Diskusie - 873. stránka fóra
12
Baby stalo sa Vám, že nechtiac Vám niečo vykuklo spopod gatiek alebo podprsenky
Baby stalo sa Vám, že nechtiac Vám niečo vykuklo spopod gatiek alebo podprsenky niekde na verejnosti :D ako ste zareagovali ak Vás niekto videl :) Otvor fórum »
6. 10. 2016 10:09
9
Ako ste zvládli prvé sťahovanie od rodičov?
A celkovo, ako znášate sťahovanie? Otvor fórum »
6. 10. 2016 09:40
9
Teplota v skole
V skole na praxi mame cca 12stupnov od oktobra do marca, co ako student mozem spravit, resp. na co mam pravo? Na VÚZ som nasiel ze miestnost v ktorej sa zdrziavam viac ako 4hodiny musi mat aspon... Otvor fórum »
6. 10. 2016 08:29
12
Herci
Čo myslíte? Kto je najlepší herec ? Podľa mňa to je Will Smith. On je pro mňa pán herec! :) Otvor fórum »
6. 10. 2016 08:06
10
Prif UK
Ahojte, chcem sa vás spýtať, neviete náhodou či je na Prif UK povinná telesná. Sme z toho všetci v pomykove, pretože telocvikár nám povedal, že je povinná a na študijnom zasa,... Otvor fórum »
5. 10. 2016 20:38
28
Chcem zit iny zivot ale nemam na to povahu
Chcem zit iny zivot ale nemam na to povahu. Som ticha, ustrachana a citliva. Nemam priatelov, zaluby nic ma nezaujima zo vsetkeho si robim velku hlavu, vsetko si beriem k srdcu. Nechcem taka byt... Otvor fórum »
5. 10. 2016 19:09
10
Brigada pre zodpovedneho birdzaka
Hladam cloveka ktorý by za kam prechádzal portály a ponukami bývania v zurichu (inzeraty) a vybral by pre nho vhodné bývanie a v jeho mene by komunikoval s potenciálnym spolubývajúcim. Spoľahlivý človek, musí vedieť bez chýb napisat e-mail... Otvor fórum »
5. 10. 2016 18:50
15
Hendikap
Akurat pozeram v telke rodinne pripady... a je tam story o tom jak si synacik nasiel hluchonemu priatelku a rodicia sa s tym nevedia vyrovnat... Ako by ste na ich mieste reagovali Vy? Otvor fórum »
5. 10. 2016 16:15
6
Aký tabak?
Čaute už 2 roky fajčím tabak Pueblo ale už mi prestal chutiť, zdá sa mi byť dosť trpký. Akú značku tabaku by ste mi odporučili(niečo s jemnejšou chuťou ako Pueblo a nič veľmi silné). Ďakujem ; ) Otvor fórum »
5. 10. 2016 14:25Riadenie leteckej dopravy
Chodí z vás niekto na tento odbor? Aký máte názor? Má nejaké uplatnenie, čiže človek potom s týmto odborom si nájde nejaké zamestnanie vo svojom odbore? Som momentalne tretiačka na humaniťáku, ale baví ma letectvo, po strednej... Otvor fórum »
5. 10. 2016 13:08
22
Myslíte si že zmena je život?
- Áno, určite
- Áno, ale zmien sa bojím/nemám rád
- Nie, pokiaľ to funguje, čo riešiť
Ďalšie možnosti »
5. 10. 2016 08:42- Áno, ale zmien sa bojím/nemám rád
- Nie, pokiaľ to funguje, čo riešiť
Ďalšie možnosti »
4
Sportsdirect Eurovea práca
Ahojte, chcel by som sa spýtat, či máte niekto skúsenosti s prácou v Sportsdirecte ( idealne v Eurovei ). Hlavne ma zaujíma, akí sú tam nadriadení a kolektív, resp či tam je nejaka hard buzerácia... Otvor fórum »
5. 10. 2016 00:03
1
UNIPO - ukončenie štúdia
Zdravím, hľadám tu niekoho, kto chodil na PU do Prešova a buď ukončil štúdium alebo sa nechal vyhodiť aaaalebo prerušil štúdium. Proste niekoho, kto ma ich študíjny poriadok naštudovaný a ma s touto vecou skúsenosti. ... Otvor fórum »
4. 10. 2016 23:54
2
Audio do izby
ľudia birdzu. potrebujem poradiť ohľadom audia. nemáte skúsenosť s nejakým konkrétnym mikrosystémom? Otvor fórum »
4. 10. 2016 22:19
4
Univerzitná knižnica BA
Čaute mala by som otázku ohľadom Univerzitnej knižnice v BA. Môžem si odtiaľ požičať knihy aj keď nie som študentkou na Komenského ani žiadnej inej VŠ v Bratislave? Otvor fórum »
4. 10. 2016 19:25
4
Karta
Mam 15 a potrebujem kartu (bez kreditu alebo tak iba co tam vlozim aby ta bolo a mohol by som platit na nete) Mozem si ju zalozit aj bez rodica? Pripadne mozem ju hocikedy zrusit? Obciansky... Otvor fórum »
4. 10. 2016 19:11
- Tereza krčmarka
- Farar Janko
Ďalšie možnosti »