Diskusie - 728. stránka fóra
9
Postoj učiteľov k inklúzii detí migrantov
Ahojte , píšem diplomovú prácu o postojoch učiteľov k inklúzii detí migrantov, ak by sa tu našli ochotné p. učiteľky, budem vďačná za každé vypísanie https://docs. google. com/forms/d/e/1F... IKYkw/viewform Otvor fórum »
3. 4. 2017 20:23
8
Zdokonalenie v jazyku
Ahoj ľudia prosím vás nevedel by mi niekto poradiť nejaký web ako pokec alebo podobnú stránku kde sa dá písať s niekym zo zahraničia ale po nemecky lebo som v nemecku a ako tak už aj viem konverzovať ale chcel... Otvor fórum »
3. 4. 2017 19:59
2
Ako zmením kapacitu obrázku
Vytváram miniatúru na Youtube a max. je 2 MB. Problém je, že každý obrázok čo vytvorím (pridanie 3 slov) ho zväčší nad 2 MB(2, 2, ) a neviem ako zmenšiť kapacitu :) poradí niekto? Otvor fórum »
3. 4. 2017 19:41
6
Súvislý príklad Alfa plus
Ahojte ! Prosím Vás o radu. Momentálne v škole preberáme súvislé príklady v Alfe plus. No a za domácu nám dala učiteľka zadanie, kde nie je podnikateľ platiteľom DPH. Chcem sa opýtať, že či... Otvor fórum »
3. 4. 2017 18:31
7
Nejde zastaviť krvácanie po vytrhnutí zubu
Ahojte. Dnes doobeda mi vyberali mŕtvy zub a stále mi tá rana neskutočne krváca. Už som si skúšal davat aj repikovy čaj, vypľuvam krv, tampóny mam v ústach a krvácanie nie a nie zastaviť. Neviem... Otvor fórum »
3. 4. 2017 18:16
19
Intrak
Ahojte ľudia. Potrebujem radu ako mam rodičov presvedčiť na školu v Košiciach. Pochádzam cca 1 hodinu od KE. Chcem tam ísť na strednu ale moji rodičia su proti lebo som vraj mlada na intrak.... Otvor fórum »
3. 4. 2017 16:24
2
Dotazník - "Záujem maturantov o vysokoškolské odbory"
Ahoj, som študentom na MU v Brne. Chcel by som vás požiadať o vyplnenenie dotazníku na téma "Záujem tohtoročných maturantov o vysokoškolské odbory". Dotazník je anonymný, vyzbierané dáta budú slúžiť iba pre účely výskumu, ktorý... Otvor fórum »
3. 4. 2017 14:17
21
Neplánované rodičstvo
Ahojte, pracujeme so spolužiakmi na projekte ohľadom neplánovaného rodičstva u mladých ľudí a chcela by som vás poprosiť o vyplnenie krátkeho dotazníka. :) https://surveyplanet. com/58cf968088a2b0550c01056a Ďakujem :) Otvor fórum »
3. 4. 2017 13:30
22
Čo si pomyslíte o človeku, ktorý aj vo svojich 47 rokoch žije u matky?
A tým samozrejme nemyslím takého, kto nemá peniaze a nemohol by si dovoliť svoje vlastné ubytovanie. Dotyčný zarába mierne nadštandartne a jeho vlastná mama mu "dohadzuje" potencionálne partnerky... Myslím, že je ťažké nájsť takúto ešte ďaľšiu... Otvor fórum »
3. 4. 2017 11:26
15
Kam dat sporit peniaze, alebo kde je najlepsie ich investovat?
Momentalne pracujem na plny uvazok, a od septembra mam v plane studovat a popri skole aj brigadovat. Kedze sa ale zivim sam, potreboval by som poradit ako spravne sporit. Oplati sa podla vas mat sporiaci ucet?... Otvor fórum »
3. 4. 2017 11:20
10
Aká je podľa vás vhodnejšia forma bývania?
3. 4. 2017 09:37
28
V akom storočí by si chcel byť
Chceli by ste žiť v inom storočí, ak áno v akom a prečo ? (Ráta sa aj budúcnosť) Otvor fórum »
2. 4. 2017 22:49
15
Poraďte "drumáče"
Mám za úlohu sa postarať o výber pesničiek na jednu párty, a chcem vyhovieť žánrovo čo najviac ľudom... no a Drum n Bass vôbec nepočúvam... poraďte mi také čo najlepšie... vopred vdaka :) Otvor fórum »
2. 4. 2017 22:09
3
UNIPO psychológia
Zdravím, niekto kto študuje psychológiu v Prešove a má minútku čas? Mám pár otázok ohľadom štúdia, do správy. Ďakujem Otvor fórum »
2. 4. 2017 19:39
62
Čím ste chceli byť ako deti?
Veľmi roztomilá téma. Teším sa aj na vtipné pripomienky. Otvor fórum »
2. 4. 2017 18:26
34
Koľko máte príjem v čistom za mesiac?
2. 4. 2017 18:00
8
Zaleží na maturite ak chcem ísť na vojenskú?
Ak by som chcela ísť na vojenskú vysokú školu tak zaleží aj na tom akú mám maturitu ? Chodím na strednú umeleckú. Otvor fórum »
2. 4. 2017 16:17