Diskusie - 870. stránka fóra
6
Tanečná škola BA
Ahojte poznáte niekto nejakú fajn tanečnu školu, ideálne v Petržalke ? Do Valentina by som chcel troska schopnejšie tancovat :) prípadne ak by ma nejaka zlatá instruktorka chcela doučovat tak som za :) samozrejme nie zadarmo :) Otvor fórum »
9. 10. 2016 18:57
14
Zlý výber školy
Na strednej škole ma bavila iba literatúra a dejepis, preto som isla na humanitný odbor, viem, že som bola naivna, a hlavne domased, nemala som vážnejšie záujmy do 20ky. Humanitný odbor sa mi... Otvor fórum »
9. 10. 2016 17:15
8
ESPERANTO
čaute, myslíte, že jazyk ESPERANTO má budúcnosť, ovláda ho niekto z vás? Otvor fórum »
9. 10. 2016 15:00
2
Ako opravit stenu
Zdravim uz dlhšie nám vlhla stena od kupelne a opadavala omietka az po panel v byte ako opravit tuto čast steni , treba naniest omietku alebo stierku len ? poradite mi ? je to len mala plocha takže... Otvor fórum »
9. 10. 2016 13:37
3
ROZHODNUTIE
Je tu niekto kto študoval/študuje na umeleckej škole propagačné výtvarníctvo/grafický dizajn/digi maľbu? Napíšte mi prosím o vašom obore práve z vášho pohladu (čo robievame? čo ma najviac baví?atď) Pomôžete mi sa rozhodnúť medzi týmito troma obormi Otvor fórum »
9. 10. 2016 13:16
8
STREDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOSŤ (soč)
čauko, potrebovala by som poradiť chcela by som robiť Sočku asi by som chcela robiť Správanie zvierat ale neviem čo presne by to malo obsahovať chcela by som mať aj prakticku čast.. Máte nejake rady? :) Vdaka :)) Otvor fórum »
9. 10. 2016 13:06
2
Letectvo
Som tretiačka na humaniťáku, na Mgr už nechcem isť, mám také obavy, že s mojim súčasným odborom budem robiť nejaké pomocné práce. Bola som hlúpa, matika fyzika mi išla celkom dobre, ale nevedela som,... Otvor fórum »
9. 10. 2016 13:01
5
Monitor
Mám noťas a chcel by som si kúpiť veľký monitor. Dá sa napojiť na ntb? Tak aby mi išiel? Zatial šetrím na zostavu, no najprv chcem kúpiť monitor. Dá sa to vôbec? Otvor fórum »
9. 10. 2016 10:55
3
Rečnenie
Čaute ľudia, nájde sa niekto, kto si myslí, alebo vie že je dobrý rečnik, alebo má nejake skúsenosti?? Potrebujem poradiť v tomto smere vopred ďakujem :-) Otvor fórum »
9. 10. 2016 09:28
17
Ktorá hra tromfne Zaklínača?
Zaklínač je úspešný, pretože je to Dark Fantasy a vykresľuje svet podobný tomu nášmu. Nikto nie je čierno-biely a presne vykreslený. Poznáte nejaký fantasy svet, ktorý má v budúcnosti potenciál dostať sa aj do herného priemyslu... Otvor fórum »
9. 10. 2016 09:24
5
Ako najradšej fotografujete?
9. 10. 2016 07:44
12
Vojtech
Neviete či sa dá niekde pozrieť film Vojtech niekde online. Alebo ak viete poradiť kde sa dá kúpiť. Ďakujem za odpovede Otvor fórum »
8. 10. 2016 21:46
7
Imatrikulácie
Aké boli vaše imatrikulačky? :D mňa to len čáka a chcem vedieť že aké boli tie vaše. Zažili ste aj nejaký trapas ? :D Otvor fórum »
8. 10. 2016 21:15
21
Najfilozofickejšia otázka sveta
Aka je najšialenejšia, najabsurdnejšia, najfilozofickejšia otazka akú ste kedy počuli? Otvor fórum »
8. 10. 2016 21:02FNaF sinister location day 2
Nechapem co mam robit. Som schovany v skrynke pod stolom, zatiahol som dvere. Neco namna kukalo cez dierky a snazilo sa 2 krat otvorit dvere ale som ich pridrzal a teraz sa cca 10 min nic... Otvor fórum »
8. 10. 2016 18:30
5
SPU Nitra Hipológia
čaute, chcela by som sa spýtať či mi viete povedať niečo bližšie o prijímačkach na Hipológiu v Nitre. A aké potrebujem skúsenosti s konmi. Vdaka :) Otvor fórum »
8. 10. 2016 18:11