Diskusie - 735. stránka fóra
13
Páči sa mi chalan
neviem čo mam robit pači sa mi chalan a neviem ako mu to mam povedat a ked som ho pozvala von aby som mu to povedala tak zavolala kamoška a povedala mu že som doňho tak som odišla a napísal... Otvor fórum »
26. 3. 2017 09:52
1
Letenky - Skyscanner a presmerovanie na stránky
Zdravím, chcela by som sa vás opýtať na skúsenosti pri kúpe leteniek cez Skyscanner a následné nasmerovanie na stránky s lacnejšími letenkami ako GoToGATE alebo TRIPSTA, OPOD, eDream... Či vy, alebo niekto koho poznáte má... Otvor fórum »
25. 3. 2017 20:49
4
Ako sa volá ten film ?
Dobrý deň, viem že toto je trochu blbá otázka ale chcem sa spýtať nevedeli by ste mi povedať ako sa volá film v ktorom: Bol agent ktorého sa pokúšalo zabiť celé mest a nakoniec jeho ženy otec všetkému tomu... Otvor fórum »
25. 3. 2017 20:37
10
Ako si vymazem vlastne blogy?
Je tu taka moznost, ci som len slepy? Alebo sa budem na svoje debiliny musiet pozerat uz nastalo? Otvor fórum »
25. 3. 2017 20:04
3
Jabloň v zime
Ahojte, tak mi napadlo, zmeškala som to predávanie taštičiek plátených-Jabloň v zime. Nemá náhodou niekto doma nejakú ochotnú mi ju predať? Alebo neviete mi poradiť kde by som to teraz zohnala? Googlila som a nie veľmi úspešne... Otvor fórum »
25. 3. 2017 19:19
56
Najsexy rozprávková/ fantasy postava.
Či snehulienka, ježibaba, babička od Boženy Nemcovej (pokojne píšme aj románové postavy) PÍŠME! Otvor fórum »
25. 3. 2017 17:10Toalety v podnikoch
Je pre Vás podstané ako vyzerajú wcka v reštikách, baroch, hoteloch na diskotekách a tak podobne ? :D Riešite čistotu, vzhľad, kapacitu aké aktivity sa tam dejú ? :D Odradia Vás nevyhovujúce WCka od navšteovania daného... Otvor fórum »
25. 3. 2017 16:08
25
Nedokážem sa urobiť
Ahoj, mám 15 a ešte sa dajako neviem urobiť. Dáka rada napr. Že mám ešte počkať? Otvor fórum »
25. 3. 2017 15:01
19
Pamätáte si termíny svojho priateľa / priateľky (čo kedy má a rieši)?
Minule som sa nad tým zamýšľala, tak sa rada spýtam na váš názor – ako je to u vás? Môže byť nepamätanie si a nepripomínanie všetkých termínov druhého určitým typom nezáujmu o neho? Pamätáte si termíny priateľa / priateľky?... Otvor fórum »
25. 3. 2017 13:39
7
Láska a vzťahy (dotazník)
Ahojte, chcem Vás požiadať o vyplnenie dotazníka (https://www. survio. com/survey/d/O6B9X3M7M9O5T2N1F), ktorý je súčasťou projektu do školy. Ďakujem ; D PS: Aby ste mohli odoslať dotazník, musíte odpovedať... Otvor fórum »
25. 3. 2017 11:52
46
Ženy nevadí vám keď má chlap trochu väčšie bruško?
Jasné veľké brucho nie je pekné. Ale keď má chlap len trochu väčšie bruško, vadí vám to? Otvor fórum »
25. 3. 2017 10:02
26
Nespravodlivosť
Čaute, chcem sa len podelit o svoje myslienky. Co sa nezmesti pokracuje v komentari. Uz dlhsiu dobu pozorujem ze vela mojich vrstovnikov s bohatymi rodicmi chodia na rozne studijne pobyty a pod. ktore si samozrejme treba zaplatit a level... Otvor fórum »
24. 3. 2017 22:57
19
Páčia si vám folklór a ľudové piesne?
24. 3. 2017 22:32
17
Zívacie selfí :D
Táákže milé birdzáci odfoťte sa pri zívaní v tom najlepšom keď máte hubu dokorán :D a dajte fotku sem ! Začínam:..... . Otvor fórum »
24. 3. 2017 21:10
22
Co jedavate?
co jedavate najcastejsie na ranajky obed olovrant veceru ? Ja osobne na ranajky prevazne mozzarellu a jablko Na obed zemiaky, cestoviny, meso s roznymi omackami, kura, paprikas Na... Otvor fórum »
24. 3. 2017 20:18100% ľudské clip in vlasy
Ahojte baby chcela by som vas poprosit na niejaky dobry overeny eshop na clip in vlasy je mi jedno v akej cenovej relacii hlavne aby islo o ĽUDSKE VLASY a aby efekt bol co najprirodzenejsi. Dakujem za kazdu... Otvor fórum »
24. 3. 2017 19:21
3
Kde hladat brigadu?
Ahojte, kde (by) ste si hľadali brigádu na 3 mesiace, keby ste boli v 4. ročníku? :) chodím všade kde sa dá a všade ma odbijú, že hľadajú brigádnikov na celý rok :) ďakujem vám vopred... Otvor fórum »
24. 3. 2017 18:32
- Nie, ale chcel/a by som mať
- Nie, a ani nechcem mať
Hlasuj »