa pos*alo ? Ako ste sa s tym vysporiadali? Lebo toto je moj pripad a som totalne sklamana....:( Otvor fórum »
4. 10. 2016 10:58
6
Stres a hlad
Neviem ci tu niekto je ale skusim. Dnes vnoci nemozem vobec zaspat. Moze to byt sposobene tym ze som strasne hladna a vystresovana? Otvor fórum »
4. 10. 2016 03:15
3
Problémy s WiFi pripojením
Ahojte. už také 3 dni mám problém s WiFi pripojením na iPhone. Každému normálne ide aj na mobile aj na počítači ale mne ukazuje že ide, keď idem napríklad na Facebook tak pri signále ukazuje to... Otvor fórum »
3. 10. 2016 23:20
3
Fakulta medzinárodných vzťahov EUBA alebo Medzinárodné podnikanie s agrárnymi komoditami SPU
Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať, ze na ktorú školu sa viac oplatí ísť študovať? Chodim do 4. ročníka na OA, mám dobré známky, zaujíma ma aj účtovníctvo, ale aj celkovo ekonomika ako... Otvor fórum »
3. 10. 2016 22:52
5
Názov hry
Vie mi niekto povedať ako sa volala hra... dosť stará hororová hra v ktorej sa hralo za chlapa a hned na začiatku niaku babu uniesol lietajúci zombie :D neviem ako sa to volá ale ked som bol malý tak som... Otvor fórum »
3. 10. 2016 22:05
5
BCAA
Ako dávkovať bcaa ? Na nete píšu všade inak a som z toho už kokot vie mi to niekto uviesť na správnu mieru ? Ďakujem Otvor fórum »
3. 10. 2016 21:43