Diskusie - 726. stránka fóra
21
Este som nemal vztah
Ahojte, trapi ma jedna vec ... dakedy som bol dost hanblivy a teraz sa to viac a viac zlepsuje ale mam minimalne skusenosti, nemal som vztah, max som mal par bozky a nič viac, neviem aky... Otvor fórum »
6. 4. 2017 19:34
4
čistenie topánok z brúsenej kože
Ako prosím vás vyčistím topánky z brúsenej kože (nobuk)? Nechtiac mi na ne vyprskla káva, skúsila som to vlhkou hadričkou ale ostal tam ešte väčší fľak a nepomohla ani špeciálna pena na čistenie ktorú som potom kúpila v obuvi... Otvor fórum »
6. 4. 2017 18:25
3
6
Kvalitné slúchadlá
Viete mi poradiť kde by som zohnala dobré a kvalitné slúchadlá? Nie take veľké cez celé uši ale také štuplové :D Otvor fórum »
6. 4. 2017 17:05
6
Seknutie v krku
Práve ma sekli v krku a nemôžem otočíť hlavu na druhú stranu, a strašne to bolí Do lekárne ísť teraz nemôžem tak mi prosím napíšte ako sa rýchlo toho zabviť Otvor fórum »
6. 4. 2017 09:37
2
Pro všechny maminky!
Juraj Hnilica vydal novou písničku, kterou věnuje všem maminkám. Líbí? http://www. youtube. com/watch?v=-ECwBDCBqZY Otvor fórum »
5. 4. 2017 20:54
5
Stipendia tuke
Zdravím. Chcela som sa spýtať študentov, ktorí študujú na TUKE, že aký je systém štipendíí (motivačných). Dávajú sa každý rok? Či ak raz niekto dostane, na rok už naň nemá nárok? Kedy ich udeľujú? Za... Otvor fórum »
5. 4. 2017 19:49
3
Gymnázium Grösslingova
Ahojte:) Som deviatačka, a chcela by som sa dostať na Gamču, no mám strach, že či to zvládnem. Chcela by som sa spýtať, je tu niekto kto sem chodí? Ak áno a pamätá si aspoň... Otvor fórum »
5. 4. 2017 19:31
2
Pomoc, názov tejto veci vo dverách http://prnt. sc/estx93
Ahojte, je to trošku blbosť, no ak by ste niekto vedeli ako sa volá to na obrázku, čo sa montuje do zárubní bol by som moc rád, neviem to akosi nikde nájsť. Ďakujem :D ... Otvor fórum »
5. 4. 2017 19:08
7
Čo by si si vybral?
5. 4. 2017 17:57
15
Vysoká škola-uplatnenie
Som druháčka na strednej škole. Čiže teraz si mám vyberať semináre podľa toho čo chcem študovať. Nemám moc na výber takže najvhodnejšia mi prišla NOSka a Dejepis. Keď zmaturujem, ako mám dale pokračovať? Na akej vysokej... Otvor fórum »
5. 4. 2017 15:54
15
Wifi na iPhone
Ahojte, mám o5 taký problémik s wifi na iPhone a tentoraz sa jedná o to, že mi nejde už asi týždeň, pričom na notebooku mi ide, ide aj ostatným. V iPhone chyba nemôže byť, keďže... Otvor fórum »
5. 4. 2017 10:23
69
Čo si myslíte o Protikorupčnom pochode 18. 4. ?
Na prvý pohľad duplicitný thread, na druhý pohľad thread pre všetkých, ktorí si nemyslia, že táto akcia je neoddiskutovateľne nekritizovateľná a hlavne nepíšu komentáre na to, aby im boli do pár minút vymazané wannabe @pravnik -om. Otvor fórum »
5. 4. 2017 09:59