Diskusie - 703. stránka fóra
4
Ako spravne zazehlit nazehlovacku
Neviete mi poradit ako na nazehlovacky?Na rifloch mam od vyroby urobene diery, na ktorych boli nalepene nazehlovacky. Postupnym pranim a nosenim sa mi odliepaju. Klasicke zazehlenie tlakom a horucou zehlickou nepomaha, odliepaju sa hned ako vychladnu. diky Otvor fórum »
9. 5. 2017 14:55
5
KDE MÔŽEM CHODIŤ NA BASKETBAL?
Neviete, kde by som sa mohla prihlásiť na basketbal, v Trnavskom kraji? Chcela by som niekam chodiť, ale fakt neviem kde, a čo som sa už pýtala na iné športy(volejbal, hádzaná), vrajže už som moc stará... Otvor fórum »
9. 5. 2017 13:28
8
Sporiaci účet
Uvažujem, že by som malej Bíb založila sporiaci účet. Oplatí sa to? A v ktorej banke by to bolo najrozumnejšie? Raďte ľudkovia milí :D Otvor fórum »
9. 5. 2017 12:11
12
Máte, alebo zvyknete nosiť vesty?
9. 5. 2017 10:54
4
Tabak z Madarska skusenosti, kvalita, chut nakup cena
ma niekto skusenosti s fajcenim respektive balenim si cigariet z tabaku z madarskej republiky z tych ich tobacco shopov? Kvalita tabaku v porovnanim s nasimi cigaretemi? chut? cena? poradte Otvor fórum »
9. 5. 2017 01:18
16
Skauting v dnešnej dobe
Aký máte názor na skauting v dnešnej dobe? Máte so skautmi nejake skúsenosti, poprípade ste členom? Otvor fórum »
8. 5. 2017 22:55
1
Ekonomická KE TUKE
Poprosim niekoho, kto ma v tejto oblasti znalosti alebo tam chodi na skolu. Oplati sa mi ist na prijmacky ked za maturitu z ANJ mam 28 bodov z maturity z MAT 33 a za sš plus maturitu z... Otvor fórum »
8. 5. 2017 22:40
1
Kniznica Venturska
Prosim Vas, na Venturskej co je univerzitna kniznica, tam je myslim aj studovna, a mozem si tam ist studovat dokument co som mala externe pozicany od nich? som tam este nikdy nebola takto tak neviem ako... Otvor fórum »
8. 5. 2017 21:52
26
"Tichá domácnosť" na intráku
Čítala som tu už kadečo na tému "spolubvývajúci", tak by ma zaujímalo, či to je bežné v našich kruhoch, mať so spolubývajúcimi tichú domácnosť? Proste raz za deň "ahoj" a nič viac, len sa obchádzate v... Otvor fórum »
8. 5. 2017 21:41
3
Kde mi zmizla tá otázka z poobedia?
Ak si ju niekto vôbec všimol... ? Tak once again, prosím prosím, pekne prosím, porovnajte mi niekto vš nitra a vš bystryca (konkretne idem na prekladatelstvo), nemusi byť presne odbor, ale aspon na školu váš... Otvor fórum »
8. 5. 2017 20:47
16
Pes do bytu
Ahojte , myslite ze plemena psov ako jack russel a jazvecik su aj do bytu ? predsa , nie su to velke psy ... dakujem za nazory Otvor fórum »
8. 5. 2017 20:16
7
Internát v Ba
Nepoznáte nejaký dobrý stredoškolský intrák v Bratislave ? Otvor fórum »
8. 5. 2017 18:58
6
Kto vyhrá najbližšie voľby do NR SR
8. 5. 2017 17:34
3
5
Deň víťazstva / День Победы
Ako si pripomínate tento sviatok? Obetuje dve jahniatka a kozľa? Alebo sa opijete? Alebo vyvesíte vlajku? Alebo si spomeniete na padlých chlapov? Alebo pobozkáte výložky? Ja vystavím medaile po otcovi a prastarom otcovi, síce s WW2 moc... Otvor fórum »
8. 5. 2017 15:25
10
Bývanie. Váš kratučký blog o vašom bývaní.
Aké máte predstavy o dobrom bývaní? Je to dom, alebo byt? Je to vidiek, alebo mesto? Je to niečo nové, alebo staré? Je to moderné, alebo konzervatívne? Máte už svoje vysnívané... Otvor fórum »
8. 5. 2017 15:21