Diskusie - 725. stránka fóra
5
Zmena priezviska
Čaute. Som plnoletý chalan, naši sú rozvedení a ja mám priezvisko po otcovi. Je možné zmeniť moje priezvisko na priezvisko matky, ktoré mala za slobodna? Pretože ona má tiež ešte stále otcove priezvisko, aj po... Otvor fórum »
8. 4. 2017 18:15
3
Kdo vie poradit s farbou?
na další den mam ist malovat na hotel, no majitel vymaloval stenu dakou silikonovou farbou neviem ake farby mam vybrat v obchode ci staci klasicka akrylova na stenu alebo ina nemam skusenost s takymto naterom na stene ci nieje moc... Otvor fórum »
8. 4. 2017 17:40
3
SCIO
Ahojte, chcela by som sa spýtať niekoho, kto študuje farmáciu v Bratislave a robil prijimačky vo forme scio testov, aký percentil ste mali na to, aby vás prijali? Môžte mi napísať aj správu veľmi pekne... Otvor fórum »
8. 4. 2017 17:16
12
Downgrade z IOS 10. 2. 1 na 9. 3. 2
Prosím vás, je ešte nejaká možnosť downgradovať na uvedenú verziu? Pýtam sa tu, lebo chcem vedieť odpoveď niekoho, kto s tým má skúsenosti - na youtube je veľa starých videí, ktoré sú neaktuálne ... Otvor fórum »
8. 4. 2017 16:46
26
Vzťah ľavice k náboženstvu.
Prečo podľa vás je ľavica ateistická? Prečo hlavne krajná ľavica odmieta náboženstvo? Otvor fórum »
8. 4. 2017 13:46
6
Právo vs. Učiteľstvo
Ahojte, podala som si prihlasku na právo Upjš a učitelstvo slovensky jazyk a literatura - historia na umb. Ktore sa viac oplati podla vas? Mna to viac taha na pravo, viac by ma to bavilo ale zase... Otvor fórum »
8. 4. 2017 11:51
9
Môžem byť učiteľom dejepisu?
ahojte. môžem byť učiteľom dejepisu, ak študujem historiu a nie učiteľstvo historie? Otvor fórum »
8. 4. 2017 11:35
5
O čom to teraz bude,,.
Som kopmlikovaný človek, čo sa týka prežívania i správania. Do môjho života vstúpil pred 5 rokmi človek, ktorý sa chcel stať jeho súčasťou, však netušil akú zodpovednosť to bude obnášať. Z paitoch rokov ma miloval len pár mesiacov... Otvor fórum »
8. 4. 2017 10:42
21
Čím ste chceli byť ako deti, a čo naozaj robíte/čo študujete?
Akým vysnívaným povolaním ste sa chceli stať? Podarilo sa Vám to? Prípadne študujete za to, čím ste chceli byť? :) Otvor fórum »
8. 4. 2017 10:18
8
Pomôžte mi so štatistikou :)
Zdravím Vás všetkých vospolok. Chcem skúsiť vypočítať pravdepodobnosť a urobiť štatistiku na základe prieskumu od ľudí. Tak Vás týmto prosím napíšte mi 6 čísel od 1 po 49. Ďakujem veľmi pekne :) Otvor fórum »
8. 4. 2017 09:30
21
Ľsns a amnestie
Prečo sú podľa vás Kotlebovci proti rušeniu amnestií, a prečo ich voličom nevadí, že nehlasovaním za ich zrušenie vlastne porušili svoje populistické žvásty o spravodlivosti a vešaní politikov? Otvor fórum »
8. 4. 2017 09:16
20
Máte partnera/partnerku?
8. 4. 2017 07:53
31
Prečo sa chlapy obmedzujú?
Príklad takého obmedzovania: pred pár dňami tu písal chalan, že chcel vedieť aký majú ľudia názor na kvetinkované topánky, či to nie je príliž gayské. Prečo sa tak obmedzujeme? prečo si nedáme to, čo sa nám... Otvor fórum »
7. 4. 2017 20:39
15
Priatelstvo a rodina
Myslite si, ze su kamarati viac dolezity ako rodina? alebo rovnako? menej? preco? Otvor fórum »
7. 4. 2017 20:29
1
Prekladatelstvo univerzita komenskeho
Caute, studuje tu niekto prekladatelstvo a tlmocnictvo na Univerzite Komenskeho v BA? :) najlepsie kombinacia anglickeho jazyka + nejaky iny jazyk, chcela by som sa opytat par otazok ohladom studia tak ci by som mohla niekomu napisat :) Otvor fórum »
7. 4. 2017 20:25