Diskusie - 767. stránka fóra
14
Vyvoj programu
Informatici, aky studijny odbor na akej skole, je dobry na to, aby sa clovek naucil vyvijat software - odborny pre ekonomicku spolocnost napr? Musia byt na to viaceri informatici alebo to zvladne aj jeden? Existuje na to... Otvor fórum »
12. 2. 2017 11:12
14
Biofyzika pre medikov
Ahojte chcela by som sa spytat ci nevedeli by sme mi odporucit nejaku knihu dobru na biofyzu pre vseobecne lekarstvo v ktorej najdem veci na skusku aj o jednotlivych strojok ako MR CT USG PET RTG vdaka :) no proste... Otvor fórum »
12. 2. 2017 11:01
23
Aký najhorší kompliment ste dostali?
Od kamarátov či kolegov, priateľov či ex, rodiny či známych ; ) Otvor fórum »
12. 2. 2017 09:06
17
Vy čo bývate v meste, ako by ste kladne ohodnotili bývanie v meste?
A vy čo bývate na vidieku, ako by ste spropagovali bývanie na dedine a vidieku? Otvor fórum »
12. 2. 2017 08:51
16
Potrebujem poradit,,
Ahojte, chcel by som pocut nazor (hlavne dievcat), ake mate pocity z mojej profilovej fotky. Je to pre mna dolezite. Moze byt alebo by som sa mal odfotit nejak inak ? Vdaka! Otvor fórum »
12. 2. 2017 00:07
9
Vysoká škola!
Ahojte chcela by som zistiť, ako je to s príjmačkami na prekladateľstvo a tlmočnictvo s kombináciou 2 jazykov 1. Angličtina a 2. Taliančina, či sa robia aj nejaké príjmacie testy z druhého jazyka. + ktorá škola sa... Otvor fórum »
11. 2. 2017 22:03
41
Je to rasizmus?
Prepáčte za spam ale dnes som sa tak zamyslel a napadla mi taká otázka. Kedže je v dnešnej dobe človek pomaly za všetko označovaný za rasistu, čo v prípade že má prostitútka ako podmienku uvedené že neposkytuje služby černochom... Otvor fórum »
11. 2. 2017 21:59
1
Primat.sk
Ahojte, bol by niekto ochotny mi poslat pozvanku, aby som sa mohla na tuto stranku bezplatne zaregistrovat? Bola by som naozaj velmi vdacna. Otvor fórum »
11. 2. 2017 21:02
3
13
Právo vs medzinárodné vzťahy?
Ahoj, prosím vás o rady, ako sa rozhodnúť, vaše osobné skúsenosti a pod. MV ma lákajú asi trochu viac, mínus-fakulta sa nachádza v meste kde žijem, ja by som už rada zažila niečo nové, odišla na iné... Otvor fórum »
11. 2. 2017 19:41
5
Opel ?
Zdravím majiteľov Oplov. Rád by som sa spýtal ako je to s Opel servisom po finančnej stranke , a tiež aj ake su ceny nahradnych dielov popripade aka je vaša celkova spokojnosť s Oplom, konkretne model Opel... Otvor fórum »
11. 2. 2017 18:54
6
Talentovky na umeleckú
hlasim sa na umelecku skolu animovanej tvorby a umelecku skolu dizajnu (odbor graficky dizajn na oboch) chcela som sa len spytat (ludi co tam chodite/chodili ste:D) na plusy a minusy a ci sa dali zvladnut talentovky, som z... Otvor fórum »
11. 2. 2017 18:33
6
Váš osobný ERB
Ak by ste si mali vytvoriť váš osobný erb čo by na ňom bolo? A podľa čoho by ste vyberali jednotlivé prvky do erbu? Podľa vzhľadu, vlastností alebo podľa minulosti a vašej histórie? Otvor fórum »
11. 2. 2017 18:29
21
Canisterapia&Hipoterapia
Ahojte, je tu niekto kto študuje, príp. zvažuje štúdium na UVLF: vzťah človek - zviera a jeho využitie v canisterapii a hipoterapii? Chcela by som vedieť, či to má nejaký zmysel, či nie je predsalen... Otvor fórum »
11. 2. 2017 17:18
14
Učiteľstvo estetiky v Prešove
Ahojte, študuje, alebo študoval niekto tento odbor??? Nepotrebujem vedieť možnosti uplatnenia, no zaujímalo by ma, ako sa vám štúdium tohto odboru páčilo, poprípade, čo sa vám nepáčilo :) Otvor fórum »
11. 2. 2017 17:14
12
Problém so zvukom na mobile
Ahojteee, tieto Vianoce som dostala mobil Huawei P9 Lite, keď som na YT alebo hocičo iné kde je zvuk, prestane ísť. Začne zvuk úplne spomaľovať, sekne mi mobil a vypne sa. Nestáva sa to... Otvor fórum »
11. 2. 2017 16:59