Diskusie - 874. stránka fóra
28
Chcem zit iny zivot ale nemam na to povahu
Chcem zit iny zivot ale nemam na to povahu. Som ticha, ustrachana a citliva. Nemam priatelov, zaluby nic ma nezaujima zo vsetkeho si robim velku hlavu, vsetko si beriem k srdcu. Nechcem taka byt... Otvor fórum »
5. 10. 2016 19:09
10
Brigada pre zodpovedneho birdzaka
Hladam cloveka ktorý by za kam prechádzal portály a ponukami bývania v zurichu (inzeraty) a vybral by pre nho vhodné bývanie a v jeho mene by komunikoval s potenciálnym spolubývajúcim. Spoľahlivý človek, musí vedieť bez chýb napisat e-mail... Otvor fórum »
5. 10. 2016 18:50
15
Hendikap
Akurat pozeram v telke rodinne pripady... a je tam story o tom jak si synacik nasiel hluchonemu priatelku a rodicia sa s tym nevedia vyrovnat... Ako by ste na ich mieste reagovali Vy? Otvor fórum »
5. 10. 2016 16:15
6
Aký tabak?
Čaute už 2 roky fajčím tabak Pueblo ale už mi prestal chutiť, zdá sa mi byť dosť trpký. Akú značku tabaku by ste mi odporučili(niečo s jemnejšou chuťou ako Pueblo a nič veľmi silné). Ďakujem ; ) Otvor fórum »
5. 10. 2016 14:25Riadenie leteckej dopravy
Chodí z vás niekto na tento odbor? Aký máte názor? Má nejaké uplatnenie, čiže človek potom s týmto odborom si nájde nejaké zamestnanie vo svojom odbore? Som momentalne tretiačka na humaniťáku, ale baví ma letectvo, po strednej... Otvor fórum »
5. 10. 2016 13:08
22
Myslíte si že zmena je život?
- Áno, určite
- Áno, ale zmien sa bojím/nemám rád
- Nie, pokiaľ to funguje, čo riešiť
Ďalšie možnosti »
5. 10. 2016 08:42- Áno, ale zmien sa bojím/nemám rád
- Nie, pokiaľ to funguje, čo riešiť
Ďalšie možnosti »
4
Sportsdirect Eurovea práca
Ahojte, chcel by som sa spýtat, či máte niekto skúsenosti s prácou v Sportsdirecte ( idealne v Eurovei ). Hlavne ma zaujíma, akí sú tam nadriadení a kolektív, resp či tam je nejaka hard buzerácia... Otvor fórum »
5. 10. 2016 00:03
1
UNIPO - ukončenie štúdia
Zdravím, hľadám tu niekoho, kto chodil na PU do Prešova a buď ukončil štúdium alebo sa nechal vyhodiť aaaalebo prerušil štúdium. Proste niekoho, kto ma ich študíjny poriadok naštudovaný a ma s touto vecou skúsenosti. ... Otvor fórum »
4. 10. 2016 23:54
2
Audio do izby
ľudia birdzu. potrebujem poradiť ohľadom audia. nemáte skúsenosť s nejakým konkrétnym mikrosystémom? Otvor fórum »
4. 10. 2016 22:19
4
Univerzitná knižnica BA
Čaute mala by som otázku ohľadom Univerzitnej knižnice v BA. Môžem si odtiaľ požičať knihy aj keď nie som študentkou na Komenského ani žiadnej inej VŠ v Bratislave? Otvor fórum »
4. 10. 2016 19:25
4
Karta
Mam 15 a potrebujem kartu (bez kreditu alebo tak iba co tam vlozim aby ta bolo a mohol by som platit na nete) Mozem si ju zalozit aj bez rodica? Pripadne mozem ju hocikedy zrusit? Obciansky... Otvor fórum »
4. 10. 2016 19:11
5
Hlada sa pesnicka
Viem ze to je malo ale mozno budem mat stastie. Pamatam si len slovo fucking, bola anglicka a taka smutna hlucna ale pomala a taky zufaly placo-spev. Spieval chlap pomerne hruby hlas. Velmi sa mi... Otvor fórum »
4. 10. 2016 17:52
18
Všeobecne studijne predpoklady
Co to znamena?? Teda na stranke euba pise, ze prijimacia skuska bude pozostavat z cudzieho jazyka a vseobecne studijnych predpokladov, ak by niekto vedel co to zahrna budem rad. Dakujem Otvor fórum »
4. 10. 2016 17:01
1
Rozprávkový les
Trochu som venčil fantáziu... http://www. ephoto. sk/komunita/clanky-uzivatelov/2212/rozpravkovy-les/ [url=http://www. ephoto. sk/komunita/clanky-uzivatelov/2212/rozpravkovy-les/]Možno sa bude dať kliknúť sem[/url] Otvor fórum »
4. 10. 2016 16:51
21
3
Narok na odskodne
Zdravim mam narok na odskodne ? Ak som sa porezal v robote az tak ze mi to museli zasivat , pracujem cez agenturu v istej firme , vsetko bolo spisane ako uraz , problem mozno je v... Otvor fórum »
4. 10. 2016 16:22
2
Pomooc! Telefónoví znalci poraďte
Potrebujem pomôcť a poradiť. V telefóne mam všetky možnosti skrátené. Napr. keď si označím obrazok nejaký tak medzi možnosťami mi nevyjde odoslať, nastaviť ako ale len odo, nas. A neviem čo s tým. Otvor fórum »
4. 10. 2016 16:21