Diskusie - 763. stránka fóra
47
Preco mladi ludia nevedia po anglicky?
Co si myslite o mladych ludoch, ktori v dnesnej dobe nemaju ziadne alebo len velmi slabe zaklady v anglictine (samozrejme ak neovladaju iny cudzi jazyk)? Ja osobne ich poznam dost a nechapem to, vzhladom na to, ze... Otvor fórum »
17. 2. 2017 11:13
15
Vyhrali ste niekedy peniaze?
Súťaže, loto, tombola či rôzne mediálne relácie ; ) Otvor fórum »
17. 2. 2017 09:54
16
Mužské bradavky
Čo si myslíte o ich citlivosti? Aj vy máte taký dobrý pocit keď si ich hľadkate? Otvor fórum »
17. 2. 2017 08:32
10
Čo si myslíte o America first, every second counts?
Našiel som stránku, kde pridávajú "paródie" s prízvukom D. Trumpa, prezentujú svoje krajiny a presviedčajú, aby boli na druhom mieste. Trump sa vyjadril, že sa bude zaujímať predovšetkým o záujmy svojej krajiny America first... Otvor fórum »
17. 2. 2017 01:45
13
Zevraj moj velky problem
Vela ludi mi hovori: Moc sa podcenujes, niesi zly clovek, niesi skaredy, preco sa nemas rad? atd... Takze ma hned napadla otazka: Ako ziskam sebavedomie? upresnim to... Ako lahko a rychlo ziskat... Otvor fórum »
17. 2. 2017 01:22
16
Výška? Má to zmysel?
Študujem farmaceutického laboranta a aj keď som len prváčka nedá mi to nezamýšľať sa dopredu, keďže čas mi letí:) Nejdem sa pýtať na to čo mám a čo nemám robiť lebo viem že na to som sama. Len... Otvor fórum »
16. 2. 2017 21:45
42
Seriózny vzťah, ale býva s rodičmi
Poznám chalana, čo býva ešte s rodičmi, má 31 rokov. Momentálne je nezamestnaný, chodí na brigády, od marca ide robiť do IBM a chce stavať dom. Baby, chceli by ste vzťah s takým... Otvor fórum »
16. 2. 2017 21:00
13
Ako prekonávate svoj strach? Čo je to, čo vám pomáha zvládať ho?
Strach. Paralyzuje, desí a zaháňa nás do kúta. Ako naňho? Otvor fórum »
16. 2. 2017 20:45
12
Niečo ako Osem hrozných
Mám chuť pozrieť si film s podobnou zápletkou ako Osem hrozných od Tarantina. Mám rada také tie filmy, kde je istý počet ľudí v chate, dome atď. atď.. a každý každého podozrieva. Viete mi... Otvor fórum »
16. 2. 2017 20:43
5
Hľadám film
Ahojte, hľadám film, v kt. hrala ASI Carmen Electra. Film je o miss alebo o modelke, ktorá ide po jednom mužovi. On však už má priateľku, , Nakoniec ju Carmen zabije. ... Otvor fórum »
16. 2. 2017 20:15
4
Prihláška na VŠ
Ahojte :)) Maturovala som minulý rok a nedávala som si nikde prihlášky .. a tento rok som sa rozhodla uz na vysku ist . Ked Vyplnujem prihlášku , Tak sa vypisuje aj etická výchova ? A mam... Otvor fórum »
16. 2. 2017 20:06
3
Strana Pokec
Strana Pokec je uz len o ohovarani, rasizmu, nadavani, ponizovani, urazani. NEMA ANI NORMALNYCH ADMINISTRATOROV. NAJHNUSNEJSIA STRANA NA NETE Otvor fórum »
16. 2. 2017 19:33
1
Šik slnečné
Podarilo sa Vám kúpiť nejaké super slnečné okuliare s podareným dizajnom? Napíšte mi prosím kde sa Vám to podarilo vkľude aj na meil lebo som znechutená ponukou v meste. Všade to samé mega Ťažké obrovské rámy :( Otvor fórum »
16. 2. 2017 19:07
6
Palmový olej
Máte nejaké overené značky potravín a kozmetiky, ktoré nepoužívajú palmáč? Všade sa dočítam, ktoré áno, ale nikto nenapíše, ktoré sú safe :D zo sladkostí kupujem Schogetten čokolády, tesco value plnené piškóty a kokosové guličky z... Otvor fórum »
16. 2. 2017 18:23
11
Prosím o vyplenie dotazníka na soč
Jedná sa o krátky dotazník na tému organickej chémie. Ďakujem pekne každému za vyplnenie :) http://www. survio. com/survey/d/O1O5W4K7C2D5V8M0P Otvor fórum »
16. 2. 2017 18:04