Diskusie - 724. stránka fóra
57
Prehltanie semena
Pýtam sa mužskej populácie, čo vás láka alebo co sa vám páči na tom keď žena prehltne vaše semeno alebo aké pocity to u vás vyvoláva, prečo to mate radi :) Otvor fórum »
8. 4. 2017 21:08
6
Názov pre mažoretky
Pomôžte mi vymyslieť názov klubu mažoretiek... niečo po anglicky, podobné ako je: Luna, Brilliand a take... Otvor fórum »
8. 4. 2017 20:57
4
Mikrovlnka
Pocul som ze ak zohrievam daco v mikrovlnke tak by som na mikrovlnke nemal mat polozene ziadne jedlo proste nic na nej polozene ked je zapnuta mikrovlnka . Nechapem ale preco ? Otvor fórum »
8. 4. 2017 19:49
5
Zmena priezviska
Čaute. Som plnoletý chalan, naši sú rozvedení a ja mám priezvisko po otcovi. Je možné zmeniť moje priezvisko na priezvisko matky, ktoré mala za slobodna? Pretože ona má tiež ešte stále otcove priezvisko, aj po... Otvor fórum »
8. 4. 2017 18:15
3
Kdo vie poradit s farbou?
na další den mam ist malovat na hotel, no majitel vymaloval stenu dakou silikonovou farbou neviem ake farby mam vybrat v obchode ci staci klasicka akrylova na stenu alebo ina nemam skusenost s takymto naterom na stene ci nieje moc... Otvor fórum »
8. 4. 2017 17:40
3
SCIO
Ahojte, chcela by som sa spýtať niekoho, kto študuje farmáciu v Bratislave a robil prijimačky vo forme scio testov, aký percentil ste mali na to, aby vás prijali? Môžte mi napísať aj správu veľmi pekne... Otvor fórum »
8. 4. 2017 17:16
12
Downgrade z IOS 10. 2. 1 na 9. 3. 2
Prosím vás, je ešte nejaká možnosť downgradovať na uvedenú verziu? Pýtam sa tu, lebo chcem vedieť odpoveď niekoho, kto s tým má skúsenosti - na youtube je veľa starých videí, ktoré sú neaktuálne ... Otvor fórum »
8. 4. 2017 16:46
26
Vzťah ľavice k náboženstvu.
Prečo podľa vás je ľavica ateistická? Prečo hlavne krajná ľavica odmieta náboženstvo? Otvor fórum »
8. 4. 2017 13:46
6
Právo vs. Učiteľstvo
Ahojte, podala som si prihlasku na právo Upjš a učitelstvo slovensky jazyk a literatura - historia na umb. Ktore sa viac oplati podla vas? Mna to viac taha na pravo, viac by ma to bavilo ale zase... Otvor fórum »
8. 4. 2017 11:51
9
Môžem byť učiteľom dejepisu?
ahojte. môžem byť učiteľom dejepisu, ak študujem historiu a nie učiteľstvo historie? Otvor fórum »
8. 4. 2017 11:35
5
O čom to teraz bude,,.
Som kopmlikovaný človek, čo sa týka prežívania i správania. Do môjho života vstúpil pred 5 rokmi človek, ktorý sa chcel stať jeho súčasťou, však netušil akú zodpovednosť to bude obnášať. Z paitoch rokov ma miloval len pár mesiacov... Otvor fórum »
8. 4. 2017 10:42
21
Čím ste chceli byť ako deti, a čo naozaj robíte/čo študujete?
Akým vysnívaným povolaním ste sa chceli stať? Podarilo sa Vám to? Prípadne študujete za to, čím ste chceli byť? :) Otvor fórum »
8. 4. 2017 10:18
8
Pomôžte mi so štatistikou :)
Zdravím Vás všetkých vospolok. Chcem skúsiť vypočítať pravdepodobnosť a urobiť štatistiku na základe prieskumu od ľudí. Tak Vás týmto prosím napíšte mi 6 čísel od 1 po 49. Ďakujem veľmi pekne :) Otvor fórum »
8. 4. 2017 09:30
21
Ľsns a amnestie
Prečo sú podľa vás Kotlebovci proti rušeniu amnestií, a prečo ich voličom nevadí, že nehlasovaním za ich zrušenie vlastne porušili svoje populistické žvásty o spravodlivosti a vešaní politikov? Otvor fórum »
8. 4. 2017 09:16
20