Diskusie - 736. stránka fóra
34
K akým najpodivnejším veciam máte citový vzťah?
Ktorú vec nikdy nevyhodíte, alebo aká vec vo vás prebúdza spomienky? ; ) Otvor fórum »
24. 3. 2017 12:16
15
Nerozumiete si na sexuálnej úrovni, bude to fungovať?
- Ano, chce to nacvičiť, zvyknúť si na nového človeka
- Nie, nepôjde to. Niektorí ludia proste nie sú na rovnakej vlne.
- Iná odpoveď (napíš)
Hlasuj »
24. 3. 2017 10:20- Nie, nepôjde to. Niektorí ludia proste nie sú na rovnakej vlne.
- Iná odpoveď (napíš)
Hlasuj »
7
Prepis auta z iného okresu
Zdravím, ako to je pri odhlasovaní a prihlasovaní ? Kupujem auto od pána z iného okresu, tak že si vypíšeme splnomocnenia na odhlásenie a prihlásenie vozidla s tým že by som si vozidlo hneď zobral. Ale ako... Otvor fórum »
24. 3. 2017 10:05
11
Prečo keď nalejete malinovku, alebo pivo, (tam to vidno najlepšie) idú bublinky z dna pohára hore? pozerám pozerám a
pozerám pozerám a dole je nejaká bublina, ktorá však nemá dostatočný objem aby z nej vychádzalo toľko bubliniek a tak dlhý čas. Vyzerá to dobre, ale vždy som na to pozeral že " jak... Otvor fórum »
23. 3. 2017 23:15
7
Stratené GB na HDD
Ahojte mám 2TB ext HDD. Dnes som si z neho premazaval veci, prevažne hry. No ukazuje mi, že volné miesto mám iba 80GB. Pritom zaplnit možem 1, 81TB a na HDD mam iba prakticky filmy... Otvor fórum »
23. 3. 2017 21:35
11
Prihláška na VŠ ako vyplnit Bio/Nevl. otca
Dávam si prihlášku na vysokú školu a mám tam že otca mám dať biologickeho alebo nevlastneho "súčastného"? Otvor fórum »
23. 3. 2017 21:28
6
Text ludovej piesne
Neviem ci sa tu niekto taký najde ale slusim :D potrebujem text ludovej pesnicky 'Kozy Polka'. Na internete nie je. Ak niekto pozná ten text alebo nejaký odkaz na neho šup s ním sem ! Vdaka kazdemu !! Otvor fórum »
23. 3. 2017 20:20
5
Tabuľky pre ZŠ
O par dni mam prijimacky a potrebujem pomoc. Kde zozeniem tabulky pre zakladne skoly? V pozvanke na prijimacky je napisane ze mozem pouzivat tabulky pre ZS. Na internete som nasla iba pre stredne skoly bol by to problem... Otvor fórum »
23. 3. 2017 20:03
11
PhD externe
Je tu niekto, kto si robi PhD externe (soc/hum vedy)? Chcela by som si spravit PhD, ale nechcem ucit, byt prof. - len ako zvysenie odbornosti. Tak: 1. Ucite? Ak nie, je to... Otvor fórum »
23. 3. 2017 19:37
2
Nemčina
Ahojte, je tu niekto z vás kto vie nemčinu a našiel by si chvíľku času? Nepotrebujem žiadny preklad, skôr by som potreboval z jedného krátkeho textu napísať pár jednoduchých viet (ako keby stručný obsah). Ďakujem pekne, ... Otvor fórum »
23. 3. 2017 18:21
6
MAC OS X
Ahojte vedeli by ste mi povedat či sa dá nainštalovať MAC OS X na klasický ntb ? Chcem ho mat popri W10 a používat cez Virtualbox. Zvažujem kúpu Macbooku a nikdy som ten OS nepoužíval tak by som si... Otvor fórum »
23. 3. 2017 17:44
20
Čo robiť keď si opitý?
Piatok je za chvíľu tu, a ja sa chcem opýtať na nejaké zaujímavé aktivity keď si vypijeme. :D viem, znie to hlúpo, ale už nás nebaví chodiť len piť a potom si ist sadnut do nakupneho... Otvor fórum »
23. 3. 2017 16:51
68
Ste za odstránenie rodových stereotypov?
23. 3. 2017 14:43
31
Akú farbu máte na stene v izbe?
Vaša izba a jej (ne)rozmanitosť, aká je? Prípadne aká by ste chceli aby bola? (inšpirácia :) ) Otvor fórum »
23. 3. 2017 14:43
8
Najlepšia kamarátka ,,.
Mám najlepšiu kamarátkuktorá sa baví s inými, za posledné dve dni sa zmenila, vraví mi že vždy rozprávam, vyháňa má od seba, zosmiešňuje má je ti kamoska ktorej som ešte prednedávnom šla k psychologičke lebo sa sebaposkodzovala povedala... Otvor fórum »
23. 3. 2017 09:06
26
Ktorú z týchto životných hodnôt najviac vyznávate?
23. 3. 2017 06:58
1
Psychologia Nitra/Trnava
Čaute, študuje tu niekto psychológiu v Nitre alebo v Trnave ? Alebo aspoň poznátie niekoho kto tam chodí ? V akom stave sú tie univerzity ? Otvor fórum »
22. 3. 2017 17:01